בוקר היום ה-28 , 28.9 יום ראשון

איתי בל

New member
לא לא

היא לא יכלה לעשות היא ניסתה ולא הצליחה היא יותר מאמרה אם היא הייתה רוצה את איתי היא הייתה נכנסת למיטה ונוגעת ולוקחת את הצעד הראשון לא מרמזת שהוא יקח את הצעד הראשון

insane sanity

New member
זה בדיוק העניין..

שהיא לא עושה.. שהיא מחכה לאחרים שיעשו את הצעד. כמו עם צבר.. אבל בלי קשר.. היא ואיתי כבר לא עשו? הבנתי שצבר עבר חדר..

איתי בל

New member
כרגע אמרתי ההפך!

היא עושה...היא לא מחכה שאחרים יעשו את הצעד! כשהיא מנסה להיכנס למקלחת של צבר זה לחכות שהוא עישה את צעד? שהיא אמרה שיש לו שיבן חמוד? כשהיא שאלה אם היה מנשק אותה אם לא היה מצלמות היא חיכתה לו?

insane sanity

New member
זה לא נקרא לעשות צעד!

כשאני רוצה מישהו.. אני באה ומנשקת אותו. לא מתחילה להגיד לו שיש לו ישבן חמוד. מה שהיא עושה זה מדברת.. ומטזרת......

איתי בל

New member
זה יותר מטיזריות

אפשר להתפשר על..היא לא לוקחת את הצעד הראשון אבל היא מסבירה לך טוב מאוד שאתה יכול לעשות את הצעד הראשון או ממש דורשת תעשה צעד ראשון היא אף פעם לא עשתה משהו ברמה הזאתי לאיתי...היא אף פעם לא שאלה אותו אם היה מנשק אותה אם היו מצלמות אף פעם לא נכנסה לו למקלחת חוץ מזה להיכנס למקלחת זה צעד... ובמקלחת המטרה שלה להיכנס הייתה רק כיד לנשק אותו כמו שאמרה והוא לא נתן לה ואז היא שאלה אם זה בגלל המצלמות היא ניסתה באמת לעשות את הצעד הראשון הוא פשוט לא נתן לה אם היא הייתה רוצה את איתי היא לא הייתה יושבת ומחכה שיעשה משהו היא כבר הייתה דמברת איתו על זה נו מתי אתה מנשק אותי ולא תעשה לי מסאג' תעשה לי מסאג'

insane sanity

New member
נכנסנו לזה... :)

היא אכן משהו באמצע, לא עושה את הצעד ממשית וגם לא רק מדברת. ולגבי איתי.. היא כן נכנסה למיטה שלו, אבל מנגד הוא רצה לנשק אותה והיא עצרה אותו. התחרטה ורצתה לנשק אבל הוא לא נתן לה (משחק הידיים ליד הבריכה). אני חושבת בהחלט שאיתי הוא ברירת המחדל שלה, כשבחוץ היא לא היתה שמה עליו...

איתי בל

New member
לעעע

מה היא כל כך חרמנית שאמרה טוב נשחק משחקי תנשק אותי אל תנשק אותי איתו? לא נראה לי שזה עניין של ברירת מחדל... הם פשוט התחברו חיבור שהוא לא ראשוני כמו צבר שמתחיל מהר ונגמר מהר יש להם חיבור קצת יותר ארוך זה שהם לא עונים לנו על הציפיות שלנו כצופים שאחננו אוהבים שהכל מהר זה ברור מזכיר לי כשאריק שרון נכנס לקומה אז כל שניה שאלו את הרופא שלו אם יש חדש... רפואה זה משהו שלא מתעדכן כל כמה דקות אלא כל כמה שעות/ימים קשר ועוד במקום כה רגיש גם לא מתעדכן כל כך מהר מפתחים אותו במיוחד קשר כזה אם בכלל קיים קשר כי שוב...יתכן והכל ידידותי לפחות בשביל אחד משני הצדדים כשסביר להניח שמדובר בצד שלה בקיצור אני בטוח שגם בחוץ היא תראה בו אחלה ידיד כמו שראתה מבפנים היא תופסת מאיתי כאחלה גבר וזה חמוד לראות אותם ביחד זוגיות.. נראה שגם בתוך הדירה היא לא רוצה וגם לא תרצה מחוץ לה ברירת מחדל היא עוד לא עשתה ממנו

טקטי

New member
שמעו

אשר נהיה קצת יותר קליל היום. במוצ``ש הוא תקע כמה בדיחות לא רעות על עינב... לראות אותו צוחק היה יותר מצחיק מהבדיחה עצמה... הוא משהו... תמים.

bubbleboi

New member
אשר האיש עם הצחוק הכי פסיכי בבית

אבל פסיכי נעים. לא כמו צחוק הפלוטו של שי הכלבון המרושע

bubbleboi

New member
פלוטו=בלוטו (המנוול מפופאי)

ואפרופו פופאי, איתי , תפסיק לנסות, אתה לא מצחיק

" הפוך גוטה , הפוך ! "

החלטתי לתת סקירה מעט שונה לקראת ההדחה היום . אני אנסה לציין את התכונות הטובות והחיוביות של כל מועמד ולמה אני חושב שצריך להשאיר אותו או אותה בוילה . אני אשתדל להיות אובייקטיבי כלפיי כולם וכולן אם כי גם לי יש העדפות משלי . אני ארחיב מעט יותר את הכתיבה על האנשים שסכנת האיום להדחה מהוילה יותר ממשית ע"פ התחזיות הפופולאריות .
ונסה
: אולי האדם הכי דוגרי בבית . מניפולציות כמעט שלא עובדות עליה . מאוד ישרה וישירה פיה וליבה שווים . בזמן האחרון נראה כי נרקם בינה לבין איתי קשר מעניין וחמוד ובעיקר קשר לא צפוי ( אני לא חושב שמישהו חזה את זה מראש ) ומאוד מעניין כיצד הוא יתפתח אם הוא יתפתח . ונסה לא משחקת במשחק והמשחק לא משחק בה . וזה כבר לכשעצמו תכונה שראויה להערכה .
צבר
: צבר הוא דמות מתפתחת . ואולי הדמות שעברה את השינוי הכי גדול בזמן הכי קצר מול עיני הצופים ( ניתן לטעון שזה שינוי מאולץ או מדומה אבל זה עדיין שינוי שהפתיע רבים ורבות ) . צבר הפך להיות אסטרטג והוא עסוק רוב היום בלבחוש בקלחת או בלהתחמק מבחורות . צבר מאוד ממוקד במטרה ויכול להוות איום רציני על שי בהמשך הדרך אם תהיה כזו .
שפרה
: שפרה הדמות המיסתורית . מגלה טפח ומכסה טפחיים . בחורה אינטיליגנטית שמבינה היטב את המשחק בתוך ומחוץ לוילה ומטיבה לשחק . עד כה שפרה הולכת על ה safe side בכך שהיא גורמת לכולם לחשוב שהיא בצד שלהם או לפחות לא מעורבת . מבחינת יחסי אנוש נדמה לי ששפרה הכי מוכשרת שם . שפרה גם מפגינה יכולות מנטליות לא מבוטליות ושפה עשירה . קיימת סברה כי שפרה היא סוג של פאם פאטאל . ובכן על מנת להיות פאם פאטאל אישה צריכה להיות קודם כל פאם . ואת זה שפרה מקיימת . ולגבי הפאטאל עד כה לא הוכח שהצד הזה קיים בה ואלה רק השערות .
ג'ני
: בחורה תרבותית ושקטה אבל גם לא טיפשה . קראתי פעם את אחד מהניתוחים של שי קפון והוא טען שיש רק 2 דרכים לצלוח את האח הגדול בהצלחה . האופציה הראשונה היא מעל לראדר קרי התבלטות על פני האחרים , דומיננטיות ויצירת תלות או מתחת לראדר באצעות נחבאות אל הכלים . אני לא משוכנע שג'ני עושה את זה כאסטרטגיה אלא יותר מציגה את עצמה כפי שהיא בלי דרמות מיותרות ובלי להיות צבועה או תככנית מעבר למינימום הנדרש על מנת לשרוד . כל מי שמעוניין לפרגן לתרבות , לאמיתיות ( קרי ההיפך ממשחק או דמות ) או באופן כללי מעונין לחזק יותר את הצד ההרמוני והשלוותי של הבית ( ויש כאלה , לא כולם צמאי דם והתרחשויות ) צריך להצביע לה . בתרומה החיובית של ג'ני היה ניתן להבחין בזמן משימת החוסר שינה . חוץ מזה לדעתי היא הדבר הכי יפה הוילה .
רנין
: כבר התבטאתי בעבר שרנין מייצגת עבורי את האנושיות עם המשברים שלה ועם המניירות שלה . היא לא מושלמת והיא הכי מודעת לזה . באופן כללי נראה לי שהיא הכי מודעת לעצמה וליכולות שלה . ברנין יש הרבה ניגודים מעניינים מה שהופך אותה לאדם מעניין . וגם רנין עוברת שינוי לא קטן ( ואמיתי לפי דעתי ) במהלך התוכנית . למי שעוקב באופן הדוק ויומיומי קצת קשה להבחין בשינוי אבל מי שמציץ מידי פעם בהחלט מבחין בשינוי . ולפחות לפי דעתי שינויים שמתרחשים בלייב מול העיניים הם מרתקים . אבל חוץ מזה רנין היא אחת הדמויות היותר פופולאריות בוילה ויש לכך סיבה . וכאן אני חוזר לנקודה הראשונה , היא הכי אנושית ונגישה מכל שאר המתמודדים והמתמודדות . ולאלה שטוענים שהיא " שחקנית " אז אני יכול לציין שעל כזה משחק לאורך כזה זמן מגיע לפחות אוסקר . בכל אופן איפה שיש שמחה אמיתית כזו שבאה מהלב ( כמו אצל ילדים ) ואיפה שיש השתובבות . ואיפה שיש בכי אמיתי ( גם כמו אצל ילדים ) תמצאו את רנין . ולהזכירכם אנחנו לא כאן על מנת לשפוט מידת בגרות או מחושלות . אלא פשוט אמורים להצביע למי שאנחנו יותר מסמפטים .
שי
: הטיפוס הדומיננטי בבית לטוב ולרע . הוא כרגע הכוח המניע לרוב הארועים המהותיים בבית . הוא גם מהווה סיבה בלתי נידלת לדיונים כאלה או אחרים . דווקא עכשיו לאחר שערן ונעמה עזבו את הוילה אם גם שי יעוף יתכן שהוילה תהפוך להיות אנמית . נראה כי שי מתכוון להתמקד כל פעם במתמודד אחר ולהדיח אותו מה שמבטיח לנו הצופים אין סוף של אינטריגות . שי למעשה הופך במו ידיו את האח הגדול מתוכנית פופולאריות גריידא לתוכנית בה משולבים אלמנטים של פופולאריות , דומיננטיות ואסטרטגיה . שי הוא גם איש של כבוד במובן הזה שמי שפגע לו בכבוד לוקח על עצמו סיכון מאוד גדול . אבל גם במובן הזה ששי תמיד יכבד את המילה שלו ויעמוד מאחוריה ( אולי בשלבים הבאים של המשחק גם זה ישתנה ) .
קרן
: קרן " הרגליים של המדינה " חסיס . בחורה פיקחית עם טעם רע בבחירת החברים שלה עד כה אבל יודעת לקרוא היטב את המפה בזמן אמת ולבצע את השינויים ההכרחיים . קרן היא שורדת וזה למרות הדימוי הצפונבוני של " אבא מממן " שדבק בה . בגלל שהיא קישרה את עצמה לנעמה היא כרגע נמצאת בתפקיד האנדרדוג והיא גם יודעת שהיא צריכה קודם כל להחזיר את אמון הדיירים בה וגם את אמון הציבור . תצפו לראות קרן מאוד שונה ממה שראיתם עד היום . אני מקבל את הרושם שקרן התבגרה והפיקה את הלקח ממה שקרה . אבל אולי היא שוב פעם משחקת ? אם היא תישאר יתכן והיא מתכננת הפיכה כנגד שי ולכן היא משקיעה את כל המאמץ בלהתחבב מחדש על המתמודדים/ות .
עינב
: על חוש ההומור של עינב לא צריך להרחיב . בחורה אמוציונאלית שמביאה עימה צבע שונה לוילה . היא פשוט שונה שם מכל השאר מכל הבחינות . לא מכירה את המושג אסטרטגיה ולא יודעת מה זה לנסות למצוא חן . למי שאוהב אותה אין באמת מועמד חליפי .
אשר
: איש הדת . אשר לא שמה בשביל ה-"בול שיט " שמיסביב . אשר הוא כמו האחים בלוז בשליחות מטעם אלוהים . הוא בא להראות יהדות בפריים טיים . זה לא כלכך משנה לו אם התפאורה תהיה חבורה של נשים בביקיני . ואין לו גם הרבה דרישות , תנוט לו חלות לשבת וקידוש והוא יהיה מרוצה ( הוא יהיה בכלל מאושר אם כולם יקומו להניח תפילין או להגיד סליחות ואם שפרה תפסיק להפריע לו להטיף על יהדות ) .
איתי
איתי השקט מתגלה כגבר מעט ביישן ורגיש . הוא מפלרטט כבר שבוע רצוף עם ונסה בינתיים בלי תוצאות מרשימות . איתי זה טיפוס של מרחקים ארוכים . הוא מתקלף לאט לאט מהקליפות שלו ולא מתגלה במלוא אונו מייד בהתחלה . איתי הוא דמות שנבנית לאט לאט . ואם כך אז יש עוד למה לצפות ...
לאון
: לאון הוא הבחור הכישרוני בוילה בכל הקשור למקצועות הבמה . לאון הוא כמו מנחה טוק שואו מבדר שמעביר אותנו בין מתמודד למתמודד ובין ארוע לארוע . לא סתם המצלמה לעיתים עוקבת אחריו . לאון הוא ילדותי במידה ונאיבי במידה ושנון במידה .
יוסי
: הדמות הקומית והשחקן . נהנה מכל רגע בו הספוט נמצא עליו . הפך לדמות כמעט מיתולוגית בפרק זמן מאוד קצר . בנינו ? בלעדיי יוסי האח הגדול לא היה אותו הדבר . אני מוכן לעשות הסכם ( ונראה לי שגם קשת תצטרף להסכם הזה ) אני מוכן שתשלחו ליוסי את אותו מספר האס אמ אסים כמו אותו המספר של החיוכים שיוסי גרם לכם לחייך . אבל יש גם כאלה שלא נהנים מחוש ההומור העממי משהוא של יוסי ולהם אני אכתוב את הדבר הבא : אל תטעו , יוסי הוא שחקן שחקן של המשחק . והוא יודע בדיוק מה צריך על מנת לצלוח את האח הגדול . עם הזמן אנחנו נגלה עד כמה הוא מבין היטב את המשחק . ואני גם מניח שהוא יתחיל לשחק משחק אקטיבי ( כרגע הוא דיי פאסיבי מבחינת המשחק ) בדיוק בשניה הנכונה עבורו . אני מבקש ממי שרוצה להגיב למה שנכתב כאן רק בתגובות חיוביות כלפיי המועמדים/ות ( חיזוק חיובי באשר לתכונות המועמדים/ות ) . עבור כל ההכפשות וההשמצות יש לכם מספיק מקום בפורום . תשאירו את הפירסום הנ"ל נקי מכל אלה .|סד

ShukyD

New member
אתה בטוח שמה שכתבת על אשר זה חיובי?

נראה לי ביקורת מאוד ממוקדת שלא הצלחת להסוות כל כך טוב

זאת כלל לא ביקורת .

זה מה שחשוב לבן אדם וזה מה שהוא מנסה להראות . לומר שזה מצליח לו זה כלל לא ביקורת בעיניי . אתה ( או כל אחד אחר ) יכול לראות בכך דווקא משהו שלילי . אבל אני לפי ראותי לא חושב שיש בכך פסול שאדם כל שהוא חושב שתוך השימוש בפלטפורמה פופולארית יוכל לקרב את הציבור לדעותיו . כל עוד הדבר נעשה בצורה שלא ניראת בעיניי ככפיה אין לי בעיה עם זה . ואם אדם כמו אשר מצליח במטרה אותה הוא הציב לעצמו אין לי בעיה לפרגן לו על כך . בבסך הכל הוא מנסה להציג את היהדות באור יפה וחיובי . לעיתים הוא מצליח יותר ולעיתים הוא מצליח פחות . אבל חשוב לזכור שאשר לא המציא את היהדות או את ההלכה .

המממממממממממ..........

לגבי ונסה ממש צדקת, היא מלכה אמתית והייתי רוצה בה כחברה קרובה אפשר לצאת איתה למדבר עם מימיה אחת, לעומת זאת לגבי שפרה(ע) - קשה לי איתה היא מאוד מתחסדת וניראה שהדבר החשוב לה ביותר זה היא עצמה , היה לי קשה לשמוע את הדרך המאוד מוסרית וערכית בה היא רואה את עצמה ובסוף בפועל התנהגותה (כלפי נעמה) חשפה בן אדם ללא מוסר וללא ערכים... ולגבי שי...די כבר !!!אני מחכה להדחה היום...בעקבות ההדחה של שי המשתתפים נוכל להכיר יותר את המשתתפים האחרים

למעלה