בלוג ממקפלי שדיי מסכם הכל

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אז הם יוציאו את האלבום רק ב2

הדרכים האלו? העיקר שיהיה אפשר לשמוע את השירים החדשים כמה שיותר מהר ולא לחכות עד ספטמבר
תודה3>

purple floyd

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif איימיל חדש ממקפליי ../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

Hey everyone - we have a lot of big announcements so here goes... We have left Universal to create our own label 'Super Records' where we plan to do things a lot differently. To start we are giving away a 10-song edition of our new album 'Radio:ACTIVE' free with the Mail on Sunday on 20 July! We also have a new arena tour and tickets go on sale at noon on Sunday 20th July - the same day as the Mail on Sunday. We will email again in a few days with all the dates and information. Next September we will release the deluxe edition of 'Radio:ACTIVE' in stores everywhere. Here at Super Records we think the CD should have lots of extra value and our deluxe edition will come with a massive 32 page booklet, bonus DVD and 4 more songs! Our new single 'One For The Radio' is out 14 July in 3 CD formats. Our friends at Townsend have a spectacular £5.49 offer including all 3 single cd's, a 45 minute DVD of us in Australia and exclusive code for pre-sale window to buy up to 4 arena tour tickets a day early. To order click HERE or go to www.townsend-records.co.uk. There is a limited supply of packages so don't delay if you want one.! This is an exciting year and we can't wait for you to hear our new album and to play it live for all of you! These songs are the best we've ever done. We've never been happier! Tom, Danny, Dougie and Harry עם התמונה הזאת ---------> בא לי הופעהההה@$!$@

Yu vi

New member
איזו תמונה מדהימה! ../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

למרות שדאגי עדיין יכול לשפר... אני לא מתלבת מהרעיון שהם משחררים את הדיסק באינטרנט או מה שהם לא עושים שם... >< והגירסה שיוצאת יותר מאוחר נשמעת הרבה יותר שווה! <:

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifעאעא%$%^#$^ זה עושה לי

כ"כ חשקק!!!!!!! רק חבל שהדיסק יוצא בצורה כ"כ מסחרית ועלובה =\ [לדעתי]..

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifאו.מיי.גאד. סקסים.שלי. ../images/Emo99.gif

תודה אבל לא הבנתי כלום XDDDDDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo27.gifתרגום../images/Emo37.gif

היי כולם - יש לי כמה הודעות גדולות אז הנה אנחנו מתחילים... עזבנו את 'יוניברסל' כדי ליצור חברה משלנו 'סופר רקורדס' בה אנחנו מקווים לפעול בצורה שונה לגמרי. בתור התחלה אנחנו נותנים גרסה של 10 שירים של האלבום החדש שלנו 'רדיואקטיב' בחינם, עם ה'דיילי מייל' ב-20 ביולי! יש לנו גם סיבוב הופעות חדש וכרטיסים נמכרים בצהרי יום ראשון ב20 ליולי - באותו יום שיוצא הדיילי מייל. אנחנו נשלח אימייל נוסף בימים הקרובים עם התאריכים ומידע נוסף. בספטמבר הקרוב אנחנו נשחרר את הגרסה המלאה והמהודרת של 'רדיואקטיב' בחנויות בכל מקום. כאן בסופר רקורדס אנחנו מאמינים שלאלבום יש ערך מוסף והגרסה המורחבת תגיע עם חוברת מסיבית של 32 עמודים, דיוידי כבונוס וארבעה שירים נוספים! הסינגל החדש שלנו 'One for the Radio' [אחד לרדיו] ישוחרר ב-14 ליולי ב-3 פורמטים שונים של אלבומים. לחברים שלנו ב'טאונסנד' [חברת הקלטות לפי מה שבררתי] הקצעה מדהימה של 5.49 שכולל את שלושת הדיסקים, דיוידי של 45 דקות שלנו באוסטרליה וקוד מיוחד למכירה מוקדמת כדי לקנות ארבעה כרטיסים לאחת מההופעות שלנו בסיבוב הופעות החדש בארנות יום קודם [כלומר, ב-19 ליולי]. כדי להזמין כנסו ל: www.townsend-records.co.uk יש אספקה מוגבלת של חבילות אז אל תאחרו אם אתם רוצים אחת! זאת שנה מרגשת ואנחנו לא יכולים לחכות שתשמעו את האלבום החדש ושנופיע איתו בפניכם! השירים האלו הם הטובים ביותר שאי פעם עשינו. מעולם לא היינו מאושרים יותר! טום, דני, דאגי והארי.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יש לנו** ../images/Emo122.gif

**הצעה מדהימה של 5.49 פאונד

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifיואו איזה חמודים איזה מאושרים הם[:

ותודה לקס שוב
את תמיד מצילה אותי בקטע הזה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח בכייף לאב../images/Emo23.gif

../images/Emo19.gifדאגי סגור את הפה ,שלא יכנס לך זבוב..

ותוריד את הכובע , ישלך שיער יפה! תמונה יפה,, חוץ מזה : ]

Charley XD

New member
אוי גאד ! סתיו תודה

אני עוד שנייה קופצת על המסך |ריר| איזה יפים הם .. והזיפים ! אני יכולה להשתגע מזה

m o r 1 0 2

New member
התאהבתי בלוגו../images/Emo99.gif#$%^&../images/Emo168.gif

הם כ"כ מתוקים
אני מאוד שמחה שהם נהנים מכל התמיכה שלנו ומכל העריצים
מקווה שהלאבום יגיע במהרה אלינו
תודה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo27.gifתרגום../images/Emo37.gif

רדיואקטיב בחינם שלום כולם, לכל אלו שלא ראו את חדשות השעה שש, אנחנו הודענו שניתן את האלבום החדש שלנו 'רדיואקטיב' ב-ח-י-נ-ם עם ה"דיילי מייל" ב-20 ליולי. אנחנו מתרגשים כ"כ לגבי זה ואנחנו מקווים שגם אתם. זה צעד ענק עבורנו. אנחנו מאוד גאים באלבום הזה ואנחנו רוצים שכמה שיותר אנשים ישמעו אותו ו'סופר רקורדס' נותן לנו את החופש לעשות דברים בצורה כ"כ שונה מאיך שעשינו אותם בעבר. אתם נתתם לנו תמיכה גדולה במהלך 5 השנים האחרונות וב-20 ליולי אנחנו נותנים לכם משהו בחזרה! אנחנו גם נשחרר גרסה מהודרת של 'רדיואקטיב' בספטמבר עם עוד ארבעה שירים נוספים, בונוס די.וי.די וחוברת/ספרון של 32 דפים. טום, דני, דאגי והארי.

sweet shir

New member
את לא. חח

תחכי לספטמבר ותזמיני מאמזון, ואם את לא יכולה להזמין כנראה שלא יהיה לך, כי הסיכויים שיביאו את זה לארץ ממש קטנים.

למעלה