ביקורת האלבום שלי
- Perfect Symmetry

כריס ואנדרו טענו שזה שיר הסיום הכי טוב שהיה

להם!! אני צריכה לברר את זה איתם
אני חייבת לומר אבל שזה נחמד לשמוע את השיר הזה בתור השיר האחרון ולחשוב איך הדיסק הזה התחיל (אוו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

../images/Emo41.gifלסיכום../images/Emo41.gif

מספר נצחונות לPS: 6 מספר נצחונות לUTIS: 3 תוצאות תיקו: 2 ולכן, ידידים, לדעתי, אלא לכם אלא להשתכנע כי בסופו של יום, PS הוא אלבום טוב יותר מUTIS
סטטיסטיקות נוספות: שירים בהם מופיעה המילה LOVE על הטיותיה: 6/11 שירים בהם מופיעה המילה OLD על הטיותיה: 0- אפס מאופס! מי היה מאמין. (לעומת זאת המילה YOUNG דווקא כן מופיעה
) מילים נבחרות בהן טים עושה שימוש יתר: wreckage, hold, drown, take off your clothes (
), ומילה שמופיעה רק בשיר אחד, אבל מי היה מאמין- Monkeys. ובנימה אופטימית זאת- לשנה הבאה בירושלים הבנויה!

אני לא רואה את המקום להשוות בין UTIS לPS.

אלו שני דיסקים שונים לגמרי. כמו שאי אפשר להשוות בין הופס אנד פירס לUTIS. לכל דיסק יש את האופי, הסגנון, הייחודיות וה"אישיות" משלו. כל דיסק שונה מהשני באופי שלו, בסגנון הכתיבה והליריקה, בכלי המוזיקה, וטוב שכך. כי אחרת זה היה כבר מתחיל לשעמם ולא ייחודי.. אז לכן אני לא רואה למה יש להשוות בין הדיסקים האלו כי הם פשוט שונים מאחד השני.
וכל הכבוד על ההשקעה, נהנתי לקרוא!

dans girl

New member
../images/Emo185.gifתיאלצו לסלוח לי על כמה דברים נוספים... 1. שאני אקרא את הביקורת העצומה הזאת במהלך הסופ"ש, כי אני עכשיו בקושי מחזיקה את העיניים פקוחות ואני רוצה להקדיש לה את מלוא תשומת הלב. 2. שטרם שמעתי את הדיסק../images/Emo6.gif. מישהו מעוניין לשלוח לי את השירים לפני שאני קונה? אני קצת חוששת בגלל הסינתיסייזרים../images/Emo6.gif.

וואו, איזו ביקורת, גית ../images/Emo99.gif

סוף סוף הגיע זמני להגיב. יש לי המון המון מה להגיד! גם על הדברים של גיתית וגם על הדיסק בכלל... אני אנסה לעשות את זה מסודר, אבל הראש שלי רץ להמון כיוונים כל הזמן- אז אני אכתוב הכל

למעלה