בוקר חדש
כל הבלה בלה
שלנו לכאן

רגע רק רגע

Active member
אם ככה...

מה הם אומרים על רוחמה? גם הם חושבים שאבי טולדנו בכיין? והשאלה הכי חשובה - אם הם לא עומדים בקצב... אתה מאיים עליהם שתשים להם את מייקל ב-Fול ווליום?

רגע רק רגע

Active member
אני אוהב אותו בחדר חזרות...

הוא נותן שם אחלה עבודה. מודע ליכולותיו ואם הוא לא נשמע טוב, הוא הראשון להודות בזה (להבדיל מאחרים, שתמיד שרים "נפלא"). אם משכללים את יכולות השירה + התנהלות בין אישית, אדם הוא הזוכה הגדול של היכל התהילה.

בוףברכה

New member
../images/Emo249.gif....בת'כלס.....אני אהיה מרוצה

עליו..אם הוא יזכה....
... מעניין מה טולדנו יגיד....

רגע רק רגע

Active member
לא יודע מה טולדנו יגיד...

אבל יש מצב אם הוא זוכה... הוא מעיף ת'פאה לקהל. אני רואה ת'מעריצות "הורגות" אחת ת'שניה..."תעזבי... אני תפסתי ראשונה"

בוףברכה

New member
משפט.שלמה../images/Emo47.gif..לא. צריך....לריב....

1..לוקחת ..ת'
(תוספת).....
ה-2...ת'
..ת'קסקט....
ואם לא..אז... מחלקים..ת'פאה½.½.

אני יודעת מה אני אגיד אם הוא יזכה..

"זה לא פייר,השופט בן
(תחשוב יונה;)" סתאם..אני אישית חושבת שלטולדנו קול ייחודי ויפה,אני גם חושבת שהוא אדם חביב ומסביר פנים ולכן מאד התאכזבתי לגלות עד כמה הוא בכייניקו.

מיק101

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo39.gifבוקר טוב רגע../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

התכוונת ל"משקללים" - ונכון, גם בעיני במקרה כזה, אדם הוא הזוכה

איקה21

New member
מיק ...כבר צהרים......./images/Emo13.gif

אשמח לשמוע מה קרה בין בני לאילנה שהן לא מדברים.... ובני אמר אמש שהוא נשאר לבד.....

מיק101

New member
איקה, ביקום כבר צהרים, אצלי זה בוקר../images/Emo2.gif

ובקשר לאילנה ובני אין לי שמץ, אני גם קוראת כאן שהיה משהו ואף אחד לא יודע ואיפה עידמן כשצריך אותו לעזאזאל?

אולי סוף סוף היא נתנה לו ....

תרגעו כולם!!! נתנה לו לעשות החלקה.... פחחחחחחחח

מיק101

New member
../images/Emo24.gifבלה../images/Emo24.gif

איפה היית, את יודעת כמה דאגתי לך?

אה...תודה ../images/Emo250.gif הייתי באה קודם...../images/Emo24.gif

חום וצמרמורות באמצע הקיץ...נתפס לי כל הגב והצואר לא יכולתי להזיז ת'ידיים - דפקו לי "שחור".... חחח...חחח...
עכשיו הרבה יותר טוב, עדיין עם חום ותפוס הצואר אבל לפחות אני יכולה להקליד אז באתי....

למעלה