א ב " ג

ninush252

New member
אפשר להגיד

מחר על הבוקר אני אבדוק מה קורה עם ת"א והטכניון, כי כל פעם שהתקשרתי אמרו לי שאין חדש ובאינטרנט כתוב שאין עוד החלטה, וזה מוזר אבל לא היה אכפת לי כל עוד בן גוריון היה באופק. עכשיו צריך לבדוק.. בכל אופן הבעיה הגדולה שלי היא שאני לא יכולה עוד להישאר בבית.. חייבת כבר להתחיל ללמוד!! המח שלי מתנוון שנתיים בלי לימודים, אז לחשוהב על עוד אחת כזו רק עושה לי כאב ראש... אוף, כל כך הרבה אופציות לבדוק...

כן, אני מכיר את התקופה הזו...

שאפילו תואר בחקר ביצועים עושה חשק ללמוד... בכל אופן עצם זה שעוד לא נדחית אומר שקיים סיכוי, כך שמצבך ממש לא רע, וכנראה ששיפור קטן יספיק לך (ולכן ממש לא זוו לנסוע לחו"ל, אבל זה באמת החלטה שלך). ד"א, התוכנית הזו שמשלבת לימודים בישראל, היכן נערכים הלימודים האלה (בחלק הישראלי)?

ninush252

New member
אז ככה..

לשפר יהיה לי מאוד קשה כי מקצועות החורף משופרים יחסית טוב, הפסיכומטרי גבוה ונשאר לשפר רק את בגרויות הקיץ, מה שהשנה לא בא בחשבון כי כבר נגמרו כולם ושנה הבאה יהיה מאוחר מידי לשנה שאחריה.... בעעעעעעעעעעעעעעעע..... בכל אופן, התוכנית הזו היא תוכנית חדשה- שנה ראשונה לומדים במרכז (ת"א אני חושבת), יש אפשרות למעונות ומלגות, לימודים ע"ח הפיקדון וכאלה, שנה שניה עד חמישית בסלובקיה ושישית חצי חצי. אם אתה רוצה עוד פרטים רק תבקש, יש בשפע..

kontsy

New member
על הצד האופטימי...

עוד שנה לנוח להנות. זה באמת משנה אם נמות בגיל 81 או 82?

ninush252

New member
לא ממש..

סתם הרצון שבוער בי כבר להתחיל ללמוד... הוא בוער יותר משנה, להחזיק אותו עוד שנה..? המון תודה על התגובות, פשוט כיף להכיר

kontsy

New member
אני חיכיתי שנה...

ועוד לא ברור אם התקבלתי הפעם. אבל האמת הייתה אחלה שנה

ninush252

New member
גם אני..

זה לא שלא חיכיתי, שנה שעברה נדחיתי בגלל הסכם כבר.. השנה בגלל הראיון הראשון.. אם אחכה עוד שנה בטח אדחה בראיון השני...

ninush252

New member
לא ממש ילך..

הסכם שלי נמוך יחסית (ממוצע בגרות שדופק אותי ואין עוד הרבה מה לשםר), ככה שבטכניון הודיעו לי שלא התקבלתי, בת"א יודיעו לי שלא התקבלתי ולעברית אפילולא נרשמתי כי לפי הדרישות אני צריכה 800 בפסיכומטרי... מתי תדע אם התקבלת?

kontsy

New member
../images/Emo201.gif לא לאבד תקווה!

בירושליים גם אני לא ניסיתי אבל הסכם שלהם צנח השנה ממש, אולי בכל זאת יש סיכוי? לגבי ב"ש אני אדע עוד שבועיים בערך ואת"א מתי שיגידו, אמור להיות בסוף החודש לפי השמועות...

ninush252

New member
עשית ראיון שני בב"ש?

יהה.. בהצלחה... מנסה לא לאבד תקווה, בדיוק החלטתי להירשם למכינה הקצרה של סלובקיה...

kontsy

New member
תודה רבה

תאמיני לי, גם את יכולה
הייתי אומרת לך לשקול שוב לימודים בסלובקיה או דומיה. חברה של אמא שלי היא רופאה בפנימית, הם בדיוק קיבלו ישראלים שלמדו בסלובקיה, היא אמרה שהרמה שלהם זוועתית...

kontsy

New member
תיקון - סליחה

בדקתי והיא דיברה על הונגריה. אם יש הבדל משמעותי בינהם לא ניסיתי להכליל...

ninush252

New member
את לא רצינית...

ואני בדיוק החלטתי ללכת לעשות את המכינה שלהם כדי להתקבל לשנה ראשונה בארץ ולהתחיל ללמוד שם... האמת שעשו מלא שינויים במסלול הלימודים, י ש מישהו חדש שמארגן דברים והוא מנסה לעשות את זה הכי טוב שאפשר.. בכל אופן, טוב שאת אומרת לי אני באמת צריכה לשקול את זה שוב. מקווה שדברים באמת ישתנו ומקסימום אנסה שוב להתקבל ללימודים בבן גוריון או במקום אחר בארץ אחרי השנה הראשונה הזו, למרותש לומדים בה הכל חות מאנטומיה (ומרצים ישראלים וכאלה..) גם אני יכולה? לא יודעת אם משתלם לי לחכות עוד שנה בלי כלום ואז שוב ליפול באיזה ראיון... אבל תודה בכל זאת

kontsy

New member
אל תקחי את זה כחוק ברזל

בסופו של דבר זה דעה של מישהו אחד (מישהי בעצם). אבל תבדקי את זה באמת לעומק, תדברי עם כמה שיותר רופאים בארץ שרואים את הסטאז'רים שבאים, תנסי למצוא רופאים שלמדו בחו"ל ותראי בדיוק איזה שינויים קרו. כשבדקתי את העניין (לפני שיפורי בגרות ופסיכו מאסיביים) הבנתי שבאירופה שמים הרבה פחות דגש על העניין הקליני, לא דוחפים אותך לזה כבר בשנים הפרה קליניות כמו שעושים בארץ, שזה יתרון חשוב בארץ. לפי מה שהבנתי מבחינת חומר תיאורתי זה דומה. והכי חשוב, אם אתה טוב, אז אתה טוב. לא משנה איפה תלמד.

ninush252

New member
בדיוק..

אם אתה טוב, אז אתה טוב, סיכמת את זה כמו שצריך
המון תודה!! אני חושבת שאלך על המכינה והשנה הראשונה בארץ ואנסה לעבור שנה הבאה (שוב..) לאוניברסיטה בישראל, לא משנה איזה.. בע"ה.. ושוב המון תודה!!

dorin276

New member
אנכרוניסט!

עצוב לי לשמוע שלא התקשרו אליך. איך הם פספסו מישהו נחוש ורציני כמוך? באמת חבל.
ההפסד כולו שלהם.

למעלה