בואו ללמוד איתנו ב-

Yu vi

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo10.gif../images/Emo85.gif

בדיוק הבוקר קראתי על זה לא ממש התעמקתי בכתבה כי לא היה לי זמן אבל שמעתי פחות או יותר על המקרה ואני באמת המומה שזה מישהו שאת מכירה...

McFly rullz

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

סיווני מאמי אני מצטערתתת=[[ זה באמת קשה...אני מכירה את ההרגשה....
קבלי כמה שאת רוצה! תחשבי שאני מחבקת אותך!!

DoLi it is Me

New member
ממי ../images/Emo24.gif

את בביצפםר נעורים?? ואי משתתפת בצערך ראיתי את הכתבה בחדשות

Simple Girl 182

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

OneStepCloser

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif

Mcfly for ever

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif

רק אתמול שמעתי על זה

McFlyRoni

New member
סיון ):

כבר אמרתי לך איך הייתי בשיעור שכתבת לי תSMS. כאילו אני והדס היינו ממש בשוק. ותאמיני לי, אני כל היום שהייתי בבית חשבתי על זה. באמת. כאילו חשבתי אם זה היה מישהו מהכיתה שלי, מה היה קורה. ויכולתי כמעט לבכות. אז אני לא רוצה לתאר לעצמי מה את הרגשת
ואני מקווה שלא יהיה לך יותר מדי קשה בהלוויה, אני חושבת שזה כבר יהיה טו מאצ' =/ ועוד פעם, הקטע עם הפינת זיכרון. ממש אבל ממש זיעזע אותי :S אמאלה.

Sivan McFLY

New member
אווווו טאנקס רוני!!!!../images/Emo24.gif

סליחה אם עשיתי לך מצב רוח רע... תהני בטורקיה!!!

just chenis

New member
סיוני../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אני פה מתי שתצטרכי אותי
אני יודעת שזה קשה לך עכשיו וקשה לעיכול אבל זה יעבור.. בהצלחה מחר בהלוויה פה בשבילך..

Sivan McFLY

New member
תודה חנצ'וק!!!

בסוף לא הלכנו ללוויה... האמא לא רצתה שהילדים או המורות יבואו... רק הלוויה לה ולאבא... ולילד...

kelly7i

New member
OMG OMG סיון..!

אני לא שמעתי על זה האמת, זה כל כך מפחיד רק לחשוב על מישו שמכירים אותו, אפילו לא אישית, אבל רגילים לעצם קיומו ופתאום.. עצוב, היה לי ממש עצוב לקרוא מה שכתבת, סיון..
אלפי חיבוקים ממני אליך עד שיעזרווו

../images/Emo201.gif אוי זה בטח קשה

תנסי להיות חזקה זה הכי חשוב...אני זוכרת כמה היה קשה כשאח של ילד בכיתה שלי מת בתאונת דרכים צמוד לבית ספר וראינו אותו שוכב על הכביש זה היה כל כך קשה ומצמרר ....

../images/Emo201.gif סיון

אני מזה מטערת.. את בטח מרגישה נורא למרות שזה קרה שלשום.. אני לא דיברתי איתך וסליחה גם על זה.. אוהבת אותך המון המון יותר ממה שאת חושבת

Sivan McFLY

New member
לאלא סליחה שאני הייתי צריכה ללכת כל שניה!!

תודה וגמאני אוהת אותך המונמהונהמונייי!!!!!

למעלה