בוקר טוב

meytula

New member
../images/Emo6.gif

קובי פרץ בילבל אותם לגמרי
בהרצליה אני נחשפת יותר ויותר צעירים ששומעים מזרחית

noaxxx

New member
אם זה לא היה עצוב זה באמת היה מצחיק

בתור תסמין למה שעובר על החברה פה מבחינה מוסיקלית... ואני גם זוכרת את המוסיקה החיה... היה שווה

KEEK

Member
בדיוק.. תסמין עצוב לכל מה שעובר

כאן בכל מה שקשור למוסיקה. חבל שבדבלין לא מבינים שמקום כזה עכשיו יכול להיות עוד יותר יקר ערך ומצרך נדיר, כי הוא אמור לתת מענה לכל אלה שרוצים לברוח מהמוסיקה המזרחית שנמצאת בכל מקום. כנראה שבאמת אנחנו עכשיו המיעוט..

KEEK

Member
לא חושב שאם היו שומרים על הצביון האירי

זה היה פוגע בהכנסות. זאת רשת גדולה וידועה דווקא בגלל שיש לה קטע שונה, ואנשים אהבו את זה.. ובגלל הקטע הזה, זה עבד והצליח. עכשיו מה ההבדל בין דבלין לבין כל פאב אחר? כל מי ששמע על דבלין ידע שהוא הולך למקום עם קונספט ברור. הרסו את המותג.. שיחליפו את השם לסלוניקי וזהו..

שאפולי

New member
זה לא מדויק.

היום העסקים כבר לא שואפים לשרוד ולשמור על ייחוד אלא לעשות *כמה שיותר כסף* אז אולי הדאבלין לא היה פושט רגל אם היה ממשיך עם ציביונו אבל היום הוא מפוצץץץץץץץ כל ערב הן ברחובות, הן בהרצליה- מה יותר טוב מזה לבעל העסק?

noaxxx

New member
הכל סביב הכסף. מעצבן ומאכזב!

בדיוק כמו שכתבתי לצליל למעלה. חבל לי שאנשים שעבודתם היא להשמיע לנו מוסיקה.. שכחו מהי איכות.. ואני כבר לא מדברת על שימור המותג שלהם... זו גם הסיבה שאני יוצאת היום פחות... זה מוציא את החשק, רק להסתובב ולשמוע את הזבל הזה מכל כיוון. ויסלחו לי אם פגעתי כאן במישהו שנהנה מזה.

KEEK

Member
בדיוק כמוך נועה, יש עוד הרבה אנשים

(אני למשל) שמחפשים משהו שונה בלי כל הפרץ האלה מסביב. לכן אני חוזר לנקודה שמקום כמו דבלין היה המקום האידיאלי והפיתרון לכל אלה שמחפשים את זה... ויש הרבה כאלה..

noaxxx

New member
הדבר היחיד שאפשר לקוות לו הוא..

שמתישהו, המגמה הזו תתהפך.. ואם זה יקרה, זה יהיה כשציבור המבלים יגיע לאיזושהי נקודת רוויה.. ממה שיש למקומות היום להציע. ואז שוב יתחילו לחפש משהו אחר... ולפי חוק הביקוש וההיצע.. ההיצע יאלץ ליישר קו.

KEEK

Member
שאני הייתי הולך לשם - לפאב בהרצליה

הוא גם היה מלא באנשים הייתי שם מעט פעמים, אבל בכל הפעמים היו הרבה אנשים והיתה אוירה נהדרת. הנקודה שלי היא שאם הפאב היה ממשיך בקונספט שלו, לא בטוח שזה היה פוגע בהכנסות. יש לא מעט אנשים שמחפשים מקומות כאלה שנותנים קצת אויר נקי מכל המזרחית שיש בכל חור.. בדבלין באמת היתה הרגשה שאתה נמצא בפאב בחו"ל.. דבלין הצליח בגלל הייחוד שלו, בגלל שהוא נתן משהו קצת שונה מכל פאב אחר. אני זוכר שגם היו שם המון תיירים.. עכשיו שהוא סתם פאב כמו כולם, לא רואה סיבה שאנשים יעדיפו אותו על פני עשרות אחרים שיש בכל עיר.. ולכן המהלך להפוך לעוד פאב כמו כולם, ולא לתחזק את המותג הייחודי, נראה לי תמוה.

שאפולי

New member
ובגלל שזה תמוה

אני מניחה שזה עיניין של היצע וביקוש. אולי ירדו ההכנסות והעלו אותם ע"י נתינה של הביקוש במחיר של הייחוד של המקום שנזרק לזבל. אני לא רואה סיבה אחרת לשנות את הקונספט- ושיהיה ברור- אני מאוד מאוד נגד זה.

noaxxx

New member
אני מניחה שהם לא היו פושטים את הרגל..

אם הם היו ממשיכים בקונספט שלהם.. אלא רק יורדים טיפה ברמת ההכנסה.. ולכן זה עוד יותר.. (רגע, אני צריכה לחשוב על המינוח המדוייק..) מבחיל! או, שיש אופציה נוספת שלא חשבנו עליה והיא שהם מקדישים רק ערב אחד בשבוע לזבל... אין לי מושג, מזמן לא הייתי שם.

שאפולי

New member
אני יכולה רק להעיד על הסניף ברחובות

ושם כבר המון זמן זה לא אירי ולא נעליים

למעלה