בואו ללמוד איתנו ב-

Dana Argamen

New member
את בעירוני ה'? איך קוראים לך?

מצטערת על הכותרת הלא ממש קשורה ^^ אני כל כך מצטערת
לא רק בשבילך, בשביל כולם. בשביל ההורים שלו, בשביל המשפחה שלו, בשביל כל החברים שלו.. אלוהים, זה כל כך עצוב. הוא בסך הכל בן 14! מה הוא הספיק לטעום מהחיים? איזו הרגשה נוראית זאת לסיים את החיים בגיל כל כך צעיר.. פשוט סתם ככה... יהי זכרו ברוך.
המון חיבוקים וחיזוקים..

Sivan McFLY

New member
תודה!!!! ../images/Emo201.gif וקוראים לי...

סיון עזרא מכיתה ט'6 באמת צעיר... יותר מידי צעיר

../images/Emo54.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

את יודעת שאני פה כל הזמן, נכון? אל תעזי לשכוח את זה! תנחומיי, יקירתי. זה עדיין קשה לעיכול. ;; דברי איתי אם את רוצה. אני כאן.

אלוהים ישמורררר../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

Himeka

New member
האמ, הייתי שמה.../images/Emo69.gif

הייתי מאחור כדי לראות מה אומרים, וראיתי כאילו את השקית הלבנה. זה היה קשה, אני מבינה אותך כל-כך.
אבל הראמ, כנראה זה היה צריך לקרות. גורל.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אני כלכך מצטערת, תהיי חזקה בובה אם את צריכה משהו אני פה3>

just orr

New member
../images/Emo201.gif כן שמעתי על זה...

וואי הוא היה בכיתה שלך?
העע איזה עצוב זה..
אין לי הרבה מה להגיד... עדיף שאני אשתוק.
אה ובהצלחה בהלוויה!

rachel malasa

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo7.gifוהנה גם חיבוק../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

יואו זה בטח ממש קשה לך...

Sivan McFLY

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה רבה רבה לכולכן!!!../images/Emo24.gif

באמת מאוד מאוד עזרתן לי!!!! בסוף לא יכולנו ללכת ללוויה לצערי... האמא קיבלה את המוות שלו ממש קשה והיא לא רצתה שאפחד יבוא. רק היא האבא והוא... מסכנה.. בן יחיד.. אני לא מנסה לתאר לעצמי מה היא עוברת אפילו.. שוב אני מאוד מאוד מעריכה את הכל!!! חיזקתן!!! אוהבתת המוןןןןןןן

FallOutGirl

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

יואו.. זה ממש העביר בי צמרמורת
אני לא יכולה לתאר לעצמי כמה קשה זה..
משגע אותי איך ככה סתם על שטויות החיים הולכים.. על שטויות!! באמת שזה שטויות..

Shir Girl XD

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif**

זה ממש עצוב תהיה חזקה ואנחנו פה כדי לחזק אותך

וואי../images/Emo201.gif

אני כ"כ מצטערת בשבילך..
לא שמעתי על המקרה הזה עד עכשיו, פשוט מזעזע. מקווה שעברת את ההלוויה בשלום..

m i c k e y 15

New member
../images/Emo207.gifהחיים..שלי..מהיום..בזבל!

הכל בגלל אבא שלי! אמא שלי! בעיקר בגלל אבא.. והמשפחה המטומטמת הזאתי של אבא שלי! אני שונאת שונאת את החיים האלה.......
לא יכולה כבר... חשבתי שמה שהיה בצהריים יעבור..אבל לא..הוא היה חייב לחזור הביתה עם אח שלו ואחיינית שלו[שהיא בת 37] ולעצבן מחדש את אמא שלי ולהתחיל לצעוק.... ועכשיו הכל חרא.

m i c k e y 15

New member
הדבר הרגיל שאני סובלת כבר 7 שנים

מריבות בינהם צעקות, מה לא....אפשר רק לתאר מה עוד.. ועם אבא שעזב..והוא המפרנס..לא הולך להיות קל.. אנישונאתחיים....

sweet shir

New member
../images/Emo201.gif ../images/Emo7.gif

אוי אני שונאת את הריבים האלו. >< הורים מעצבנים שחושבים שהם יכולים להכתיב לי איך לחיות. ;; אם את צריכה מישהו לדבר איתו אני פה.

למעלה