א ב " ג

mmm wondering

New member
אהה..הדילמה המדוברת

אני כבר הורדתי אותה מאתר המרכז הארצי אני לא מבינה מה הבעיה בדילמה הזאתי שיראיינו עוד מטפלים.. דאאא כאילו אין מטפלים חוקיים טובים

זו החלטה קשה

כי שאת שומעת שמישהו אחד הוא הכי טוב את רוצה בשביל אבא שלך את הטוב ביותר. כי תחשבי על זה מהזוית של יונתן... הוא לחוץ הוא רוצה להיות שם לטפל באבא שלו, ושהוא מקבל המלצה כזו חמה ברור שהוא מאד ירצה לקבל משהו אמין ולא חתול בשק. אם זאת, כמו שאמרת יש מטפלים אחרים... ויש אפשרויות אחרות והוא גם יכול לקחת חופשה ללא תשלום מהעבודה או לבדוק משמרות עם אחים שלו עד שהוא מוצא מישהו אמין. בנוסף - יש המלצות אחרות... איזה עוד דילמות אנחנו מכירות?

mmm wondering

New member
יש לי ..לא זוכרת בדיוק אבל אנסה

את עובדת כעורכת דין מתחילה..ואת עובדת למען זכויות האישה וכולי' ואל לנו לשכוח שאת עדיין מתחילה וזקוקה לכסף דחוף יום אחד בא אלייך איש אשר מבקש ממך לייצג אותו כי הוא חשוד כי אנס אישה? מה תעשי איך תנהגי? (לזכור שאת צריכה כסף דחוף)

mmm wondering

New member
mmm...

האמת היא שנכון שהיא צריכה את הכסף הזה אבל מצד שני אם תייצג אותו היא תפעל נגד העקרונות שלה..והיא תאבד אמון הלקוחות שלה (שבוודאי מרביתם נשים ושהן יהוו מרבית מקור פרנסתה) אבל אם כל אחד שיבוא ויבקש ממנה שתיצג אותו היא תמנע מכך אז היא לעולם לא תתקדם בעבודתה עכשיו אם הייתי במקומה לא הייתי מייצגת אותו כי בכך אני אפעל נגד מה שאני מאמינה בו ועובדת למענו ואם זה מה שבחרתי להילחם עבורו אז אני צריכה להקריב..יש דרכים אחרים להרוויח כסף (כמו לשדוד בנק סתאאאםם
) מה את תעשי?

morancho1

New member
יאללה מרתון דילמות:)

קשה לי לתאר שאנס יבוא דווקא לעורכת דין שפועלת למען זכויות האישה, מה הבן אדם בכוח רוצה כלא? :) מה שהייתי עושה, זה דבר נחמד וערמומי מעט... הייתי מסבירה לו שאין באפשרותי לייצג אותו עקב ניגוד אינטרסים..אבל הייתי משדכת אותו לעורך דין אחר, ולוקחת על כך עמלה יפה:) זכותו של כל אדם לייצוג הולם, ולכן אם אני מרגישה שאני לא אוכל לייצג אותו בגלל ניגוד כזה, חובתי המקצועית! היא לדחות את הטיפול בו.. ועכשיו אני אתן לך דילמה: את רופאת נשים עוזרת לעקרים וכולי, ומגיע אלייך זוג מפגרים שרוצים להביא ילד לעולם מבקשים את עזרתך. את יודעת שהסיכוי שייצא ילד מפגר הינו גבוה. מה תעשי?

mmm wondering

New member
באמת קשה...

מממ...קודם כל זכותו של הזוג הזה כמו כל הזוגות האחרים להביא ילדים לעולם מי לא היה רוצה שיהיה לו ילדים שישאו את שמו אבל מצד שני אל לנו לשכוח שיש סיכוי גבוה שהילד ייצא מפגר אז אני אנסה להסביר לזוג הזה בצורה הטובה ביותר את הסיכונים שחס וחלילה אחר כך יתבעו אותי וגם טוב שבמקרה הזה שאתייעץ עם רופאים בכירים יותר או אפילו עם עובד סוציאלי. אבל אם במקרה כל זה לא עזר והזוג רוצה להביא ילד אז אני אציע להם לחתום על מסמך כלשהו שבו הם מצהירים שהם יודעים את הסיכונים ובכל זאת רוצים ילד (בנוכחות עד כלשהו) כי אחרי הכל זכותם ואני ניסתי איך היית נוהגת?

morancho1

New member
איך להתכונן למו"ר?

לא נתקלתי בשרשור כזה. מה שכן רשמתי דילמה מוסרית לMMM...משהו את יכולה לנסות לענות עליה גם היא לא קלה! (בשרשרור הנוכחי) ואל תשכחי לציין את מועד הראיון שלך בלוחות שאושרית הכינה עבורנו. מחזיקה לנו אצבעות!:)

howlongcanuwait

New member
דיברתי איתם היום

והם אמרו שהם רק מתחילים לשלוח אותם בתחילת שבוע הבא

ohad60

New member
גם אני גם אני

4 ביוני בשעה 11 נראה לי שאני בין הראשונים..... זה טוב? זה רע? מה נסגר???

anabioein

New member
זה לא סוד גדול. כ- 70 איש מתחילים

כל מחזור ומספר המרואינים גדול פי 4-8 (תלוי במספר העומדים בדרישות הקבלה). את המספרים את יכולה גם להוציא מאתר הפקולטה.

לפי החישוב שלי זה יוצא 1 מתוך 12

זה אחוז קטן אבל בהחלט לא אלוהי... אני יודעת שלעבור או לא לעבור ראיונות לא מראה עליך כבן אדם ובטח ובטח לא עליך כרופא.. אבל בואי נגיד שלרע הפכנו את הרעיונות למכונת קסם שברגע שאה נכנס אליה היא מראה אם תהיה רופא טוב או לא.... את מסימה איתי שהגיוני ש1 מתוך 12 אנשים זה בהחלט אחוז טוב במקרה הזה? סתכלי על כל המאות אנשים שבאים לראיונות שחוץ מזה שהם ממש חרשנים או ממש גאונים את לא יודע עליהם כלום הם מייגים אוכ' רגילה כמו כל 12 אנשים ברחוב.. את לא חושב שיש מצב גדול שרק 1 מהם יהיה רופא טוב??? אז אני יודעת שזה לא הכי מסתדר עם המציאות מהבחינה שה-70 שהתקבלו לא באמת כולם רופאים טובים יהיו ובטח שאו שלא התקבלו לא יהיו אבל ככה האוניברסיטה חושבת שהראיונות היא מכונ הקסם שלנו ובמקרה כזה הסטיסטיקה בכלל לא כזו נוראית:)

למעלה