א ב " ג

ninush252

New member
זהו..... :'(

לא התקבלתי, וזה סופי.. לכל מי שעדיין חי בתקווה, החבר'ה מהפקולטה אמרו שתפסו את כל מיש היה צריך כדי להודיע על הרראיונות השניים, ואם עדיין לא הודיעו כנראה שזה לא... אני ממש עצובה, ואין לי מושג מה לעשות עכשיו.. הונגריה היא אופציה וגם סלובקיה וכל אלה, או ללמוד משהו אחר שאני לא ממש מצליחה לראות את עצמי לומדת.. נו טוב, רק מקווה לשמוע בשורות טובות מכולכם פה.. שני

adva sharon

New member
בהצלחה...

אז זהו, גם אותי לא זימנו... :( אני מאחלת לכל מי שזומן המון המון הצלחה, והמון תודה לך אושרית... אני מקווה שכולכם תתקבלו! רק בשמחות ורק טוב, אדווה

natalysh

New member
כמה מילים למי שנדחו...

אני מבינה את הכאב, במיוחד לאלה שעבורם ב"ש הייתה האופציה היחידה. על כך אין לי מה לומר, רק להציע נחמה. אבל כמה מילים לגבי "פגיעות אגו" וכו' - אני רק רוצה להזכיר שהדחייה לא מעידה דבר על האישיות שלכם ועל יכולתכם להיות רופאים! יש כל כך הרבה ליקויים בשיטות הקבלה, כל כך הרבה אקראיות ועניין של מזל, שזה פשוט לא אומר כלום. אל תפסיקו לנסות בגלל זה. אני מכירה אנשים מ ד ה י מ י ם שנפלו בב"ש, וחלקם לומדים איתי היום, ומה אני אגיד לכם, הם כבר אפילו לא זוכרים את הדחייה מב"ש. Beer-Sheva Who? תשתפרו במה שניתן - אם בבגרויות ובפסיכו', ואם בתקשורת לקראת הראיונות הבאים. תעשו את המקסימום, ויהיה בסדר. סמכו עליי, הייתי שם.

דוק אוק

New member
אל תתייאשו עדיין חברים ../images/Emo140.gif

אני לא יודע מה לגבי היום, אבל אלי התקשרו אתמול בשעה 18:05 הם עובדים גם בשעות האלה (לפחות אתמול)

Galel

New member
מתארגנת קבוצת שתייה!

אם את/ה אדם רציני, מכובד, עם ראש על הכתפיים, והכי חשוב, נדחית מבאר שבע מאיזושהיא סיבה עלומה (תיפול קללת עולם על הביה"ס שיעלמו להם הגופות, שינעלו להם הכיתות ושהמורים יחטפו שיהוקים אינסופיים), אתה מוזמן להצטרף אלינו - חבר'ה מובחרים שהולכים היום בערב להשתכר עד כלות ולאבד כל צלם אנוש ורופא... היום - יום נורא וזוועתי זה - בשעה מאוחרת עד כדי מאוחרת מאוד, בפאב האירי בחיפה (צפונים - מזל טוב). לפרטים - גלאל - 054-6464585. בברכת שתיפול להם סופת חול על הראש! גלאל.

maya 72

New member
אבל רק רגע..

למה אתם מדברים בדרך הזאת..היום התקשרתי לאונ' ואמרו שעד יום רביעי הם מסיימים את כל הזימונים לראיון שני עדיין כתוב "בטיפול" בפרטים האישיים שלי אז מה זה אומר?דחייה או המתנה או מה אם סיימו את הזימונים?

maya 72

New member
לכל מי שנדחו..

איך ידעתם על הדחייה? האם דרך אתר האינטרנט כתוב דחייה או בגלל שהם עדיין לא התקשרו לזימון?

Corpus Magnus

New member
הכחשה - כעס - מיקוח - דיכאון - קבלה

אני נמצא בראשון. עם איזה "חבר'ה מהפקולטה" בדיוק דיברת ?

mazuzboy

New member
מוסיף על הנאמר

ידידה של אימי יושבת בוועדות הקבלה. וכמו שאמרת היא הודתה שהבחירה של הסטודנטים היא מאוד סובייקטיבית ואם איזשהו מראיין ממבט ראשון לא מצא חן בעינך יכול להיות שבאותה נקודה נחרץ גורלך לגבי השנה, גם אם ההרגשה היא שהראיון הלך טוב. היא נדחתה מבאר שבע... אבל יושבת בוועדת הקבלה. וכמו שהרבה אמרו פה, אמא שלי מכירה הרבה ילדים של קולגות שלה שלא התקבל בבאר שבע פעמיים ועושים חיל בירושלים/ת"א/טכניון. יהיה טוב

asiuta

New member
גלאל, הגם אתה?

לא יכול להיות... הייתי בטוחה שתעבור. תבלו היום :)

הייתי מצטרף

אבל מחר יום חשוב, לא יכול לבוא עם כאב ראש ללימודים. בכל מקרה אני שרפתי את מכתב הדחיה מבאר שבע ברגע שהתקבלתי לטכניון. עשה לי טוב על הנשמה.

והיום בשעה 20:00 כולכם מוזמנים

לאתר המידע האישי, כדי לחזות בפלא הדחייה במו עיניכם (מכתבים ישלחו תוך שבוע).

העלת חיוך גדול על פניי

וזו לא משימה כל כך פשוטה ביום כזה... הייתי באה אבל גם בשבילי חיפה זה קצת יותר מידי. אני גם מצטרפת בשמחה לכל האיחולים הלבביים שהקדשת לצוות הממיינים. תעשו חיים!

litallit

New member
תודה!

היי , תודה ,מעודד לשמוע! אני פונה לכל מי שנדחה, בואו ניקח את זה בקלות! הכל לטובה בסופו של דבר. אני בטוחה שיש פה אנשים שאוניברסיטת באר שבע הפסידה! הפסד שלהם... אני מאחלת לכולם בהצלחה בקבלה לשאר האוניברסיטאות...! ויום אחד עוד ניפגש במסדרונות של אחת מהפקולטות לרפואה...

morancho1

New member
אדווה..

האם זאת אדווה המיתולוגית מהקומונה? שאפילו באה למיפגש? אם כן ואם לא אני מצטערת שלא התקבלת ואני מאחלת לך המון הצלחה במיונים בימים אחרים טובים יותר..קחי ת'זמן תנוחי..תהני מהחיים.יש הרבה דברים טובים חוץ מרפואה, קחי את הזמן להינות גם מהם..רפואה יכולה לחכות שנה, לא יקרה לה כלום..

למעלה