א ב " ג

morancho1

New member
:)

אני דיברתי על מישהו שכל הזמן מבקש ימי חופש כי בא לו.. אם החולה מרגיש כאבי בטן כתוצאה מסטרס.. לפי דעתי יש לבדוק אותו אולי הוא סובל מבעייה מסויימת שמתבטאת יותר בלחץ וזה מראה על בעיה עמוקה יותר. אז בדיקות הן הכרחיות, אם צריך אני אפנה אותו לרופא אחר. אם אני אראה שמצבו חמור הוא יקבל חופש..אבל לפי דעתי זה לא פיתרון, רק זמני. צריך להפנות אותו לפסיכולוגית שתייעץ לו איך לנהל את הכעסים שלו ואיך לנהל את חיייו במקביל עם בדיקות רפואיות ללחץ דם גבוה וכולי.

ssww

New member
סכם בן גוריון

הסכם שלי בבן גוריון 776, ובטכניון 92.61 קיבלתי כבר זימון לראיון בבן גוריון. מישהו יודע אם יש לי סיכוי גם בטכניון?? ומה עדיף ראיון בטכניון או מבחן מו"ר?

dorin276

New member
אני בספק אם יש בחירה בין השניים

בשנים הקודמות היה ראיון בטכניון, והשנה רק מו"ר שישוקלל עם ציון הסכם. מה עדיף? תלוי את מי שואלים.... אני משערת שבעלי הסכם הגבוה יעדיפו את הראיונות של השנים הקודמות בטכניון (וגם בירושלים), כי הרוב המכריע של מי שזומן לראיונות באוניברסיטאות אלה עבר אותם (בניגוד לב"ש). המועמדים האחרים יעדיפו את מו"ר. בכל אופן מגמת האוניברסיטאות בשנים האחרונות היא לקבל את המועמדים גם על-סמך תכונות אישיות ולא רק ע"ס ציונים, ולדעתי כולנו צריכים לברך על כך. שיהיה בהצלחה בב"ש, וגם בטכניון! דורין

mmm wondering

New member
שלום ..

תגידי את יודעת אולי מה נסגר עם הסכם של הטכניון? לפי מה שאני זוכרת את קיבלת זימון למו"ר..אפשר לדעת מה הסכם שלך בטכ'? תודה :)

dorin276

New member
הי

הסכם שלי בטכניון 96.15, אבל אני לא יודעת את התשובה לשאלתך הראשונה...
ואני ממתינה לזימון לראיון של ב"ש, שמשום-מה מאחר להגיע (!!!), ומצפה לראות מה יהיה עם האוניברסיטה העברית המסתורית.

mmm wondering

New member
יופי של סכם

יש לי סכם של 95.07 לא יודעת מה הסיכויים שלי בקשר לב"ש בדקת במצב ההרשמה? בקשר לאוניברסיטה העברית באיזשהו שרשור מישהי הסבירה דרך החישוב החדשה ואגב הם עדכנו את מצב הטיפול אם אצלך הסטטוס בטיפול אז אני חושבת ששלחו לך זימון אני בהמתנה עדיין
בהצלחה :)

dorin276

New member
כנ"ל! ../images/Emo13.gif

הסכם שלך נשמע מבטיח לגבי הטכניון! לפחות כך נראה לי. כמובן שבדקתי מצב הרשמה באב"ג!!!! ולא מופיע עדיין הזימון לראיון. באוניברסיטה העברית כתוב גם לי המתנה. אז כנראה שאני עדיין צריכה להמתין עד לחדשות...

mmm wondering

New member
הלוואי..עדיין לא קיבלתי את הזימון

תתקשרי למזכירות ותבררי מה המצב..אני חושבת שעדיין לא עדכנו אצלך.. שיהיה לך המון בהצלחה

dorin276

New member
תודה...

אני כמובן אעדכן כאן אם יהיה חדש... בהצלחה גם לך!

מסטולון

New member
יווווו, אני בשוק לגמרי.

אני מאושר, זומנתי לראיון בבן גוריון עם פסיכומטרי של "רק" 709 (עתודאי). הראיון ב-11/6 שעה 8 בבוקר. איך הם זימנו אותי כבר ככה בלי ממוצע בגרויות וכו'? יש עוד עתודאים שקיבלו זימונים כבר? יש בכלל אנשים מפה שאיתי בראין באותו המועד? אני ממש מופתע, לא ציפיתי שזה יגיע ובטח שלא בשלב כ"כ מוקדם=]

vadim88dd

New member
זימון לאב"ג

בשעה טובה ומוצלחת האוניברסיטה החליטה לזמן לראיונות, ולמזלי החליטה גם אותי. בדף הפרטים האישיים מופיע לי לינק של "ראיון קבלה". בהתחלה כשניסיתי ללחוץ עליו-הוא רצה להוריד משהו. אישרתי לו את ההורדה-אך הוא לא הצליח להוריד את הקובץ. אחרי כמה פעמים כושלות, הוא פשוט פותח לי דף של "לא ניתן להציג דף זה". זה קורה רק לי? או שעוד מישהו נתקל בבעיה דומה? מה אני צריך לעשות כדי שהדף חפתח אצלי?? *האם נזימון יגיע גם בדואר? תודה לכל העונים

mmm wondering

New member
כן הזימון יגיע בדואר

אתה יכול להתקשר למזכירות ולשאול מתי הראיון

למעלה