../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo27.gifתרגום../images/Emo37.gif
כןכן אני חסרת חיים
קריקי! [חחח אין לי מושג מה התרגום] האלבום החדש של מקפליי הגיע. ובכן, לפחות חצי ממנו. עזיבת חברת ההקלטות הענקית רשעית שלהם באופן סנסציוני, והקמת חברה עצמאית משלהם (הנקראת באופן משעשע 'סופר רקורדס'), הבנים באמת הולכים להיכן שבאופן מפתיע אף להקת גיטרות-פופ לא הגיעה לפני כן. ככל הנראה. זה הגיע ללא שום הפתעה שהעצמאות החדשה שלהם מביאה עימה שינוי דרסטי של הנהלה. כן, מקפליי הפכו לעממיים! לא באמת. אם לשפוט לפי 5 הטראקים ששמענו, האלבום החדש "רדיואקטיב" נראה שטום, דני, דאגי והארי צוללים קדימה אל הפופ-פאנק האמריקאי שתמיד השפיע על הכתיבה שלהם, אבל אף פעם יתכן אפשר באופן מלא להרים אגרופים ולצעוק "ראווררר!" הסינגל הראשון 'One for the Radio' [אחד בשביל הרדיו] הוא מעט באופן מפתיע נשמע קצת כמו גרין דיי, ובו זמנית חוגג את ההצלחה המסחרית הקודמת של הלהקה בזמן שהם נוזפים במי שיותר מדי מתבייש כדי לקרוא לעצמו 'מעריץ של מקפליי': "אל תעמידו פנים שאתם שונאים אותנו ואז מצטרפים בשירה/כי כולנו נראים אותו הדבר בחושך" חשיבה יפה וסנטימנטלית שאנחנו יודעים בוודאות שאנחנו לא נראים אותו הדבר כמו דאגי בחושך (זה זוהר כמו מקל זוהר, ככל הנראה). עוד שיר שנשמע כמו 'טייק ד'את' (להקת פופ בריטית משנות ה-90 המוקדמות אאל"ט שרובי וויליאמס היה חבר בה) באיחוד שהפכו ללהקת רוק. למעשה ההצעה היא יותר שזה נשמע כמו להקת The Feeling (להקת פופ-רוק בריטית מ-2005 שהשנה הוציאה אלבום שני). הו, ...זה בעצם כן נשמע כמוהם. בעוד שבמקום אחר, הם נשמעים כמו להקת רוק אמריקאית קלאסית (עם "יותר פעמוני פרות"(?)) שיכול לראות אותם שוברים את ארה"ב. השפעת 'הביטלס' עדיין קיימת, ויתכן גם קצת ממיקה (הזמר הבריטי ששר את Grace Kelly, אני מניחה שכולן מכירות). כן, באמת. אך האהוב עלינו נשמע כאילו בריאן אדמס (זמר בלדות בריטי) היה יכול לכתוב את זה - ואנחנו מתכוונים לזה כשיא המחמאה. אנחנו מקווים לספר לכם יותר כשיתאפשר לנו! הסינגל החדש של מקפליי 'וואן פור ד'ה רדיו' ישוחרר ב-14 ליולי