בלוג ממקפלי שדיי מסכם הכל

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo27.gifתרגום../images/Emo37.gif

כןכן אני חסרת חיים
קריקי! [חחח אין לי מושג מה התרגום] האלבום החדש של מקפליי הגיע. ובכן, לפחות חצי ממנו. עזיבת חברת ההקלטות הענקית רשעית שלהם באופן סנסציוני, והקמת חברה עצמאית משלהם (הנקראת באופן משעשע 'סופר רקורדס'), הבנים באמת הולכים להיכן שבאופן מפתיע אף להקת גיטרות-פופ לא הגיעה לפני כן. ככל הנראה. זה הגיע ללא שום הפתעה שהעצמאות החדשה שלהם מביאה עימה שינוי דרסטי של הנהלה. כן, מקפליי הפכו לעממיים! לא באמת. אם לשפוט לפי 5 הטראקים ששמענו, האלבום החדש "רדיואקטיב" נראה שטום, דני, דאגי והארי צוללים קדימה אל הפופ-פאנק האמריקאי שתמיד השפיע על הכתיבה שלהם, אבל אף פעם יתכן אפשר באופן מלא להרים אגרופים ולצעוק "ראווררר!" הסינגל הראשון 'One for the Radio' [אחד בשביל הרדיו] הוא מעט באופן מפתיע נשמע קצת כמו גרין דיי, ובו זמנית חוגג את ההצלחה המסחרית הקודמת של הלהקה בזמן שהם נוזפים במי שיותר מדי מתבייש כדי לקרוא לעצמו 'מעריץ של מקפליי': "אל תעמידו פנים שאתם שונאים אותנו ואז מצטרפים בשירה/כי כולנו נראים אותו הדבר בחושך" חשיבה יפה וסנטימנטלית שאנחנו יודעים בוודאות שאנחנו לא נראים אותו הדבר כמו דאגי בחושך (זה זוהר כמו מקל זוהר, ככל הנראה). עוד שיר שנשמע כמו 'טייק ד'את' (להקת פופ בריטית משנות ה-90 המוקדמות אאל"ט שרובי וויליאמס היה חבר בה) באיחוד שהפכו ללהקת רוק. למעשה ההצעה היא יותר שזה נשמע כמו להקת The Feeling (להקת פופ-רוק בריטית מ-2005 שהשנה הוציאה אלבום שני). הו, ...זה בעצם כן נשמע כמוהם. בעוד שבמקום אחר, הם נשמעים כמו להקת רוק אמריקאית קלאסית (עם "יותר פעמוני פרות"(?)) שיכול לראות אותם שוברים את ארה"ב. השפעת 'הביטלס' עדיין קיימת, ויתכן גם קצת ממיקה (הזמר הבריטי ששר את Grace Kelly, אני מניחה שכולן מכירות). כן, באמת. אך האהוב עלינו נשמע כאילו בריאן אדמס (זמר בלדות בריטי) היה יכול לכתוב את זה - ואנחנו מתכוונים לזה כשיא המחמאה. אנחנו מקווים לספר לכם יותר כשיתאפשר לנו! הסינגל החדש של מקפליי 'וואן פור ד'ה רדיו' ישוחרר ב-14 ליולי

Simple Girl 175

New member
../images/Emo226.gifהפילינג../images/Emo99.gif

הם אחד מהלהקות שאני הכי אוהבת, בטח זה יהיה הדיסק האהוב עליי

Ginger Faina

New member
../images/Emo207.gifמקפליי יענו על שאלות של מעריצים

בפורום הרשמי שלהם מישהו פירסם לינק לאתר של GMTV,ממה שרשום שם הם יתארחו שם ברביעי ליולי, ויענו על שאלות של מעריצים ורשום שם למטה שמי שרוצה לשאול אותם שאלות יכול לרשום את השאלה שלו ולשלוח להם,ככה שזו הזדמנות לא רעה =] למרות שבטח שלחו להם כבר מליון שאלות ויבחרו את הטובים ביותר,אבל נו טוב.. לינק:http://www.gm.tv/index.cfm?articleid=29949

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif כולן לשאול אותם מתי הם באים לישראל!

וואי למישהי יש את התמונה שיש בצד שם? *_______*

חחח למה לבזבז את השאלות שלכן על זה?

קלירלי שהם עורכים לפני את השאלות ואין מצב שהם יכניסו שאלות כאלה, כדאי לכם לחשוב קצת ולשאול משהו שבאמת מעניין אותכן ושיש סיכוי שיכניסו. ד"א- אתן זוכרות מה הם ענו פעם אחרונה ששאלו אותם את זה? תשאלו אם הם הופכים לאינדי או משהו

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif טוב נו. שאלתי אם ישחררו תדיסק לעוד ..

ארצות. פור אקסמפל, איזראל XD

dougie10

New member
אני שאלתי...

i really want to know if you'll available your free radio:active to fans in israel!!..

rox love BSM

New member
אפשר לשלוח כמה פעמים

אז אפשר לשלוח פעם אחת על ישראל ועם אחת משהו אחר זה לא מוגבל לשאלה אחת

dougie10

New member
איפה אפשר לראות את זה כאילו שהם עונים ?

So if you've got anything you'd like to ask McFly join them for our live webcast on Friday the 4th July at 9.30, or if you can't make that date email your questions in now using the form below מישהי יכולה להגיד לי איפה רואים את זה?....

rox love BSM

New member
באתר

webcast-זה באתר אבל בטח יעלו את זה ליוטיוב כמו ששעשו עם הקודם

just orr

New member
DDD:

איזה חמודים הם שהם מתרגשים ככה מהאלבום. ממששש תודה טל וסתיו!

למעלה