געגועים אליכם

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif געגועים אליכם ../images/Emo7.gif

עבר הרבה זמן משאר שכתבתי הודעות שקשורות יותר לפאן החברתי של הפורום. למרות שאת רובכם אני מכיר אישית לעומק, אשמח לשמוע מה חדש
ושתענו על מספר שאלות
נתחיל בבסיסיות: 1.מה שמכם ? 2.בני כמה אתם ? 3.מאיזה אזור בארץ אתם ? 4.באיזה כיתה אתם ? 5.איך עבר עליכם היום ? 6.יודעים שהיום יום ירושלים ? 7.מה המסן שלכם ? [אם יש] 8.מה האייסיקיו שלכם ? [אם יש. איכס תוכנת השטן >:] קצת שאלות על אנימה: 9.רואים עדיין אנימה ? 10.אחרי כמה סדרות אתם עוקבים ? 11.כמה פרקי אנימה ביום אתם רואים ? 12.יש סדרת אנימה כלשהי שאתם רוצים להמליץ עליה ? קצת שאלות על בליץ' 13.עדיין עוקבים אחרי האנימה ? או שפרשתם לגמרי מבליץ' ? 14.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים באנימה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. 15.עוקבים אחרי המנגה ? 16.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים במנגה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. 17.איזה סאגה עלילתית, הכי אהבתם בבליץ' ? 18.איזה שיר פתיחה הכי אהבתם ? 19.איזה קליפ פתיחה הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. 20.איזה שיר סיום הכי אהבתם ? 21.איזה קליפ סיום הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. 22.מה הפרק הכי אהוב עליכם בבליץ' ? קצת שאלות על הפורום 23. יש לכם רצון לנסות להחיות את הפורום חברתית ? או שמאמינים שזה כבר לא יקרה, או שנוח לכם כמו שהוא עכשיו ? 24.מעוניינים להחזיר פינות שבועיות שונות לחיים ? 25.|מה מרגיש שחסר לכם בפורום ? 26.מעוניינים במפגש פורום בשבועות ? 27.אם כן באיזה תאריך ? [22 בבוקר ?, או תאריך אחר ?] ולסיום שאלה אחת שאתם רוצים להפנות אליי, או אל שאר הפורום. שיהיה לכם המשך יום נעים 3>

c881

New member
ראשון?

1.מה שמכם ? - קובי 2.בני כמה אתם ? - 29 3.מאיזה אזור בארץ אתם ? - היום צפון. 4.באיזה כיתה אתם ? - בין ראשון לשני 5.איך עבר עליכם היום ?- חרגיל 6.יודעים שהיום יום ירושלים ? לא עד שציינת 7.מה המסן שלכם ? [אם יש] למה? 8.מה האייסיקיו שלכם ? [אם יש. איכס תוכנת השטן >:] כנ"ל קצת שאלות על אנימה: 9.רואים עדיין אנימה ? - כן 10.אחרי כמה סדרות אתם עוקבים ? - 3 give or take 11.כמה פרקי אנימה ביום אתם רואים ? - בין 0 ל-4 12.יש סדרת אנימה כלשהי שאתם רוצים להמליץ עליה ? לא בפורום הזה קצת שאלות על בליץ' 13.עדיין עוקבים אחרי האנימה ? או שפרשתם לגמרי מבליץ' ? עוקב 14.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים באנימה ? חוזר קצת 15.עוקבים אחרי המנגה ? - לא כל יתר השאלות מאוד קשות, אין לי תשובה כרגע.

RaVeN IYI

New member
יו יא אנטיפת >:

אתה בפורום הזה כדי לדבר עם אנשים שחולקים את העניין שלך בבליץ', לא? אף אחד לא יטריד אותך מינית אם תתן להם את המסן >> [כוסאמא של מי שאומר שאני כן אעשה את זה D: אני עדיין במסווה >:]

Ayelet chan

New member
~עונה~

יש לי שיעור חופשי! אז אני מחוברת מהספרייה, כן. ^^ 1.מה שמכם ? קונדוליסיה אברמוביץ' השלישית. לא, סתם, איילת. 2.בני כמה אתם ? 15 וחצי~ 3.מאיזה אזור בארץ אתם ? השרון. ם: 4.באיזה כיתה אתם ? ט'. 5.איך עבר עליכם היום ? בסדר. שיעור חופשי! ^__^ 6.יודעים שהיום יום ירושלים ? אהא~ 7.מה המסן שלכם ? [אם יש] תשאלו במסרים. X_X; 8.מה האייסיקיו שלכם ? [אם יש. איכס תוכנת השטן >:] סבתא שלך תוכנת השטן$#@#@! >_< אייסיקיו. 333> קצת שאלות על אנימה: 9.רואים עדיין אנימה ? דהה~ 10.אחרי כמה סדרות אתם עוקבים ? הרבה. XD 11.כמה פרקי אנימה ביום אתם רואים ? כמה שאני מספיקה. X: 12.יש סדרת אנימה כלשהי שאתם רוצים להמליץ עליה ? כל דבר שקשור לקלאמפ? XD קצת שאלות על בליץ' 13.עדיין עוקבים אחרי האנימה ? או שפרשתם לגמרי מבליץ' ? פרשתי. X_X 14.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים באנימה ? [נא* לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. משעממים. 15.עוקבים אחרי המנגה ? לא. 16.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים במנגה ? [נא* לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. משעממים. 17.איזה סאגה עלילתית, הכי אהבתם בבליץ' ? הראשונה~ 18.איזה שיר פתיחה הכי אהבתם ? כולם. ^_^ 19.איזה קליפ פתיחה הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. את כולם? X: 20.איזה שיר סיום הכי אהבתם ? את כולם$#$@! 21.איזה קליפ סיום הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. ;_; 22.מה הפרק הכי אהוב עליכם בבליץ' ? הפרק עם יורואיצ'י שמגלים שהיא בנאדם, הוא היה ממש מצחיק~ קצת שאלות על הפורום 23. יש לכם רצון לנסות להחיות את הפורום חברתית ? או שמאמינים שזה כבר לא יקרה, או שנוח לכם כמו שהוא עכשיו ? להחיות! שיהיה כמו פעם! ;_; 24.מעוניינים להחזיר פינות שבועיות שונות לחיים ? כןכן! 25.|מה מרגיש שחסר לכם בפורום ? האנשים? XD 26.מעוניינים במפגש פורום בשבועות ? כן#@$ 27.אם כן באיזה תאריך ? [22 בבוקר ?, או תאריך אחר ?] כל תאריך, רק מפגששש. 333>

RaVeN IYI

New member
יווו! הפורום הזה הפך לפורום של סוציופתים >:

-מפנה אותך לתגובה שלי לקובי-dude- [D: איילתשיבולתשועלללל 3> צוחקים איתך 3: נטשת אותי בלי להגיד ביי, יא שחורה >:] ..וואו מי שמדבר על אנטיפתים XP; [אני גרועה >:]

JeeChan

New member
33333333333333>

איי צ'אן אני לא רואה טוב, אולי אני אתן לך את העין השניה שלי, כדי שאוכל "לראות" עוד יותר טוב ם: ?

RaVeN IYI

New member
יווו בוטן/אפונה/שיבולת שועל ס:!

טוב, הרבה זמן לא הייתי פה אבל יאללה! בסיסיות. 1. מה שמכם? ...אמאשך D: רייבן. 2. בני כמה אתם? 18 עוד שבועיים D:~ 3. מאיזה איזור אתם בארץ? מרכז שולט!.. ראשון. <: 4. באיזה כתה אתם? יב' בייבי! can smell the freedom already :3 5. איך עבר עליכם היום? הנהג הבנזונה לא עצר לי בבוקר לביצפר T_T ועוד התעוררתי מוקדם רק בשביל זה!.. לא חצוף? >: אבל סה"כ חזרתי לישון עד לפני עשרים דקות אז לא נורא XD 6. יודעים שהיום יום ירושלים? ...ס.ס; 7. מה המסן שלכם? [email protected] או [email protected] שניהם במקרה גם המיילים שלי [: ויש לי עוד שישה, אז.. נו <; 8. מה האייסיקיו שלכם? ...פפט, תראה איזה מספר ישן, יש לי אותו כבר שש שנים~ 163579245 [בקושי נכנסת, though..בהחלט תוכנת השטן ס:] קצת שאלות על אנימה. 9. רואים עדיין אנימה? כמובן, כשיוצא לי להיות בחדר ומשעמם. [זה לא קורה הרבה >: כי פפסי הטיפש כבר לא לוקח לי את המחשב >;] 10. אחרי כמה סדרות אתם עוקבים? ..באמת נראה לך אני אשב לספור? T_T יותר מדי! 11. כמה פרקי אנימה אתם רואים ביום? ..כמה שיותר, כשיוצא לי ס: 12. יש סדרת אנימה שאתם רוצים להמליץ עליה? וול, HunterXHunter מעולה ס: בלאד+, אאוריקה 7, היגוראשי נו נאקו קורו ני משעשעת <: קצת שאלות על בליץ'. 13. אתם עדיין עוקבים אחרי האנימה? או שפרשתם לגמרי מבליץ'? פרשתי לגמרי, לצערי >: אין לי כח להוריד ואני ממש לא מוכנה לראות אנימה בלי הפילרים שלה, ככה שזה בעייתי. 14. -לא טורחת לכתוב ת'שאלה- D: 15. עוקבים אחרי המנגה? לא >: כי לצערי אין לי מושג מאיפה להוריד, אין לי כח לחפש, ואם כבר מנגה ארוכה, אני רוצה את של וואנפיס >:! 16. -שוב לא טורחת לכתוב ת'שאלה- D: [נו כוסאמאשכם, תקראו סעיף קודם ><] 17. איזה סאגה עלילתית הכי אהבתם בבליץ'? אוו ס: אמ, מאחר ולא ראיתי את כולן XD את סול סוסייטי D: המוןהמון גין/כולם ויורוסוי 3>! [ורוקיה לא קיבלה כל כך הרבה זמן אוויר שזה מצוין D:] 18. איזה שיר פתיחה הכי אהבתם? וול ס: כמובן שאני מתלבטת בין רולינג סטאר של יואי, לבין D-Technolife של אוברוורלד D: 19. איזה קליפ פתיחה הכי אהבתם? ...קליפ פתיחה שני, כי הוא כל כך ראוווור 3> [ואמ ס: ושלישי כי יש בו גין קאשוח ^^] 20. איזה שיר סיום הכי אהבתם? מתלבטת בין Houkiboshi לבין Life~ 21. איזה קליפ סיום הכי אהבתם? ...הוקיבושיייי DDDD:! המוןהמוןהמון דמויות אהובות >3< על מסך קטן[במחשב] וגדול [בחדררר סס:]!!1 3> 22. מה הפרק האהוב עליכם בבליץ'? זה קשה ס: המ, אני מניחה ש49 [זה הפרק עם קאיין, נכון? >:] ואמ, 47-48 כי יש גיטסוגאיה D: ונמ, כל דבר עם יורוסוי XD; -מכורה- [ופרק 21 כי גיןןןןן T_T אמג 3>] קצת שאלות על הפורום. 23. יש לכם רצון לנסות להחיות את הפורום חברתית? או שמאמינים שזה כבר לא יקרה/נוח לכם כמו שהוא עכשיו? ..;n; אתה רציני? אנחנו מתים, אני לא באה לפה אלא אם כן אתה מביא לי לינק/אני בטעות נמצאת בתפוז ואני מתגעגעת לאנשים ולמפגשים ולשיחות המצחיקות T_T בווווו~ 24. מעוניינים להחזיר פינות שבועיות שונות לחיים? כן ס: איפה נעלמו כל הפקאצות שנלחמו פה על פינות!!1 25. מה מרגיש שחסר לכם בפורום? ...ההרגשה של המשפחה שהיתה פה בהתחלה >: 26. מעוניינים במפגש פורום בשבועות? יווו ;_; מה אני יודעת, אצלי זה עניין של חשק ודחף x: 27. אם כן, באיזה תאריך? ..פשוט תודיעו לי ואני אחליט ספונטנית XD; 28. שאלה שמופנית לכולם? ס: וול, מי שאוהב אותי שירים אצבע? D: [אבל אמצעית, אני צריכה אמצעית >;] ...ווי, התגעגעתי >: אור 3>

Hinamori

New member
-אמצעית!!11- 333>

"רוקיה לא קיבלה הרבה זמן אוויר"? מה היא פלאפון?!#!@$ [רייבן ^%#&^#%%2 333333>]

RaVeN IYI

New member
XDDD ווייי 33> אמג אני מתגעגעת אליך >>>:! 3>

אני באה שבוע הבא XD!

Hinamori

New member
את צריכה להפסיק להבריז ממפגשים

אבל ממש דחוף >__< @#$%%^%@!#&#% ומה שבוע הבא... שבוע הבא מתמטיקה והיסטוריה ס__ס;;;;;;;

Hinamori

New member
שבועות?

נראה כאילו אנשים רוצים אחד. XD וגם אם לא מפגשבליץ', יש מפגשהםשבועות איפשהו בת"א. אז תבואי לפחות לאחד מהם. %#@%#$^#

Serf SaN

New member
היא באה למפגש יוםעצמאות. O:

זאת את שלא באת אליו. (; אבל באמת רייבן, צריכים לראות אותך יותר. ס: 3>

למעלה