בוקר טוב

goodpink

New member
נראה שלינוי המרוויחה הגדולה מבחינת חברויות

מהתוכנית כולם אהבו אותה. אירוע יחצני מאורגן מי זה עם ליהי היחצן הצמוד שלה? מניחה שדניאל רצתה לבוא עם לינוי. ענת ענבר איילת דניאל כולם אוהבות את לינוי. לא לשכוח שללינוי ודניאל יש גם רקע די דומה. דניאל אוהבת להתלבש יותר מבוגר מגילה אבל זה מכובד היא צריכה כנראה לשמור על רמה מסויימת. אורטל נראית טוב בפנים.

meytula

New member
תודה על העידכונים../images/Emo24.gif

איזה תותחית גם הראיון של איתן,גם הכתבה על הזוגיות ועל המכון יופי,איך את מוצאת הכל?
דניאל מקסימה,היא היחידה שם שבאה טבעי..

leeee2

New member
מיטולה, בשבילך, מסר מאבא של דניאל

תודה עבור המילים החמות והאהבה לדניאל. דניאל בסדר גמור, בארץ ומתאקלמת היטב בחיים הרגילים. בעוד כמה ימים היא תפתח את עמוד הפייסבוק שלה ואז תוכלו להרעיף עליה את אהבתכם ישירות. שנה טובה וגמר חתימה טובה, עדי.

andy181

New member
היי לי :) אלו חדשות מצוינות...

הוא כתב לך מסר אישי או שהוא פרסם את איפשהו?

andy181

New member
היי מיטל ../images/Emo140.gif

את רוב הדברים מפרסמים בדפים שלהם באינטרנט אז אני נכנסת לשם מדי יום ומציצה לבדוק אם יש דברים חדשים

andy181

New member
תודה קיק ../images/Emo13.gif

כיף לראות שאורטל ודניאל כן נשארו בקשר
לגבי קרן, מעניין אם יש בנות שנשארו כן חברות שלה..

אם אורטל תצא עם אורן, הקשר עם דניאל

ישמר מן הסתם. בלי הבנים אין להן כל כך מן המשותף, זוכרת את השיחה בין דניאל לאורן בה היא הסבירה לו שאין לה נושאי שיחה עם אורטל, למרות שניסתה. קראתי במאקו שאורטל עומדת לקבל קמפיינים, מעולה, מקוה שיצליח לה בכיוון הזה, יש לה לוק מאוד מיוחד.

KEEK

Member
אני מניח שליהי כן חברה שלה.. וזהו? ../images/Emo268.gif

יש מצב שקרן בכוונה לא מסתובבת עם שאר הבנות אולי לא עידכנו אותה שהמשחק נגמר, והיא יכולה להפסיק לשחק אותה מנודה חברתית..

noaxxx

New member
או שקרן לא רוצה להכניס את עצמה למקום..

שבו 'תאלץ' לספר על הזוגיות שלה עם גב. כי לפי מה שאמרה בכתבה בוואלה, היא נשמעה די מתחמקת, לפחות לדעתי.

מאחר ולדעתנו הזוגיות שלה ושל גב אינה אמיתית

עדיף לה להסתגר בבית ולא להיות בחברת הבנות כדי שלא תצטרך לענות על שאלות מעיקות כמו "מה קורה איתך ועם גב"? :)

אגב, ייתכן שהן יצאו, ראו את הפרקים

הבינו מי זאת קרן והן מתנות את ההשתתפות שלהן באירועים יחצניים כאלו, באי הגעתה של קרן...? או שאני מחמירה איתה עכשיו מאוד מאוד?

KEEK

Member
../images/Emo8.gif don't push it

כנראה צדקת בפעם הראשונה - התחמקות של קרן מלענות על שאלות בנוגע אליה וגב בדיוק כמו שהתחמקה מליהי ושאר הדיירים בימים האחרונים של התוכנית.. אבל מה אכפת לנו כל עוד זה חוסך מאיתנו לראות את הפרצוף שלה.. בכיף

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif בדיוק... less is more ...

זה ביטוי מתחום האדריכלות...
אבל לגמרי תופס כאן...

KEEK

Member
אני לא אוהב את זה..

למרות ששנים לא הייתי בדאבלין דווקא כן מוזר לי לשמוע שגם שם משמיעים מזרחית אני לא רואה סיבה שהם יצטרפו אל העדר כל העניין של דבלין זה הרוח והאוירה האירית שיש במקום.. עכשיו זה לשווק משהו לקהל, ובפועל למכור לו משהו שונה אני זוכר שהייתי שם (בהרצליה) היו פעמים שהיתה להקה (חיה) שממש מנגנת מנגינה אירית אותנטית כל הלילה .. לחשוב שעכשיו יש קובי פרץ ברקע

למעלה