בוקר טוב היכליסטים ,כל הלירלורים שלנו לכאן

juspan

New member
אבל זה סתם קטנוני

הרי יהיו כמה אנשים בגמר, למה זה כ"כ חשוב הכרטיס הראשון הזה? אם בני כ"כ חזק וזמר מצוין - הוא יגיע לגמר בזכות הקהל, לא? אז לא יגיע בזכות החברים, סו וואט! זו תכנית ריאליטי ולא סתם תחרות זמר, אין ספק שהפן האנושי (יחסי אנוש, חברויות שנרקמות) משחק תפקיד גדול. בעיה של בני שהשניא את עצמו בהתחלה על רוב האנשים שם, כשהיה כולו זחוח עם החבר הטוב והמוגבל שלו. ועדיין, יש סיכוי שכן ידרגו אותו באובייקטיביות מסוימת, לכי תדעי כמה החברויות האחרות שם נורא כנות וחשובות להם באמת ומלאות פרגון אותנטי (אין לי מושג אם ההצבעה סודית או לא). חוץ מזה שמבחינתנו הצופים זה נורא חשוב לדעתי לעשות דברים כאלה, בלי כל האקשן הזה זו תכנית נורא מפוהקת. לא כולנו הגענו לצפות באמת בתחרות שירה עם אמנים מהבויידעם, חלקנו הגיע לראות תכנית *ריאליטי* שמשודרת לייב והיא הרבה יותר מהתעסקות במוזיקה גרידא.

didush100

New member
בדיוק למה זה כ"כ חשוב?

כנראה שלהפקה זה חשוב משום מה. הם כל הזמן מתיימרים להיות תכנית מוזיקלית וכשכבר קורה משהו לא מראים לנו אז שניה לפני הגמר הם תוקעים את הכרטיס לגמר? תארי לך בכוכב נולד היה כרטיס פתוח לגמר? מה זה השטויות האלה? במילה אחת קומבינה!!!! גם החתונה של אריק מריחה כמו יח"צ

juspan

New member
זה חשוב טלוויזיונית, לדעתי

בדיוק מהסיבה שטענתי שההיכל זו תכנית ריאליטי אמיתית (בסגנון האח נגיד) וכוכב נולד זו באמת תחרות כשרונות, שמעריציה הגדולים דווקא מוטרדים ומקטרים תמיד כשמנסים להתעסק בכל המסביב למוזיקה (עירוב ההורים למשל העונה וכו'). אם האנשים האלה היו כ"כ מעניינים את הקהל הרחב בגלל שירתם, הם לא היו צריכים להגיע לתכנית הטלוויזיה הנ"ל. כמובן שההפקה הזו לא מהוקצעת, ניתן להם הנחה שזה בגלל שמדובר בתכנית ראשונה ופורמט חדש שהומצא על ידם (חאפ לאפ, כך נראה), אבל רק לפי הראיונות ששאבי עורך איתם אפשר לדעת שלא מדובר רק ביומרה מוזיקלית, כי אם בתכנית בידור עם קצת צהוב, אקשן וכו' וממש לא בתחרות שירה פרופר.

לואיזה7

New member
בעניין הזה בני בהחלט צודק - הקהל צריך להחליט

תמוה ביותר הצעד של ההפקה, שהזמרים יחליטו מי יעבור ישירות לגמר. אכן נקשרו שם יחסי חברות בין חלק מן הזמרים וההחלטה -מי יעבור לגמר לגמרי לא תהיה אובייקטיבית. יש לאפשר לקהל להחליט מי יעבור לגמר, בחירת הזמרים לגמר צריכה להיות באותו מעמד ובאותו יום והיא צריכה להיקבע אך ורק ע"י הקהל, ולא כמו שמר שאבי זרעיה מתכנן , שביום ראשון הזמרים יחליטו מי מחבריהם ראוי להיות בגמר ואז כדבריו "הוא ינוח שבועיים עד הגמר".

1 חד וחלק

New member
מלך יש למעלה מלך מלכי המלכים

ומי שמלך המוזיקה זה אלבז הגדול שאלביס נשמע כמו אוטובוס מקרטע לידו תחי מדינת הרוק האמיתי עוד יבוא שדלום עלינו ונראה את בני מופיע ביום העצמאות על גג היכל התהילה

אני לא מחובבי ביטר,אבל מתחילה לחשוב ש..

העזבתו היתה מאד מחושבת. לטענתי ההפקות למיניהן לרוב לא ידיחו מישהו ש"מטיל ביצי זהב" בעקבות התנהגות קלוקלת,אלא אם רואים שכבר אינו מביא רייטינג. מעולם לא קניתי הדחות על בסיס התנהגות.. לאט-לאט אני מתחילה להבין מה הסיפור בין בני להפקה ואני די מאמינה שהדחתו של ביטר היתה מכוונת-תחי הקונספירציה

didush100

New member
משהו בהדחה שלו מוזר

אם הוא היה כזה נוראי למה מיהרו לתת לו במה להגיד את מה שיש לו? אם באמת הם כ"כ נגדו לא היו נותנים לו לחזור

juspan

New member
לא הצלחתי להבין לאן את חותרת

כלומר מה הקונספירציה בעצם? מה המוטיבציה? אין לי מושג לגבי הרייטינג בתכנית הלא ברורה הזו בערוץ לא נורא חשוב, אבל דווקא במקרה היחיד הדומה שזכור לי (חודדה מהאח הגדול) אני בטוחה שנוכחותה כן עזרה לרייטינג גם אם מאות אנשים התלוננו עליה וטלפנו וכתבו מכתבים לרשות השניה או מי שזה לא יהיה. ברור שהמשיכו לצפות גם אחרי עזיבתה, אבל הרייטינג עצמו היה מאוד מאוד גבוה הרבה בזכותה בהתחלה הצולעת והמשעעמת שם, לפני שמישהו קלט את אלירז. דבר נוסף, ממש לא ברור לי איך אפשר לבודד את זה ולהחליט - הרייטינג ירד בגלל ביטר או מי שזה לא יהיה.

didush100

New member
אם מדיחים מדיחים

זה שנתנו לו לחזור ולהציג את הצד שלו מראה שמשהו בהדחה שלו מוזר הם כנראה נבהלו ממנו או משהו הוא גם טוען שהבטיחו לו תכנית

טוב שהזכרת את נושא חודדה..

חודדה הועזבה תכנית אחת לאחר שראו את אחוזי ההצבעות עבור כל אחד ולתפיסתי הבינו שהיא לא ממש מטילה ביצי זהב וניתן לוותר על נוכחותה.ממש לא הייתי מחובביה,אבל טענתי אז וטוענת כיום שעשו שימוש ציני בהשתתפותה בתכנית.לדעתי מוטי,בן זוגה,קלט זאת יפה מאד אבל לא ממש היו לו כלים כנגד "קשת הגדולה..". כך בדיוק עפ"י התפיסה שלי,אבי ביטר הועזב לאחר שסייסמוגרף ההצבעות הראה שלא יקרה כל אסון אם יוותרו עליו. כפי שוויתרו על נוכחות מעיין חודדה בזמנו("אח גדול..")אבי ביטר("היכל..") כך יכלו לוותר על נוכחותה של פרידה בזמנו,אבל לתפיסתי לא עשו כך כי היא פנתה לקהל ייעודי ועדיין "הטילה ביצי זהב".

didush100

New member
מסכימה../images/Emo13.gif../images/Emo127.gif

אילנוש אל תשכחי שדנה הודחה ושליהיא סיימה 2
בקיצר הם עושים מה שבא להם

חחחח,איך ידעתי שדנה תהיה קשורה לזה../images/Emo8.gif

אני דווקא בכייף נתתי לליהיא את המקום השני

למעלה