אמבריי לנצח
New member
../images/Emo79.gifPlaying Along../images/Emo79.gif
Playing Along
מה שכתבתי פעם
" מתחיל ממש קולדפליי, ממש... שקט קצת וקצת אפקטים ברקע סטייל ההתחלה של BEDSHAPED(אבל לא להתרגש זה לא מתקרב או דומה באיזהשהו מובן לשיר) ואז יש בסים ותופים חצי מהשיר טום רק צורח בשכל- IM GONNA TURN UP THE VOLUME שוב ושוב ושוב, ואני מניחה שזה סוג של איום שמקיים את עצמו. בסים עזים בסוף, וגיטרה חשמלית שיר חלש בסופו של יום. הוא נהיה ממש רוקיסטי בסוף, ווירד. נשמע שיר רוק בשקל עשרים ברח מאיזה אוונסנס.. משום מה זה שהזכיר לי את AWATD אבל זה לא דומה, פשוט שניהם רוקיסטים וחסרי ייחוד שכאלה. מה שאני כותבת היום
טוב, זה לדעתי השיר שהכי שיניתי את דעתי לגביו בדיסק. ממש הייתי על גבול השנאה אליו אחרי ההשמעה הקודמת. בואי נתעלם שניה מהקטע עם הווליום (וטוב שכך)- שיר מדהים! ממש מקסים! הלוואי ולא הייתה הגיטרה ברקע שעדיין לטעמי עושה אותו קולדפלייאי שכזה, ומחזירה טיפה את קין לעידן דומיניק. ובחזרה לווליום- WTF ? חירבתם את השיר ברגע זה. כאילו זה Allemande או משהו. למה להרוס, למה
UTIS Vs. PS
נתעלם מהקטע של הווליום, שוב (כך צריך!), והאמת מדובר שוב במקבילה לTry Again פינת פרוג פרינס שכזה. הפעם ידו של UTIS על העליונה. הכי אהבתי|אייקוןטים|"
את ההתחלה
הקול של טום מהמם בה
הייתי משנה|אייקוןריצ'רד|
את הגיטרה והאלקטרניות, וללא ספק את הקטע המפגר עם ה”I’m gonna turn up the volume” . באופן קונטרסטי למדי, אני עושה בדיוק להפך, טום.