געגועים אליכם

Sakai Shana

New member
סגגג.

1.מה שמכם ? הזאתי עם הדגל. 2.בני כמה אתם ? 14. 3.מאיזה אזור בארץ אתם ? השפלה. 4.באיזה כיתה אתם ? ח' כזה. ושתקו, פיצית זה הכי, אחי. כי לפני יומיים היה שביתה רק לכיתות ח', ו, כן. :< 5.איך עבר עליכם היום ? עבר~ "ואיך אתמול עבר?" בן זונה!@T%% 6.יודעים שהיום יום ירושלים? דיי, תשבעו. 7.מה המסן שלכם ? [אם יש] [email protected]. 8.מה האייסיקיו שלכם ? [אם יש. איכס תוכנת השטן >:] אין. קצת שאלות על אנימה: 9.רואים עדיין אנימה ? כן, כשיש זמן. 10.אחרי כמה סדרות אתם עוקבים ? אני לא ממש עוקבת, אני שוכחת מהן ואז חוזרת לראות את מה שפספסתי. 11.כמה פרקי אנימה ביום אתם רואים ? אני רואה איזה 3 פרקים בשבוע. 12.יש סדרת אנימה כלשהי שאתם רוצים להמליץ עליה ? האמת, לא. קצת שאלות על בליץ' 13.עדיין עוקבים אחרי האנימה ? או שפרשתם לגמרי מבליץ' ? ביי. 14.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים באנימה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. 15.עוקבים אחרי המנגה ? לא 16.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים במנגה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. 17.איזה סאגה עלילתית, הכי אהבתם בבליץ' ? למה מישהו חושב שאני אשכרה זוכרת משהו? 18.איזה שיר פתיחה הכי אהבתם ? פפט, לאיודעת. לא מצליחה לחשוב על כולם עכשיו. 19.איזה קליפ פתיחה הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. .. 20.איזה שיר סיום הכי אהבתם ? לאיודעת, הפעם האחרונה שראיתי פרק היה לפני פאקינג יותר משנה>< 21.איזה קליפ סיום הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. דייייי. 22.מה הפרק הכי אהוב עליכם בבליץ' ? לאזוכרת. רציני. קצת שאלות על הפורום 23. יש לכם רצון לנסות להחיות את הפורום חברתית ? או שמאמינים שזה כבר לא יקרה, או שנוח לכם כמו שהוא עכשיו ? לא כל כך אכפת לי, כי בתאכלס אני בקשר עם האנשים שבו לא במסגרת הפורום. 24.מעוניינים להחזיר פינות שבועיות שונות לחיים ? אוקיי~ 25.|מה מרגיש שחסר לכם בפורום ? חיים? 26.מעוניינים במפגש פורום בשבועות ? אין לי זמן. 27.אם כן באיזה תאריך ? [22 בבוקר ?, או תאריך אחר ?] ...

מיאו.

1.מה שמכם ? יעל 2.בני כמה אתם ? חודש הבא 19 3.מאיזה אזור בארץ אתם ? מרכז 4.באיזה כיתה אתם ? סיימתי שנה שעברה בצפר P: 5.איך עבר עליכם היום ? מעייף מאוד 6.יודעים שהיום יום ירושלים ? יאפ, בהחלט 7.מה המסן שלכם ? [אם יש] אני לא נמצאת בו כ"כ השנה... 8.מה האייסיקיו שלכם ? [אם יש. איכס תוכנת השטן >:] לא משתמשת בו ממזמן XD קצת שאלות על אנימה: 9.רואים עדיין אנימה ? כן, בכמות קצת יותר מידיי גדולה יחסית לזמן החופשי שלי בבית <.< 10.אחרי כמה סדרות אתם עוקבים ? באופן רציני 3 סדרות אנימה ו 6 סדרות מנגה 11.כמה פרקי אנימה ביום אתם רואים ? T_T אני לא בבית... אני רואה מה שאני יכולה כשאני אחת לשבועיים בבית לסופשבוע 12.יש סדרת אנימה כלשהי שאתם רוצים להמליץ עליה ? נואין!!! פשוט איכות. וגם darker than black קצת שאלות על בליץ' 13.עדיין עוקבים אחרי האנימה ? או שפרשתם לגמרי מבליץ' ? עוקבים, עוקבים. אני והפיצול שלי ואחותי XD 14.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים באנימה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. חביבים. כמה פרקים מעולים וכמה ממש לא, נראה מתי יתחילו הפילרים. 15.עוקבים אחרי המנגה ? בהחלט 16.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים במנגה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. נחמד, שוב- פרקים מוצלחים יותר ופחות, נקווה שהפרק הקרוב יהיה טוב. 17.איזה סאגה עלילתית, הכי אהבתם בבליץ' ? הממ... סול סוסייטי, לקראת הסוף. וגם הקרב הפנימי אפילו שהוא לא סאגה <: 18.איזה שיר פתיחה הכי אהבתם ? שאלה קשה... הפתיחה האחרונה 19.איזה קליפ פתיחה הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. הראשונה והאחרונה בתיקו אצלי. 20.איזה שיר סיום הכי אהבתם ? הוקיבושי 21.איזה קליפ סיום הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. גם הוקיבושי. זה השתנה כל פעם 3>>> 22.מה הפרק הכי אהוב עליכם בבליץ' ? וואה, לא הוגן ;-; יש לי כמה. 54, 58, 59, 125 קצת שאלות על הפורום 23. יש לכם רצון לנסות להחיות את הפורום חברתית ? או שמאמינים שזה כבר לא יקרה, או שנוח לכם כמו שהוא עכשיו ? יש רצון, אבל השנה אין לי זמן לזה. שנה הבאה אני אהיה בבית ויותר פעילה נראה לי 24.מעוניינים להחזיר פינות שבועיות שונות לחיים ? וואו כן! שכחתי מהם לגמרי... 25.מה מרגיש שחסר לכם בפורום ? חיים? 26.מעוניינים במפגש פורום בשבועות ? אין לי זמן >: 27.אם כן באיזה תאריך ? [22 בבוקר ?, או תאריך אחר ?]... יומעולה.

אני רק תשובה

1. מה שמכם ? תומר 2. בני כמה אתם ? 23 3. מאיזה אזור בארץ אתם ? השרון 4. באיזה כיתה אתם ? אם הייתה כיתה כזו -- י"ז 5. איך עבר עליכם היום ? היה כיף לקבל יותר צומי מהרגיל (יומולדת) 6. יודעים שהיום יום ירושלים ? כן, אבל בוא לא נערבב שמחה בעצב 7. מה המסן שלכם ? [אם יש] יש, אבל אני בקושי משתמש בו (באמת! נו טוב, אני גם סוציופת) 8. מה האייסיקיו שלכם ? [אם יש. איכס תוכנת השטן >:] למה תוכנת השטן? עד היום היא יותר נוחה לי לשימוש מאשר מסן הנוטה לניתוקים. ראה תשובתי בנוגע למסן -- מיעוט שימוש -- חבל על המאמץ 9. רואים עדיין אנימה ? רק התחלתי בשנה שעברה, רחוק מלהפסיק 10. אחרי כמה סדרות אתם עוקבים ? בשלב זה רק בליץ', כנראה שלא אצליח לעבור למשהו אחר עד שתסתיים 11. כמה פרקי אנימה ביום אתם רואים ? אממ...1/7? (אחד בשבוע) 12. יש סדרת אנימה כלשהי שאתם רוצים להמליץ עליה ? רק דברים ששמעתי עליהם ולא בדקתי לעומק. הסדרה Mushishi, למשל, נראית לי כמו משהו שהיה מעניין אותי מאוד מהמעט שראיתי 13. עדיין עוקבים אחרי האנימה ? או שפרשתם לגמרי מבליץ' ? עוקבים, עוקבים. למען האמת גם אחרי הפילרים "עקבתי" כדי להעביר את הזמן. חבל שלא ניצלתי אותו כדי להתחיל אנימה אחרת 14. אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים באנימה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. אני חושב שהארק הנוכחי מעניין ביותר, וכולל כמה וכמה רגעים שקוראי המנגה חיכו להם בשקיקה ולא אכזבו, וגם האנימטורים עושים עבודה טובה לרוב. לא מאמין שעדיין יש אנשים שמשווים את האיכות לאיכות בזמן הפילרים. מה שכן, חבל שכמה דמויות שאינן קנון לא יכלו להיעלם מחיינו לבלי שוב 15. עוקבים אחרי המנגה ? כן, כי אין יותר קנון מזה 16. אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים במנגה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. נו, בוא נגיד שזה
מאוד מאוד עמום, רק למקפידים ביותר... למרות הדעה הרווחת אני עדיין נהנה מאוד מההפתעות שקובו מכין לנו פעם בכמה פרקים. כל הספוילרים המזוייפים שבעולם, יצירתיים ככל שיהיו, לא מצליחים בדר"כ לחזות לאן יפנה אז נכון, הקצב איטי יותר מבעבר, ונכון, הבטיחו לנו ש..אממ...איך להגיד את זה בלי לספיילר...בחורף יתרחש משהו גדול ולכן אנחנו לא צריכים להיות מופתעים כשהארק הנוכחי יסתיים בנסיגה ואם הקרבות לא מספיק מרהיבים -- בחורף נכונו לנו שיאים חדשים של התלהבות. אני מאוד מקווה שזה מה שיקרה, לפחות, אחרת קובו סתם בנה את הציפיות 17. איזה סאגה עלילתית, הכי אהבתם בבליץ' ? נדוש, אבל אין עוד סאגה שהעבירה בי תחושת התעלות כמו סול סוסייטי. בהחלט יש גם יש רגעים לא מעטים בסאגות האחרות שדמו לתחושה, אבל כסאגה אחת שלמה אין עליה 18. איזה שיר פתיחה הכי אהבתם ? או ווה, קשה. *אסטריסק* תמיד יהיה השיר המזוהה ביותר עם הסדרה, אבל אני חושב שדווקא Rolling Star, למרות שהתחיל עדיין בתקופת הפילרים, היה שיר שהגיע לו קליפ טוב יותר. אבל אבל, Ichirin No Hana כל כך מתאים לאיצ'י האפל/בישי שפשוט קשה לי להחליט 19. איזה קליפ פתיחה הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. *אסטריסק*, העריכה שם פשוט בלתי נשכחת 20. איזה שיר סיום הכי אהבתם ? HANABI
21. איזה קליפ סיום הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. ללא צל של ספק, Houki Boshi, ההיכרות הראשונה שנעשתה לצופי האנימה עם המחלקות השונות 22. מה הפרק הכי אהוב עליכם בבליץ' ? 23. יש לכם רצון לנסות להחיות את הפורום חברתית ? או שמאמינים שזה כבר לא יקרה, או שנוח לכם כמו שהוא עכשיו ? מצטער, אבל מעולם לא הייתי חלק מהפן החברתי של הפורום או הקהילה, ואני לא חושב שזה עומד להשתנות 24. מעוניינים להחזיר פינות שבועיות שונות לחיים ? אני לא זוכר שהיו כאלו, אשתתף אם אמצא אותן מעניינות. המסורת היחידה שאני עוקב אחריה היא שרשורי פרק האנימה והמנגה השבועיים 25. מה מרגיש שחסר לכם בפורום ? PENNANCE 26. מעוניינים במפגש פורום בשבועות ? אין התנגדות 27. אם כן באיזה תאריך ? [22 בבוקר ?, או תאריך אחר ?] אממ...והיה והייתי מחליט להשתתף אפילו שאני לא חבר פעיל במיוחד, אני חושב שבאותם ימים כמו שאתה הצעת -- 22 בצהריים או 23. ה-24 הוא יום עבודה רגיל אז לא 28. ולסיום שאלה אחת שאתם רוצים להפנות אליי, או אל שאר הפורום : מהו זיווג הAU האהוב עליכם? שלי אולקיXהימה

limee

New member
עונה!

1.מה שמכם ? סיגלית 2.בני כמה אתם ? 16 וחצי 3.מאיזה אזור בארץ אתם ? נגב 4.באיזה כיתה אתם ? י'א 5.איך עבר עליכם היום ? מעייף 6.יודעים שהיום יום ירושלים ? כן 7.מה המסן שלכם ? [ אין לי 8.מה האייסיקיו שלכם ? [אם יש. איכס תוכנת השטן >:] אכן תוכנת השטן! 9.רואים עדיין אנימה ? כן 10.אחרי כמה סדרות אתם עוקבים ? אחת...(בליץ) אין לי זמן פשוט... 11.כמה פרקי אנימה ביום אתם רואים ? תלוי... בדרך כלל אחד או שניים 12.יש סדרת אנימה כלשהי שאתם רוצים להמליץ עליה ? כן, gravitation 13.עדיין עוקבים אחרי האנימה ? ברור 14.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים באנימה ? מרתקים ביותר! 15.עוקבים אחרי המנגה ? לא 17.איזה סאגה עלילתית, הכי אהבתם בבליץ' ? לא יודעת.... אני רק בפרק 33... 18.איזה שיר פתיחה הכי אהבתם ? טוב, למרות שאני רק בפרק 33, שמעתי את כל השירים, אז הפתיחה האהובה עלי היא: yui-rolling star 19.איזה קליפ פתיחה הכי אהבתם ? לא יודעת.. לא ראיתי את כולם 20.איזה שיר סיום הכי אהבתם ? rie fu- life is like a boat 21.איזה קליפ סיום הכי אהבתם ? שוב פעם, אני רק בפרק 33 22.מה הפרק הכי אהוב עליכם בבליץ' ? עד עכשיו, פרק 20 23. יש לכם רצון לנסות להחיות את הפורום חברתית ? או שמאמינים שזה כבר לא יקרה, או שנוח לכם כמו שהוא עכשיו ? לא יודעת, אני דיי חדשה 24.מעוניינים להחזיר פינות שבועיות שונות לחיים ? 25.|מה מרגיש שחסר לכם בפורום ? שוב פעם, חדשה. 26.מעוניינים במפגש פורום בשבועות ? בטח! 27.אם כן באיזה תאריך ? [22 בבוקר ?, או תאריך אחר ?] לא יודעת...

rukia chan

New member
עונה גם ^__^

נתחיל בבסיסיות: 1.מה שמכם ? גל~ 2.בני כמה אתם ? 16 וחודש D: 3.מאיזה אזור בארץ אתם ? גבעתיים, עיר הזקנים P: 4.באיזה כיתה אתם ? י' 5.איך עבר עליכם היום ? לא רע, הייתי במתכונת בהיסטוריה והלך לי יחסית טוב ואז הלכתי לקניון עם חברות והיה כיף ^_^ 6.יודעים שהיום יום ירושלים ? זה כבר לא היום, אבל עכשיו אני יודעת~ ידעתי שזה בקרוב. 7.מה המסן שלכם ? [אם יש] [email protected] 8.מה האייסיקיו שלכם ? [אם יש. איכס תוכנת השטן >:] אייככססס תוכנת הפקאצות והערסים השטנית המגעילה XP קצת שאלות על אנימה: 9.רואים עדיין אנימה ? ברור$^&#$% למרות שבכמה שבועות האחרונים בכלל לא כי חרשתי להיסטוריה. לא ראיתי אפילו פרק אחד מאז 122 של בליץ' ;;;; 10.אחרי כמה סדרות אתם עוקבים ? כאלה שעדיין רצות? רק 2. אבל מנסה לקרוא גם המון מאנגות. 11.כמה פרקי אנימה ביום אתם רואים ? בד"כ בין 1-3, בחופשים יותר, ובשבועיים-שלושה האחרונים אפס X__X 12.יש סדרת אנימה כלשהי שאתם רוצים להמליץ עליה ? אין משהו מיוחד שראיתי בזמן האחרון ורובכם לא מכירים~ X: קצת שאלות על בליץ' 13.עדיין עוקבים אחרי האנימה ? או שפרשתם לגמרי מבליץ' ? בטח שכן$%* היום+מחר מרתון להשלהמה~ 14.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים באנימה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. חביב ביותר. מחכה להתפתחות קצת יותר מעניינת. מתחיל לחזור על עצמו X: 15.עוקבים אחרי המנגה ? הלוואי. יותר מדי מאנגות ומבחנים ודברים לעשות = אין זמן X__X 16.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים במנגה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. ....... 17.איזה סאגה עלילתית, הכי אהבתם בבליץ' ? לוידעת. הכל חוץ מהפילרים XD לא יודעת אם זה ממש בסאגות, אבל הכי אהבתי מהפרק שהם מגיעים לסול סוסיאטי עד... שהם עוזבים? XD 18.איזה שיר פתיחה הכי אהבתם ? שאלה קשה X__X נראה לי Ichirin no hana או זה הנוכחי. 19.איזה קליפ פתיחה הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. השני 333>~ 20.איזה שיר סיום הכי אהבתם ? Life של Yui. 21.איזה קליפ סיום הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. לוידעת, כנראה גם Life 22.מה הפרק הכי אהוב עליכם בבליץ' ? אתם חושבים שאני זוכרת את כולם? ס__O קצת שאלות על הפורום 23.יש לכם רצון לנסות להחיות את הפורום חברתית ? או שמאמינים שזה כבר לא יקרה, או שנוח לכם כמו שהוא עכשיו ? ברור%^&$%^* בטח שזה יקרה$&^&*$% 24.מעוניינים להחזיר פינות שבועיות שונות לחיים ? כןכןכן!!! 25.מה מרגיש שחסר לכם בפורום ? כל הדיונים מעבר לדיוני פרקים וגם המפגשים שאשכרה אנשים באו ועשינו משו מעניין. 26.מעוניינים במפגש פורום בשבועות ? לאאא X___X חג קצר מדי עם יותר מדי דברים לעשות. 27.אם כן באיזה תאריך ? [22 בבוקר ?, או תאריך אחר ?] ;;;

Ihavenonick

New member
נושא\נשוא

1.מה שמכם ? חנן 2.בני כמה אתם ? 28.5 3.מאיזה אזור בארץ אתם ? ראשון 4.באיזה כיתה אתם ? שנה שלישית (הנדסת אלק') 5.איך עבר עליכם היום ? עייף לי 6.יודעים שהיום יום ירושלים ? אתמול היה ואני ידעתי
7.מה המסן שלכם ? [אם יש] במסר 8.מה האייסיקיו שלכם ? [אם יש. איכס תוכנת השטן >:] כבר הרבה זמן לא התחברתי קצת שאלות על אנימה: 9.רואים עדיין אנימה ? ברור שכן 10.אחרי כמה סדרות אתם עוקבים ? אנימה- כמה שאפשר (2 קבועים) 11.כמה פרקי אנימה ביום אתם רואים ? כבר אין כל כך זמן אז מנסים כמה שיותר 12.יש סדרת אנימה כלשהי שאתם רוצים להמליץ עליה ? Hellsing קצת שאלות על בליץ' י 13.עדיין עוקבים אחרי האנימה ? או שפרשתם לגמרי מבליץ' ? אפילו נהגתי להודיע על יציאת כל פרק אבל מישהו מתעורר בחמש בבוקר (למה?) 14.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים באנימה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. 15.עוקבים אחרי המנגה ? 16.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים במנגה ? רק ההקדמה למה שהולך להיות 17.איזה סאגה עלילתית, הכי אהבתם בבליץ' ? כל סאגה, הבאונטו היה קצת איטי מדי בהתחלה 18.איזה שיר פתיחה הכי אהבתם ? ל"י 19.איזה קליפ פתיחה הכי אהבתם ? ל"י 20.איזה שיר סיום הכי אהבתם ?ל"י 21.איזה קליפ סיום הכי אהבתם ? ל"י 22.מה הפרק הכי אהוב עליכם בבליץ' ? יש יותר מדי קצת שאלות על הפורום 23. יש לכם רצון לנסות להחיות את הפורום חברתית ? ?????????????????????????? 24.מעוניינים להחזיר פינות שבועיות שונות לחיים ????????????????????????? 25.|מה מרגיש שחסר לכם בפורום ??????????????????? 26.מעוניינים במפגש פורום בשבועות ?אם אוכל לבוא אז כן (אנוכי מצידי, לא?
) 27.אם כן באיזה תאריך ? [22 בבוקר ?, או תאריך אחר ?]נראה כבר בשבוע הבא האלה היא: מה העניינים

Ihavenonick

New member
מערכת תפוז מעצבנת (ואני קצת עייף עכשיו)

אני לא קורא את המנגה- התשובות שם מיועדות לאנימה

למעלה