בואו ללמוד איתנו ב-

DoLi it is Me

New member
רציני אהבת XD ?

וואלה?!?היתפדחתי להעלות את זה חשבתי שתחשבו שאני סתומה >< תודה גירלס

yael0000

New member
חחחחחחחחח../images/Emo211.gif

אם אנחנו מדברות על אותו שיר אז פעם אחת כשנסעתי עם אח שלי האו כזה זה שיר שמיכל (אחותי הקטנה) וחברות שלה ישירו ואחרי זה מסתבר שיש לו אותו במחשב זה שיר כ"כ מטומטם

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאחד השירים הדפוקיםXDDDDDD

rachel malasa

New member
ייואוו!

כל השבוע חפרנו על זה בפנימייה ! תעשה לי פווווו...כרישים בחוף או משו כזה XDDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo207.gif בננות אני לא אהיה פה..

מיום חמישי (מחר) עד יום ראשון (הטיסה בצהריים). נוסעת לטורקיה
מבטיחה להעלות תמונות כשאני חוזרת!! אה ודרך אגב מישהי יודעת באיזה ~יום~ יוצא הקליפ?

m i c k e y 15

New member
תהני!!!!../images/Emo24.gif והקליפ שבוע הבא יום שישי../images/Emo9.gif

או חמישי חחח

Sivan McFLY

New member
רונקייייי תהנייייייי!!!!

איימ גונה מיס יו סוווווווווווווווו מאץץץ'''!!!!!!!!!!!!!

Sivan McFLY

New member
../images/Emo207.gif מישי?../images/Emo10.gif חיבוק? תמיכה?../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מישי שמעה על הילד ששאף גז מציתים ומת?? אז זהו.. הוא מהכיתה שלי.. רק היום בבוקר גיליתי.. =\ וכל היום היה לנו שיחות עם היועצת,פסיכולוגית,מחנכת.. יום קשה.. בכיתי המון.. אני עדיין לא מעכלת שהוא מת.. פאקינג -מ-ת-!!!! ורק אתמול ישבנו בכיתה והם זרקו אחד על השני בקבוקים.. מי היה מתאר לעצמו שהוא עוד 4 שעות מת.. גומר תחיים שלו.. סתם.. על שטות!! מוות כל כך מיותררר!!! והיו איתו הרי 2 חברים.. לאחד מהם קוראים יבגני [ג'ניה].. הוא היה איתי מכיתה ז' עד אמצע ח' והוא עזב לביאליק, כנראה הוא הלך לבקר אותו.. והוא השאיר אותו!! אחרי שהוא התמוטט הם פשוט ברחו כמו כלבים והשאירו אותו למות!! למה?? למה להשאיר ככה חבר שלך?! מה ההגיון?? אני מבינה שהם היו מסטולים ונבהלו וברחו.. אבל עדיין!! ואני לא הכרתי אותו אישית.. לא נראה לי בקושי דיברנו כל השנתיים האלה.. לא היה לי שוב חיבה כלפיו.. פשוט לא הכרתי אותו. אבל עדיין.. לדעת שמישו כ"כ קרוב מת ככה.. מישו כמוני.. אני פשוט לא מעכלת. זה לא שהוא נסע או חולה או סתם הבריז מבצפר.. הוא מת. הלך לעולמו. לא קיים יותר.. אין יותר ארטיום. זה פשוט נורא. ושמו לו בכניסה לבצפר כזאת פינת זיכרון בבצפר והיו כל מני כתבות.. אז היתה תמונה של הגופה שלו מכוסה.. וראו את התחתית של הואנס שלו.. זה פשוט הרס אותי. ככה הוא שוכב חסר חיים. ולא מזמן היתה כתבה עליו בערוץ 2 והראו את כל הגופה בניילון לבן כזה. וזה כזה.. זה כמו כל האנשים האלה שאתה רואה בחדשות שמתים.. אבל זה לא כ"כ משנה לך.. עוד מישו מת.. ניחה. אבל לדעת שזה הוא?! לדמיין אותו שוכב בתוך השקית הזאתי?! לדעת שעכשיו פאקינג -מנתחים- תגופה שלו בעבו-כביר?! גופה?! מה גופה?! הוא לא מתתת הוא חיייי >< >< >< מחר הלוויה... תאחלו לי בהצלחה.. זהו.. סורי שחפרתי.. הייתי חייבת לפרוק את זה.. תודה רבה לכל הבנות שדיברו איתי היום.. באמת אני מודה לכן מכל הלב.. מאוד עזרתן! אני אשים קישור לכמה כתבות.. אם מישי לא יודעת מה קרה. וואלה: http://news.walla.co.il/?w=/0/1170511 MSN: http://news.msn.co.il/news/Internal/Internal/200709/20070918175424.htm NRG: http://nrg.co.il/online/1/ART1/637/513.html

m i c k e y 15

New member
מותק שלי../images/Emo201.gif../images/Emo201.gifכמה שאת צריכה

אפילו שאני מדברת איתך עכשיו חח יהיה בסדר..ואם יש מישהי שמכירה איך זה מרגיש זאת אני =\ אז קבלי
מכל הלב. ואני לא מאמינה שזה קרה בביצפר הישן שלי...חשבתי הוא משם.. יהיה טוב בעזרת השם!

למעלה