ביקורת האלבום שלי
- Perfect Symmetry

../images/Emo79.gifPlaying Along../images/Emo79.gif

Playing Along
מה שכתבתי פעם
" מתחיל ממש קולדפליי, ממש... שקט קצת וקצת אפקטים ברקע סטייל ההתחלה של BEDSHAPED(אבל לא להתרגש זה לא מתקרב או דומה באיזהשהו מובן לשיר) ואז יש בסים ותופים חצי מהשיר טום רק צורח בשכל- IM GONNA TURN UP THE VOLUME שוב ושוב ושוב, ואני מניחה שזה סוג של איום שמקיים את עצמו. בסים עזים בסוף, וגיטרה חשמלית שיר חלש בסופו של יום. הוא נהיה ממש רוקיסטי בסוף, ווירד. נשמע שיר רוק בשקל עשרים ברח מאיזה אוונסנס.. משום מה זה שהזכיר לי את AWATD אבל זה לא דומה, פשוט שניהם רוקיסטים וחסרי ייחוד שכאלה. מה שאני כותבת היום
טוב, זה לדעתי השיר שהכי שיניתי את דעתי לגביו בדיסק. ממש הייתי על גבול השנאה אליו אחרי ההשמעה הקודמת. בואי נתעלם שניה מהקטע עם הווליום (וטוב שכך)- שיר מדהים! ממש מקסים! הלוואי ולא הייתה הגיטרה ברקע שעדיין לטעמי עושה אותו קולדפלייאי שכזה, ומחזירה טיפה את קין לעידן דומיניק. ובחזרה לווליום- WTF ? חירבתם את השיר ברגע זה. כאילו זה Allemande או משהו. למה להרוס, למה
UTIS Vs. PS
נתעלם מהקטע של הווליום, שוב (כך צריך!), והאמת מדובר שוב במקבילה לTry Again פינת פרוג פרינס שכזה. הפעם ידו של UTIS על העליונה. הכי אהבתי|אייקוןטים|"
את ההתחלה
הקול של טום מהמם בה
הייתי משנה|אייקוןריצ'רד|
את הגיטרה והאלקטרניות, וללא ספק את הקטע המפגר עם ה”I’m gonna turn up the volume” . באופן קונטרסטי למדי, אני עושה בדיוק להפך, טום.

גם אני לא אהבתי את הקטע עם הווליום.

זה באמת הורס ולא קשור. גם לא הבנתי איך זה קשור לכל השיר. דבילי. מזכיר שירי פופ שמנסים להיות רוק. בשביל זה יש את הבקסטריט בויז (
) ואת קלי קלארקסון שיעשו את זה בשבילי, אם אני אחליט שבא לי על סגנון כזה.

אם נתעלם מהווליום המזעזע, ../images/Emo4.gif

אז PA הוא בהחלט אחד השירים האהובים עלי
באמת- הקול הנקי (סוף סוף!) של טום- שכחתי כמה הוא יכול להיות יפה
- המילים בסדר, שיר רגוע שהזכיר לי קצת את UNTITLED 2 בשמיעות הראשונות, אם לא היה את הקטעשל הווליום הוא היה לוקח גם את הפרוג פרינס לדעתי..... אבל, ואני חיבת לקרוא לזה- "מה הם חשבו לעצמם" כשהם הוסיפו את הווליום הכל כך מיותר!!! בפעם הראשונה ששמעתי את זה, חשבתי שאולי בטעות העברתי לשיר אחר
זה היה נשמע לי כמו רוק של חובבנים הקטע של I’m gonna turn up the volume.. זה היה נשמע לי בהתחלה כמו רוק ישראלי

מה?!

אני כל כך אהבתי את החלק של הווליום! (או שאולי זה סתם בגלל התחברות נפשית להרגשה שהקטע הזה מעביר)

בתחילת השיר

הכל שקט ונעים בכאילו, אבל הוא כל הזמן אומר שהוא רוצה להעלים את הרעש, כמו בקטע של השיר בבר. הוא רוצה להעלים את הרעש של הפצצות, מה שגורם לו לרצות להגביר את המוזיקה עד שהוא לא יוכל לשמוע כלום יותר (כן, ניתוח מטומטם ומיותר, אני יודעת). בעיניי, ה"פצצות" למיניהן הן לאו דווקא פצצות, זה יכול לסמל כל דבר שאתה רוצה להעלים, לא לחשוב עליו או להתעלם ממנו. וכשאני שומעת את הקטע של הווליום אני רואה בראש ילד קטן שיושב על הרצפה עם הידיים על האוזניים ונע קדימה ואחורה באומללות ופחד. והמשפט החוזר הזה כל כך מתאים לרעיון של השיר! (או שוב, כמו שאמרתי בהתחלה, יש מצב שאני פשוט מתחברת למשפט הזה כי ככה אני מרגישה כרגע)

../images/Emo79.gifPretend That You’re Alone../images/Emo79.gif

Pretend That You’re Alone
מה שכתבתי פעם
" מתחיל כמו איזה שיר קאובוים ומילים כל כךךךך מוזרות (מה קרה לכם!?) "WERE JUST THE MONKEYS THAT FELL OFF THE TREE" WTF?! שיר מוזר, לא משהו. גם הרבה גיטרה ועניינים מוזרים. שיר הזוי קצת." מה שאני כותבת היום
יאפ, מסכימה עם עצמי. אני שטה כל פעם בשיר הזה מלא נסבל בעליל, לחביב ביותר. UTIS Vs. PS
היה יכול בסגנון להתאים לPIBY, אבל אני דווקא אלך על השוואה אחרת. מוזיקה מוזרה בהתחלה, והזיות כללית- אמרו שלום לגירסת ההרקדה של Broken Toy ואצלי, BT מעולם לא עבר את מחסום הנסבל, אז PTYA ינצח נצחון עניים. הכי אהבתי|אייקוןטים|
השיר נהיה פחות מוזר מהקטע של “She’s not waiting for tomorrow”. קודוס. הייתי משנה|אייקוןריצ'רד|
את הלחן והסקסופון המזוויע.

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo67.gif

מעצבן אחרי כמה שמיעות .. ישלו פוטנציאל להיות נחמד במצבים מסויימים

זה אמנם הכי לא קין שיש, אבל איי לייק איט ../images/Emo2.gif

בתוך האלבום הזה, המלא בכ"כ הרבה שירים לא קינים- השיר הזה מוכתר אצלי כשיר הכי לא קיני באלבום, אם לא אי פעם... MONKEYS?? מנגינה קלילה ו"כייפית"? סקסופון??? WTF??!! אין שום סיכוי שהייתי מזהה את השיר הזה כשיר של קין אם היו נותנים לי לשמוע את זה סתם ככה.. א-ב-ל- אני ממש ממש אוהבת אותו
הוא עושה לי כיף כל פעם מחדש! ואני יודעת שהוא הזוי, ולכן גם בי עלתה ההשוואה לBT כבר בהתחלה... ועכשיו כשחושבים על זה- זה מסתדר יופי! גיתית לא סובלת את BT- והנה גם את PTYA, ואני ממש אוהבת את BT- והנה גם את PTYA

איי לייק איט טו!

אני מעדיפה הרבה יותר את הסקסופון מאשר את הגיטרה
שיר כייפי כזה
כל פעם שאני שומעת את השיר הזה, אני חושבת שטים כתב את השיר הזה בהשראה של "מוצא המינים" של דרווין, והגיע למסקנה שטום הוא קוף שהייתה לו תקלה באבולוציה

תבורכי קארין ../images/Emo99.gif

עכשיו כשתהיה "החוליה החלשה" של PS (אם אי פעם נגמור את זה של UTIS
) יהיה מי שיתמוך בי נגד ההעפה של PTYA!!!

../images/Emo79.gifBlack Burning Heart../images/Emo79.gif

Black Burning Heart
מה שכתבתי פעם
" מהמם! הבסים האלה שג'סי אז עשה באחד הקליפים נשמע יפה ממש ממש יפה! מהמם! מרגש! די קיני!!!" מה שאני כותבת היום
כן, עדיין מהמם
, מהאהובים עליי באלבום, קיני ביותר! UTIS Vs. PS
ובכן, מול BBH אעמיד את NIMW המהמם. יש בינהם הרבה קווי דמיון, ובנוסף שניהם מעולים, שניהם קינים, שניהם יפהפיים. תיקו, אבל של גדולים. הכי אהבתי|אייקוןטים|
את הסאונד המפוצץ והמרגש. And it burns my hearttttt! הייתי משנה|אייקוןריצ'רד|
את הבסים הטיפה יותר מדי חזקים, ואת הקטע ההזוי עם הצרפתית. קצת יומרני. למה היה צריך את זה?
כשחשבתי שזה טום זה גרם לי להיקרע מצחוק. אבל זה לא הוא.. המילים בצרפתית זה בעצם שתי השורות הראשונות בשיר באנגלית (איי וויש דט...)

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo161.gif

לא יצא לי לשמוע אותו יותר מדי , אז אין לי עדיין דעה עליו כל כך , בינתיים הוא בסדר .. לא משו אצלי

יש לי וידוי ../images/Emo12.gif

גם את השיר הזה אני מקבילה לCB
ולא בגלל הפופ או המילים או הקצב, פשוט בגלל, שמשום מה- אני לא כ"כ אוהבת אותם- כשאני יודעת שאני אמורה לאהוב
זה לא מגיע לרמת השנאה שיש לי כלפי CB, פשוט עדיין לא התחברתי אליו.. יש פוטנציאל זה בטוח, אבל זה עוד לא שם.... בשמיעה הראשונה לא הבנתי אותו בכלל! ואחרי שבדקתי וראיתי שכולם ממש אוהבים אותו, נתתי לו עוד צ'אנס. הוא יותר טוב מההתחלה- ושוב אני אומרת (שלא תבינו אותי לא נכון) זה שיר טוב, עם הרבה פוטנציאל, אבל עדיין בשורה התחתונה- אני מוצאת את עצמי מעבירה אותו או רוצה להעביר אותו כל פעם
ואני לא יודעת למה... אני לא יכולה לשים את האצבע. אולי זה ישתפר בהמשך....

../images/Emo79.gifLove is The End../images/Emo79.gif

Love is The End
מה שכתבתי פעם
לא כתבתי בביקורת הקודמת כלום על השיר, מכיוון שכבר הכרתם אותו ולא היו בו שינויים מיוחדים. מה שאני כותבת היום
יש לי בעיה עם השיר הזה. אני יודעת שאני אמורה לאהוב אותו, אבל אני פשוט לא מרגישה את זה. עקרונית זה שיר סבבה אבל אני עדיין לא התחברתי. UTIS Vs. PS
מכיוון שהשיר הזה, לדעתי, מקומו בבי סיידים, הייתי רוצה להשוות אותו לHUTBALB אולי.. מצד שני, גם אפשר למצוא לו מקבילה בUTIS- Hamburg Song. שני שירים שאמורים להישמע ממש טוב, אבל משהו בהם לא דופק. למרבה הפלא LITE ינצח אצלי, אולי בו יש מסור מוזיקלי, אבל עם הצליל האורגן-י שבשיר ההמבורגר, מעולם לא השלמתי. הכי אהבתי|אייקוןטים|
לקראת הסוף, השיר מתחיל לקבל אישיות, במיוחד בקטעים של הרפטיציה על “Don’t say those words” הייתי משנה|אייקוןריצ'רד|
המקצב של הפסנתר נשמע ממש פשטני וילדותי- לא אהבתי. נראה לי שזה מה שהופך אצלי את השיר לכל כך מפתיע בחולשתו בעיני.

המממ... זה שיר סיום זה??!

לאן נעלמו ימי הבאדשייפט שבהם שיר חזק סגר את האלבום?!?! LITE הוא שיר ממוצע וסביר בלבד. הוא יכול לשמש כבי-סייד מעולה לכל סינגל שיוצא, הוא חלש מידי כדי להיכנס לאלבום... משעמם קצת לשמוע אותו כל פעם, בדרך כלל יוצא לי להעביר אחרי הפזמון הראשון
מה שכן- התגעגעתי לצליל הנקי של הפסנתר
ולקול של טום

למעלה