א ב " ג

mmm wondering

New member
אני לא זוכרת בדיוק אבל אתה יכול

למצוא את זה בחוברת ב"ש תתקשר מחר בבוקר..(אתה יכול לנסות לפתוח את זה במחשב אחר) בהצלחה :)

mazuzboy

New member
אני מנסה ללחוץ על ה"זימון לראיון"

ולא עולה לי, זה קורה לכולם?זה אמור לעלות מהר?

mmm wondering

New member
אולי יש לך חוסם פופ-אפ

מקסימום תנסה במחשב אחר או שתתקשר מחר למזכירות ותגיד להם שיש לך בעיה עם הפתיחה והם יאמרו לך מתי הראיון בהצלחה

shlomo10

New member
שיהיה לכולם בהצלחה ואני אנסה לבוא

לבקר כמה שיותר, שיהיה לכולם בהצלחה!!!

הביקורים האלה זה משהו נהדר,

שנה שעברה, הסטודנט שביקר אותנו סיפר לנו על ארבע דילמות שעלו בראיונו שנערך לפני 5 שנים, וכולן היו בראיון שלי, ובכל זאת לא עברתי, זה בטח לא אומר עליי משהו טוב...

shlomo10

New member
האמת היא שעכשיו ריגשת אותי:)

אמרת לי שהשארת לי הודעה בפורום אבל לא כתבת מה היה התכן שלה, האמת שאני לא זוכר אותך מהראיון כי אני רגיל לראות אותך במזדרונות הפקולטה, בכל מקרה אני רואה שביוכימיה השפיע עליך :) שיהיה בהצלחה:)

ארגינין

New member
תכלס

ברגע של משבר ביחידה 5 נכנסתי לתפוז והכינוי היחיד שעלה לי זה.. ארגינין האמת גם ליזין, אבל ארגינין נשמע יותר כלי :) קיצר כן אחד הכינויים היותר הזויים שהיו בתפוז.. סופ"ש נעים שיהיה לך :)

ohad60

New member
מצאתי סיבה להילחץ!!!!

כרגע לפי התגובות כאן בפורום אני פחות או יותר הראשון שיעשה ראיון 4 ביוני!!!!! בשעה 11 (לעזאזל זה יום ראשון הבא!) והשאלה הפשוטה שלי היא: ללללמממההההההההה? למה? למה? למההההההההההההה? הסכם שלי בב"ש לא כזה גבוהה (778) ולא שלחתי מוקדם את הטפסים, האמת דיי מאוחר.... בההההה אוף למישהו יש הסבר??? אם לא, לא תהיה לי ברירה ואני פשוט איאלץ להכנס להיסטריה.... ותודה מראש אוהד

dorin276

New member
למה לא?

מכיוון שאנחנו לא יודעים האם יש סדר מסויים שלפיו אב"ג מזמינה לראיונות, אין מה לדאוג...
תהיה שם לפני כולנו ותספר חוויות!

לא להלחץ...

ראשון ואמיץ! שיהיה בהצלחה. הבוחנים פחות "מעוצבים" :) בטוחה שיהיה בסדר! ו... תן דיווח מפורט לפורום!

dorin276

New member
סופריצה!!!

אחרי יומיים של המתנה ותהיות, נחשו מה גיליתי?? הרגע חזרתי הביתה, נכנסתי ל"בדיקת מצב הרשמה" באב"ג ומה ראיתי? הראיון שלי ב-8 ביוני בב"ש, בשעה 8:00, ובאותו יום המו"ר ב-7:45 בת"א.... כמה בלתי צפוי....
והמסתורי מכולם הוא שבשנה שעברה הייתי בראיון הראשון בב"ש באותו תאריך, 8 ביוני, ואת תוצאותיו ניתן להסיק מכך שהשנה נרשמתי שוב...

dorin276

New member
תודה

קודם כל אני צריכה לנסות להגיע לת"א ולב"ש בו זמנית...
אולי זה עוד אחד מהמבחנים לקבלה לרפואה - להצליח להיות בו זמנית בשני מקומות במרחק של יותר מ-100 ק"מ!!

yael781

New member
גם אני..

הראיון שלי בבאר שבע הוא בבוקר בשעה 9, ובתל אביב למו"ר בצהריים. מה עושים???

dorin276

New member
התקשרתי למזכירות ועדת הקבלה בב"ש

אחרי יום שלם של נסיונות כושלים להשיג אותם, בסוף הצלחתי. אמרו לי להתקשר שוב בתחילת השבוע הבא - וייתכן שיזיזו לי את תאריך הראיון. הם אומרים שהמו"ר "עושה להם בעיות" - 3 ימים של ראיונות שנקבעו ועכשיו כולנו מתקשרים לשנות... שאלו אותי אם אני לא יכולה להזיז את תאריך המו"ר. אגב המספר שאני הכרתי הוא 08-6477470, אבל היום הסתבר לי שיש מספר נוסף: 08-6477261.

mazuzboy

New member
9.6 עוד מישהו קיבל לתאריך הזה?

התקשרתי למזכירות וזה מה שאמרו לי ב-9 בבוקר, זה הגיוני? שיש ראיונות בימי שישי? ולעתודאים שמעתי פה שהצבא אמור לעשות איזה שיחת הכנה משו בסגנון מישהו קיבל זימון?

vadim88dd

New member
זה הגיוני

גם אצלי הראיון ביום שישי, רק ששבוע אחרי שלך. גם אני במסגרת העתודה, ואני לא שמעתי על שיחת הכנה ממסגרת צה"ל. בכל אופן, אם תקבל איזשהו זימון להכנה עח מה שאמרת-תעדכן אותנו בבקשה

למעלה