../images/Emo79.gifPerfect Symmetry../images/Emo79.gif
Perfect Symmetry
מה שכתבתי פעם
(לא ערכתי את זה, זה מצחיק
) " אומייגאד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האלבום היה שווה כולו רק בשביל השיר הזה!!!!! כמובן שאם טים היה כותב אותו בתקופת H&F הוא היה אפילו פי אלף יותר טוב אבל אומגאד!! זה השיר הזה עם הפסנתר המהמם שהיה באחד הקליפים!!!! וואי איזה שיררררררררררררררררר!!!!! מרגש מדהים יפה! קיני!!! לגמרי! בלי גיטרות חשמליות!! אבל עם הרבה בס..! נקודה למחשבה - איך פתאום השירים שלהם סוף סוף יפים כשאין גיטרה!!! יש הרמוניית קולות כזאת בסוף שזה קצת חדש והזוי אצל קין אבל זה עדיין שיר מדהים. זהו ועכשיו תשכחו מזה כדי שלא תתאכזבו במציאות. (אבל איך אפשר זה ההוא מהוידאו עם הTRADE OF CHEESE שהיה כל כך יפה וכל כך התאהבתי בו אז! ) הוא עדיין היה יכול להיות שיר טוב יותר מיינד יו אם היו יותר נשארים עם הפסנתר, אבל זה עדיין מצוין קיני, מרגש!! יאי! אוףףףף אני רוצה לשמוע אותו שובבבבבבבבבבבבבבב אגב יפה שקין אומרים שזה השיר הכי טוב שטים כתב, זה מראה שעמוק בפנים הם יודעים מה הם באמת צריכים לעשות..."
מה שאני כותבת היום
השיר שכולנו חיכינו לו, ובצדק
אין ספק שאני מסכימה עם מה שכתבתי אז, וגם התרגלתי בינתיים להרמוניית הקולות (וכמובן עכשיו אני יכולה לשמוע אותו כמה שאני רוצה
). אין מה להכביר ולומר על השיר. פרפקט סימטרי איז פרפקט. (וטום טוען שמותר לו לאהוב הכי שני שירים וזה גם השיר שהוא הכי אוהב באלבום. שיהיה לבריאות.) שימו לב שהשיר בחלקו מופנה כנגד מחבלים מתאבדים (וזה רעיון שמגובה ע"י הראיון האחרון של קין בקיו מגזין). מסקנה: ריצ'רד- תזהר עם הזקן.
UTIS Vs. PS
את השיר המרגש הזה אעמיד מול
A Bad Dream המרגש בעצמו, מהשיאים בUTIS, שיר מעולה, אבל מה, אפילו אותו PS אוכל בלי מלח.
הכי אהבתי|אייקוןטים|
הפסנתר!!!
ככה אנחנו אוהבים את קין
הייתי משנה|אייקוןריצ'רד|
את ה5 שניות שלוקח לשיר להתחיל בדיסק. הבנו שאתם חושבים שזה השיר הכי טוב שנברא בעולם ואתם רוצים ליצור מתח וציפיה לפני שהוא מתחיל, באט דה סאספנס איז קילינג מי!