אמבריי לנצח
New member
../images/Emo41.gifביקורת האלבום שלי../images/Emo70.gif- Perfect Symmetry../images/Emo41.gif
אז הנה הושלמה כתיבת ביקורת האלבום שלי! (למרות שאם המשפט הזה מגיע בהתחלה אז בעצם כתבתי את המשפט הזה לפני שהושלמה הביקורת שלי, והמשפט הזה סותר את עצמו! קיצר אני שקרנית (נית נית!), עוד לא הושלמה הביקורת בעת כתיבת שורות אלו, אבל כשאתם תקראו את זה היא כבר תהיה מושלמת {complete, ולא perfect חלילה. Perfect יש רק אחד, פרפקט סימטרי
סתם, נסחפתי. טוב תעצרו אותי.}) אז מה יהיה בביקורת הזאת
מה שעשיתי, בעצם לקחתי את מה שאמרתי לאחר השמיעה הראשונה <מינוס הקטעים בהם נסחפתי אל נושאים לא קשורים> והשוויתי לדעתי המגובשת עכשיו, אחרי כעשרות שמיעות, שינון המילים בע"פ ושתי הופעות (וואי אני קצת חולת נפש, מישהו שם לב לזה ולא אמר לי?). בנוסף אכתוב מה הכי אהבתי בכל שיר, ומה הייתי משנה, אם בכלל, ולמה לדעתי האלבום יותר טוב מUTIS או לפחות לא פחות טוב ממנו. ואם אהבתם את UTIS אין סיבה שלא תאהבו את PS. מתרגשים
גם אני
הבה נתחיל
אז הנה הושלמה כתיבת ביקורת האלבום שלי! (למרות שאם המשפט הזה מגיע בהתחלה אז בעצם כתבתי את המשפט הזה לפני שהושלמה הביקורת שלי, והמשפט הזה סותר את עצמו! קיצר אני שקרנית (נית נית!), עוד לא הושלמה הביקורת בעת כתיבת שורות אלו, אבל כשאתם תקראו את זה היא כבר תהיה מושלמת {complete, ולא perfect חלילה. Perfect יש רק אחד, פרפקט סימטרי