../images/Emo205.gif יאאאאאאאייייייייייייייי
נתחיל בבסיסיות: 1.מה שמכם ? יוני D: 2.בני כמה אתם ? בת 14 ב-20 לחודש, תקנו לי דברים!! 3.מאיזה אזור בארץ אתם ? תל אביב~ 4.באיזה כיתה אתם ? ח' 5.איך עבר עליכם היום ? מעולה ^_^ יצאתי מהבית לא בשביל ללכת לבית ספר, זה קורה פעם בשנים ._. והיה כיף~!! אור שמש!! O: 6.יודעים שהיום יום ירושלים ? מה ירושלים עכשיו. >: 7.מה המסן שלכם ? [אם יש]
[email protected] 8.מה האייסיקיו שלכם ? [אם יש. איכס תוכנת השטן >:] בדוק תוכנת השטן~!! קצת שאלות על אנימה: 9.רואים עדיין אנימה ? בטח D: 10.אחרי כמה סדרות אתם עוקבים ? שלוש בערך 11.כמה פרקי אנימה ביום אתם רואים ? אחד מקסימום 12.יש סדרת אנימה כלשהי שאתם רוצים להמליץ עליה ? קליימור!!! ולא פרינסס טוטו. קצת שאלות על בליץ' 13.עדיין עוקבים אחרי האנימה ? או שפרשתם לגמרי מבליץ' ? פרשתי 14.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים באנימה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. 15.עוקבים אחרי המנגה ? גם לא 16.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים במנגה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. 17.איזה סאגה עלילתית, הכי אהבתם בבליץ' ? הסאגה הראשונה של חיי היום-יום, תכל'ס היא היחידה שעדיין שווה משהו בעיניי 18.איזה שיר פתיחה הכי אהבתם ? אסטריסק ודי טכנו לייף~ 19.איזה קליפ פתיחה הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. אסטריסק, די טכנולייף, רולינג סטאר 20.איזה שיר סיום הכי אהבתם ? לייף איז לייק א בואוט, הוקיבושי... אני לא באמת זוכרת אחרים ._. 21.איזה קליפ סיום הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. הוקיבושי, פשוט רעיון גאוני. 3> 22.מה הפרק הכי אהוב עליכם בבליץ' ? 56, אולי גם הפרק שהציג את קון? מי זוכר. קצת שאלות על הפורום 23. יש לכם רצון לנסות להחיות את הפורום חברתית ? או שמאמינים שזה כבר לא יקרה, או שנוח לכם כמו שהוא עכשיו ? הייתי שמחה לאיזה מפגש, אבל... אין פה ממש אף אחד שיבוא. ._. 24.מעוניינים להחזיר פינות שבועיות שונות לחיים ? אולי? אני כבר בקושי מתעניינת בסדרה. 25.מה מרגיש שחסר לכם בפורום ? חיים. 26.מעוניינים במפגש פורום בשבועות ? כןןן~ 27 .אם כן באיזה תאריך ? [22 בבוקר ?, או תאריך אחר ?] אין לי מושג ^^" ולסיום שאלה אחת שאתם רוצים להפנות אליי, או אל שאר הפורום. מה המצב איתך, אורוש~!!!!