ביקורת האלבום שלי
- Perfect Symmetry

אוי בעעעעעעע ../images/Emo5.gif

מה זה השיר הזה??? אני מסכימה עם שגית שזה אחד השירים המביכים שקיימים... הוא נמצא אצלי באותה רמה של אמילי הזוועתי (לפחות בינתיים)... מה הסיפור של השיר הזה?? למה הם חוזרים 100 פעם על הYHTMA? וגם ככה שאר המילים לא משהו ובכלל הוא נשמע גרוע!. וזה שזה השיר האהוב על טום רק גורם לי לשנוא את השיר יותר (ואת טום
)... ומדוע כתבת ב"הייתי משנה" כ"כ הרבה??? מספיקות כאן 2 מילים- את הכל מהבחינה הזאת הוא מקביל אצלי לCB- שאותו אני מעבירה כל פעם מUTIS

../images/Emo79.gifPerfect Symmetry../images/Emo79.gif

Perfect Symmetry
מה שכתבתי פעם
(לא ערכתי את זה, זה מצחיק
) " אומייגאד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האלבום היה שווה כולו רק בשביל השיר הזה!!!!! כמובן שאם טים היה כותב אותו בתקופת H&F הוא היה אפילו פי אלף יותר טוב אבל אומגאד!! זה השיר הזה עם הפסנתר המהמם שהיה באחד הקליפים!!!! וואי איזה שיררררררררררררררררר!!!!! מרגש מדהים יפה! קיני!!! לגמרי! בלי גיטרות חשמליות!! אבל עם הרבה בס..! נקודה למחשבה - איך פתאום השירים שלהם סוף סוף יפים כשאין גיטרה!!! יש הרמוניית קולות כזאת בסוף שזה קצת חדש והזוי אצל קין אבל זה עדיין שיר מדהים. זהו ועכשיו תשכחו מזה כדי שלא תתאכזבו במציאות. (אבל איך אפשר זה ההוא מהוידאו עם הTRADE OF CHEESE שהיה כל כך יפה וכל כך התאהבתי בו אז! ) הוא עדיין היה יכול להיות שיר טוב יותר מיינד יו אם היו יותר נשארים עם הפסנתר, אבל זה עדיין מצוין קיני, מרגש!! יאי! אוףףףף אני רוצה לשמוע אותו שובבבבבבבבבבבבבבב אגב יפה שקין אומרים שזה השיר הכי טוב שטים כתב, זה מראה שעמוק בפנים הם יודעים מה הם באמת צריכים לעשות..." מה שאני כותבת היום
השיר שכולנו חיכינו לו, ובצדק
אין ספק שאני מסכימה עם מה שכתבתי אז, וגם התרגלתי בינתיים להרמוניית הקולות (וכמובן עכשיו אני יכולה לשמוע אותו כמה שאני רוצה
). אין מה להכביר ולומר על השיר. פרפקט סימטרי איז פרפקט. (וטום טוען שמותר לו לאהוב הכי שני שירים וזה גם השיר שהוא הכי אוהב באלבום. שיהיה לבריאות.) שימו לב שהשיר בחלקו מופנה כנגד מחבלים מתאבדים (וזה רעיון שמגובה ע"י הראיון האחרון של קין בקיו מגזין). מסקנה: ריצ'רד- תזהר עם הזקן. UTIS Vs. PS
את השיר המרגש הזה אעמיד מול A Bad Dream המרגש בעצמו, מהשיאים בUTIS, שיר מעולה, אבל מה, אפילו אותו PS אוכל בלי מלח. הכי אהבתי|אייקוןטים|
הפסנתר!!!
ככה אנחנו אוהבים את קין
הייתי משנה|אייקוןריצ'רד|
את ה5 שניות שלוקח לשיר להתחיל בדיסק. הבנו שאתם חושבים שזה השיר הכי טוב שנברא בעולם ואתם רוצים ליצור מתח וציפיה לפני שהוא מתחיל, באט דה סאספנס איז קילינג מי!

השיר הזה התנגן לי בראש מהרגע שקמתי בבוקר!

אז אמרתי לעצמי שאני לא יוצאת לטיול עד שאני לא שומעת אותו!!!!!!!!! וכך עשיתי
שמעתי והלכתי
שיר פשוט מדהים. בהחלט ה-A BAD DREAM והביידשפט של האלבום
ותוכלי לעלות בבקשה את הכתבה בQ מגזין?

יאאאא איזה שיר ../images/Emo99.gif

אני ממש לא חושבת שזה השיר הכי טוב שטים כתב אי פעם (אין לי מושג מה כן השיר הכי טוב
, בטח משהו מH&F)
אין לי שום ספק שזה שיר מעולה ואני ממש אוהבת אותו, אבל עדיין הוא לא מספיק "נקי".. יש בו כל מיני כלי נגינה מיותרים. אני חושבת שלשיר הזה יש פוטנציאל גדול הרבה יותר ממה שמומש כאן... אם הוא היה מקבל את הצליל הנקי של ימי H&F אז אני חושבת שהוא היה השיר הכי טוב שטים כתב
אבל שלא תבינו אותי לא נכון- אני אוהבת אותו מאוד!!

לאחר מיליון שמיעות נוספות -

אני היחידה שמרגישה כאילו אני שומעת את הלהקה (אם אפשר בכלל לקרוא לדבר הזה להקה) ABBA בחצי השני של השיר?

../images/Emo79.gifYou Don't See Me../images/Emo79.gif

You Don’t See Me
מה שכתבתי פעם
" מתחיל שקט כזה, חלומי, עם התופים המצחיקים האלה כמו בפתיחה המקורית של ספיירלינג.. (או לחלופין כמו שTHOSE WERE THE DAYS OF OUR LIVES של קווין) שיר קיני ולא אייטיזי!!!! קצת מתאים לסוף האלבום, הוא די מרדימון שכזה (בכלל כל הדיסק ערוך ממש מוזר כמה שירים צעקניים פתאום שקט פתאום עוד אחד צעקני... ממש לא זורם.. וגם לפעמים זה קורה בתוך שיר...) יש להם גם קטע ברוב השירים בדיסק לחזור על שורות שוב ושוב ואפילו על חצאי שורות.. אז כאן כל הזמן חזר נניח SUCH A BEAUTIFUL VIEW... וואי אבל ממש יש להם את הקטע הזה פתאום! תשימו לב כשתשמעו! סיכום: שיר יפה. מאוד." מה שאני כותבת היום
יותר משיר יפה מאוד! שיר מהמם! מדהים, מהאהובים עליי ביותר!
פשוט מקסים
אני מכורה
וגם סוף סוף קצת ליריקה איכותית
UTIS Vs. PS
בלדה מרגשת ויפה, בדיוק כמו- "Try Again". הכי אהבתי|אייקוןטים|
"In your hurry to grasp everything that you see, you don’t see me"
והקול של טום עם ההרמוניה של המוזיקה
דט'ס דה קין מג'יק
הייתי משנה|אייקוןריצ'רד|
אמנם לא חשבתי על זה שהשיר לא ממוקם טוב מאז שכתבתי את הביקורת ההיא, אבל עכשיו כשאני קוראת את זה, אולי באמת צדקתי. מצד שני- יכול להיות שבסוף דיסק הוא היה מתפספס. שיר מהמם, בכל אופן

האמת, בשמיעה הראשנה לא ממש אהבתי אותו

הוא ממש הרדים אותי..
אבל אחרי שהקשבתי למילים- סוף סוף מילים שלא גורמות לי מבוכה כשאני שומעת אותן!! (למרות שהם חוזרים יותר מדי פעמים על הYOU DON'T SEE ME)- וראיתי שהשיר הזה לא מלא באפקטים אלקטרוניים למיניהם, ממש התחלתי לחבב אותו! גם ביחס לדיסק כולו, וגם בכלל בהשוואה לשירי קין...

../images/Emo99.gif

הבעייה היחידה בעיניי זה שהמשפט such a beautiful view נשמע כאילו כתב אותו ילד בכיתה ג'.

../images/Emo79.gifAgain and Again../images/Emo79.gif

Again and Again
מה שכתבתי פעם
" שיר אייטיזי מאוד, מאוד קצבי, על השיר הזה כנראה הקיא סינתיסייזר. הבסים חזקים בטירוף.. הקטע שטום שר IT WAS IN YOUR EYES זה פה.. לא משהו.לא כיפי כמו ספיירלינג.בהמשך שלו אבל הוא לא כזה רע כמו בהתחלה." מה שאני כותבת היום
אוקיי ללא ספק זה grower, כלומר, נהיה כיף יותר ויותר ככל ששומעים אותו
הוא זורם וכיפי! (שוב, לא כמו ספיירלינג, אבל בדרכו שלו...!) UTIS Vs. PS
פופ קופצני עם לחן קצת מביך? מדובר בגלגול משנות השמונים של Put it Behind You. אצלי AAA מנצח, אבל בנקודות. למה? בגלל שהמילים בPITB פחות אינטליגנטיות, והשיר קצת יותר מדי פשטני. הכי אהבתי|אייקוןטים|
"Dipping my toe in the water and watching you drown" יא מן! אכזריות, איי לייק איט! וכל פעם משעשע אותי מחדש כמות הבריטיות שנוזלת מטים כשהוא באמת מתאר בני אדם נורמלים כאנשים שמסוגלים להוציא מהפה משפט כמו: “We said “when you are alone and afraid- I will come to you aid””. "איי וויל קאם טו יור אייד", כמה פלצני
כן, בטוח זה מה שהם אמרו
הייתי משנה|אייקוןריצ'רד|
את הסינתיסייזר המטורף שפקד את השיר.

הנה עוד מקבילה לCB ../images/Emo6.gif

מה שהופך אותו לשיר ה-3 הדומה לקריסטל בול.... זה השיר שהוא הכי "פופ" מהאלבום הזה- ובאופן מפתיע- אני ממש אוהבת אותו.. אולי בגלל ששירים כמו CB הכינו אותי לימי הפופ העליזים של קין, ואני ממש אהבתי אותו מהשמיעה הראשונה! כייפי (לא כמו ספיירלינג, חלילה!), מקפיץ ולא מביך!! ואני גם ממש אוהבת את Dipping my toe in the water and watching you drown
אני לא מאמינה על עצמי שאני אוהבת אותו

למעלה