בוקר טוב

noaxxx

New member
../images/Emo45.gif לגבי מה שכינית 'המזרחית של היום'

גם היום יש מוסיקה מזרחית טובה, רק שהיא לא בקידמת הז'אנר. יצא לי לשמוע פה ושם, אך באופן כללי זה לא הסגנון שאני מרבה להקשיב לו. פעם לא היו משמיעים הרבה ברדיו את הסגנון הזה. והרדיו, טרום עידן האינטרנט וריבוי הערוצים, די הכתיב את המיינסטרים. גם זוהר ארגוב צמח דרך הקהל מלמטה, ואם אני לא טועה היה מפורצי הדרך, ורק מעטים, הטובים ביותר, כמוהו, הצליחו להישמע. אני יודעת שלמשל גל"צ, לאורך שנים לא התקרבו לזה בכלל. לאט לאט עם התפתחות הטכנולוגיה התקשורתית, הסגנון פרץ את דרכו יותר ויותר אל המיינסטרים, ככה קיבלנו גם את הזבל. כי כמו בכל ז'אנר במוסיקה, יש איכות ויש זבל. מה שחבל הוא, שהזבל הזה מקבל במה ומכתים את כל הז'אנר. אמרנו כבר? כסף מסובב את העולם...

צודקת, התייחסתי למוזיקה המזרחית הפופולרית

לא יכולה לשמוע את כל הפרץ, דודו אהרון ואפילו שרית חדד, לא מרגשים אותי, לא המילים ולא המנגינה. אגב אני מבית אשכנזי בו שמעו הכל חוץ ממזרחית, נחשפתי למוזיקה הזאת בגלל שעבדתי בנעורי כמלצרית באולם אירועים, זו המוזיקה שהייתה מתנגנת בחתונות אז משם למדתי להקשיב לה ולאהוב. את זהר ארגוב אני משמיעה היום לילדים שלי בשבתות לפעמים, על ארוחת בוקר, הם מעקמים את האף... לבריטני ספירס יש טיפה יותר רייטינג .

meytula

New member
תודה רבה על העידכון../images/Emo8.gifנמאס מהם כבר

ראית איזה כותרת הם הדביקו על דניאל''הקשר מול המצלמות הוא טוב יותר חד משמעית'' נו באמת... מזל שקוראים את מה שהיא הגיבה ומבינים מה הכוונה

andy181

New member
כן, גם אותי זה עיצבן

אפילו בכתבה הזו חייבים להוציא דברים מהקשרם ולהוציא אותה לא טוב
היה נחמד לקרוא שהיא בקשר עם האחרונים שנשארו בבית. לפי דעתי חוץ מלבנים היא התכוונה גם לאורטל, קשה לי להאמין שהיא וקרן בקשר עכשיו :)

meytula

New member
עם קרן היא בטוח לא שומרת על קשר

אימא של דניאל פקחה את עינייה הנאביות של בתה. אני בטוחה שהיא בקשר ממש מצויין עם אורטל אורן אתי ויוני. עם בן הרבה פחות

andy181

New member
אני מקווה שפקחו לה את העניים גם לגבי אתי

קצת יבאס אותי לדעת שהיא בקשר טוב איתה..

meytula

New member
גם אני

למרות שאתי הרבה פחות נוראית מקרן,אבל גם אתי לא אדם אמין בכלל ועדיף שתתפוס ממנה מרחק

הכל יכול להיות , תתפלאי

מאיפה את יודעת שהיא בטוח לא שומרת על קשר.. ושאמא שלה פקחה את עיניה?

goodpink

New member
משעמם יחצני. דניאל לא מובנת וגב וקרן פרוייקט

הן תשובות אמתיות בכתבות הללו נשמע מאוד יחצני ודי משמעם שלא לדבר על התגובות. דניאל לא מובן למה היא התכוונה או שמוצאים אותה ככה בכתבה. האם זמן עם איתן בצאט זה זמן איכות? מניחה שזה לא מה שהיא התכוונה אבל זה מה שעולה מהכתבה. כמו כן מה הכוונה שיותר טוב להתחיל קשר בסיטואציה הזו מול המצלמות? למה לכתוב את זה בצורה כזו מסורבלת למה לא לבקש ממה להסביר יותר טוב האם התכוונה שנקודת הפתיחה שלהם כזוג במציאות היא יותר טובה מזוג שרק מתחיל לצאת מאחר והם עברו כבר הרבה ביחד כזוג גם אם זה היה מול המצלמות בוילה כי הם עמדו במבחנים שונים במהלך שהותם שם שכל זוגיות יכולה לעבור בחוץ אבל מבחינתם הם כבר עברו את זה ונשאר אכשיו מבחנים אחרים של המציאות נקודת פתיחה אחרת מקשר זוגי רגיל חדש שמתחיל. האם זו היתה הכוונה שלה? לפעמים הכתיבה הפאסיב אגרסיב מעצבנת.

goodpink

New member
שכחתי לגבי גב וקרן האם התמונה מעידה על

פרוייקט יחצני כלשהו ראשון שלהם ביחד? לגבי מוזיקה מזרחית למה אי אפשר לאהוב את כל סוגי המוסיקה אישית אוהבת כמעט את כל סוגי המוסיקה למרות שיש זאנרים שמתחברת אליהם יותר מאשר אחרים. לא סובלת בעיקרון מאטל רוק אבל יש שירים שאני אוהבת לדעתי שיר טוב עם זה המוסיקה או המילים עצמם או שניהם זה שיר טוב. ומוסיקה יכולה להיות גם לפאן להעביר את הזמן מבלי להתעסק בזה יותר מידי.

leeee2

New member
נראה לי שדניאל התכוונה לסטיואציה בווילה,

האינטנסיביות, החוויות שעברו, המשברים, הליווי של איריס וממש לא התכוונה למצלמות.. והיא צודקת, אין מה לעשות... אבל וואלה, ששייכים להפקת הדור הבא, דואגים להוציא אותה לא טוב... מזל שאיתן ודניאל חכמים ואיתנים ונראה כי התקשורת ומה שחושבים עליהם לא כל כך מעניינים אותם...

goodpink

New member
שאלה כסף או אהבה? מתחתנת היום דוכסית מאלבה

מספרד אישה מבוגרת שמתחתנת עם גבר מבוגר אבל צעיר ממנה.... היא דוכסית ויש לה הרבה נכסים אלו יהיו נישואייה השלישיים הילדים לא הסכימו שהיא תנשא לבחיר ליבה עד אשר היא וויתרה על כל הנכסים שלה כלומר היא לא תוכל להוריש לו נכסים.... כמו כן אחד הילדים לא יהיו בחתונה הוא יהיה בצרפת והבת הודיעו בימים האחרונים שלא תיהיה כי פתאום לא מרגישה טוב. האם בוחרים בכסף או באהבה? האם זו באמת בחירה רק מצד אלו שיש להם כבר ביסוס כלכלי כלשהו מעמד כלשהו השכלה וכו' ולא באמת בחירה כאשר מדובר באנשים אחרים. האם זה עניין של אופי? לדעתי האישית הכל עניין של אופי לא משנה אם אתה עני או עשיר זו הדעה אפריורית אולם המציאות מראה מקרים שקשה לשפוט אנשים לגבי הבחירה שלהם....

למעלה