בוקר טוב

../images/Emo41.gifבוקר טוב../images/Emo41.gif

שמעו מה סיפרו לי עכשיו... בדבלין בהרצליה משמיעים מזרחית והרבה. המוזיקה הזו השתלטה על המדינה וזה כבר מוגזם. וזה לא שאני חובבת מעט ממנה לעיתים נדירות, אבל רבאק!!!! בכל חור דוחפים לנו את המוזיקה הזו. ערוץ 24-זה ערוץ מזרחי, אבל בדבלין!?!? בדבלין מוזיקה מזרחית!?
http://www.youtube.com/watch?v=iQmBHHvmrD4

easternstar

New member
בוקר טוב, סוז וכולם../images/Emo140.gifאני לא מתפלא

המוסיקה המזרחית מקפיצה ושמחה. היתה תקופה ששמעתי די הרבה מזרחית (אצלי זה בגלים
כל פעם סוג אחר) אחד מהאהובים עלי מהתקופה המזרחית שלי הוא שעטנז של אנגלית ועברית והוא בכלל שיר ערבי לבנוני.
אין בו מילים נשגבות אבל הוא חינני ומקפיץ

easternstar

New member
אלה טרנדים../images/Emo13.gif היתה תקופה שהיה In

בברנז'ה העתונאית לשמוע מזרחית. עמנואל רוזן התראיין וסיפר בגאווה שהוא הולך למועדונים ושומע מזרחית. אח"כ זה הפך המוני ופתאום כולם שינו כיוון ואמרו שהמוסיקה הזאת היא תת רמה. (גם עמנואל רוזן פתאום כבר לא אהב לשמוע אותה) הכל אופנות.

אבל הדבלין זה פאב פאקינג אירי!

זה לא הפלקה! או אהבה מחודשת (לא ז"ל). בפאב כזה, לא צריכים להשמיע מזרחית, ורוב הלקוחות נשמו לרווחה ברגע שהתחילו לשים את המוזיקה שהם אוהבים ושבשבילה הם באו.

easternstar

New member
אה../images/Emo250.gifלא ידעתי. זה באמת לא בסדר

אם רוצים לשמוע מזרחית הולכים לפאב מזרחי ואם מגיעים לפאב של מוסיקה אירית לא הוגן שישימו להם מוסיקה שהם לא רוצים.

easternstar

New member
בטוח שתמצאי את המקור הלבנוני

והוא לא פחות טוב.
זה שיר מועתק לגמרי ואפילו לא עשו עבודה טובה עם המילים אבל הוא חביב ומשמח.

easternstar

New member
אצלי זה בגלים. כל פעם אני אוהב סוג אחר

יש תקופות שאני מגיע לחתונה וכל המוסיקה היא מזרחית ונמאס לי ויש תקופות שכייף לי לשמוע מזרחית ואני נהנה מערב שרובו מזרחי.

שאפולי

New member
אני לא מתפלאת

כבר עשור כמעט שהדאבלין לא פאב אירי! ברחובות הדאבלין משמיע המון שנות ה80 קצת מזרחית ומוסיקת מסיבות...

כן אבל בהרצליה?

מעוז הפלצנים? שם? ברור לי שזה לא אירי טהור, אבל מוזיקת מועדונים, אפילו רוק.. או ישראלי... אבל מזרחית? וכ"כ הרבה כמו שאמרו לי שהיה? פפפפפפפ, תאכלס, אני הייתי קמה והולכת.

שאפולי

New member
מזה משנה? הרצליה? רחובות?

זה "הדאבלין" הם אמורים לשמור על המותג בכל מקום. אולי את לא יודעת אבל בכללללללללללללללל הארץ היום שומעים מזרחית יצא לי לנהל חתונות של חצי רוסים וחצי פולנים ולא דילגו על שרית חדד

את צודקת, אוף זה מגעיל

גם כשאני לא יוצאת כ"כ הרבה, עדיין כל חור שאני מסתובבת,זה מזרחית מזרחית מזרחית מזרחית. כאילו בסדר, אבל כמה????

meytula

New member
זאת לא פעם ראשונה שבדבלין יש מזרחית

אם אני לא טועה לפני חצי שנה הייתי שם והיה את השיר של שרית חדד ברקע
היום מזרחית מגיעה לכל חור ,גם להרצליה . האיזור של דבלין זה אזור תעשיה שמלאה בפלצנים אבל הרצליה בעצמה לא כזאת.ממש איזורים מסיימים

אני מתה על מה שמכונה מוזיקה מזרחית, אבל

של פעם. זהר ארגוב, ישי לוי, אפילו חיים משה, של פעם. המזרחית של היום, זה לא בדיוק מוזיקה.....וגם לא בדיוק מזרחית, סתם שירי 'יאללה כפיים' בלי תוכן או מלודייה. בדבלין לא הייתי, אבל כולם נכנעים בסופו של דבר ל'יאללה כפיים' , לצערי. http://www.youtube.com/watch?v=NC5RR_L0mDQ&feature=related

easternstar

New member
וואו זוהר ארגוב.

יש כמה זמרים מזרחיים גדולים שתמיד אני אוהב. ג'ו עמאר וזוהר ארגוב

למעלה