געגועים אליכם

JeeChan

New member
אני ואפרתע בדרך כלל לא מוותרים על שירי פתיחה

ונראה לי שהיא לא מוותרת גם על סיום כמוני. למה לוותר על הפריוויו ם:

The Snow fox

New member
תראה,

אם זה לחכות עד שבוע הבא, אז אני רואה את הפריוויו, אבל אם היא רואה 20 פרקים ביום סימן שהיא רואה בעיקר דברים שכבר שודרו, אז היא יכולה כבר במילא להוריד את הפרק אז למה לצפות בפריוויו? במקרה כזה זה סתם מספיילר ומבזבז זמן.

Hinamori

New member
וואו אתם חופרים XD

מעבירים את השיר פתיחה אם הוא מעצבן, אם הוא מאמם משאירים אותו, כנ"ל עם שירי סיום, אם הסדרה מעניינת והפריוויואים סתם ספויילריים לא רואים אותם, אם הסדרה לא כזאת עלילתית והפריוויואים משעשעים רואים אותם, סוף.

JeeChan

New member
אני תמיד רואה את הפריוויו XD כיף לספיילר

לעצמי. את רוב שירי הפתיחה אני אוהב, אבל לא את כל שירי הסיום O: חופרים ^___^

JeeChan

New member
בואנה מכות ><

מה זה פרשת >: את לא משו ;; צ'אלהההההההההההההההההההה הדדדדדדד צ'אלהההההההההההההההההההה, איה היראנו/קונאטה = 3> אפרתע אוהבאותךהמון! 3333333333333>

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif יאאאאאאאייייייייייייייי

נתחיל בבסיסיות: 1.מה שמכם ? יוני D: 2.בני כמה אתם ? בת 14 ב-20 לחודש, תקנו לי דברים!! 3.מאיזה אזור בארץ אתם ? תל אביב~ 4.באיזה כיתה אתם ? ח' 5.איך עבר עליכם היום ? מעולה ^_^ יצאתי מהבית לא בשביל ללכת לבית ספר, זה קורה פעם בשנים ._. והיה כיף~!! אור שמש!! O: 6.יודעים שהיום יום ירושלים ? מה ירושלים עכשיו. >: 7.מה המסן שלכם ? [אם יש] [email protected] 8.מה האייסיקיו שלכם ? [אם יש. איכס תוכנת השטן >:] בדוק תוכנת השטן~!! קצת שאלות על אנימה: 9.רואים עדיין אנימה ? בטח D: 10.אחרי כמה סדרות אתם עוקבים ? שלוש בערך 11.כמה פרקי אנימה ביום אתם רואים ? אחד מקסימום 12.יש סדרת אנימה כלשהי שאתם רוצים להמליץ עליה ? קליימור!!! ולא פרינסס טוטו. קצת שאלות על בליץ' 13.עדיין עוקבים אחרי האנימה ? או שפרשתם לגמרי מבליץ' ? פרשתי 14.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים באנימה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. 15.עוקבים אחרי המנגה ? גם לא 16.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים במנגה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. 17.איזה סאגה עלילתית, הכי אהבתם בבליץ' ? הסאגה הראשונה של חיי היום-יום, תכל'ס היא היחידה שעדיין שווה משהו בעיניי 18.איזה שיר פתיחה הכי אהבתם ? אסטריסק ודי טכנו לייף~ 19.איזה קליפ פתיחה הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. אסטריסק, די טכנולייף, רולינג סטאר 20.איזה שיר סיום הכי אהבתם ? לייף איז לייק א בואוט, הוקיבושי... אני לא באמת זוכרת אחרים ._. 21.איזה קליפ סיום הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. הוקיבושי, פשוט רעיון גאוני. 3> 22.מה הפרק הכי אהוב עליכם בבליץ' ? 56, אולי גם הפרק שהציג את קון? מי זוכר. קצת שאלות על הפורום 23. יש לכם רצון לנסות להחיות את הפורום חברתית ? או שמאמינים שזה כבר לא יקרה, או שנוח לכם כמו שהוא עכשיו ? הייתי שמחה לאיזה מפגש, אבל... אין פה ממש אף אחד שיבוא. ._. 24.מעוניינים להחזיר פינות שבועיות שונות לחיים ? אולי? אני כבר בקושי מתעניינת בסדרה. 25.מה מרגיש שחסר לכם בפורום ? חיים. 26.מעוניינים במפגש פורום בשבועות ? כןןן~ 27 .אם כן באיזה תאריך ? [22 בבוקר ?, או תאריך אחר ?] אין לי מושג ^^" ולסיום שאלה אחת שאתם רוצים להפנות אליי, או אל שאר הפורום. מה המצב איתך, אורוש~!!!!

JeeChan

New member
הכול טוב נסגדת 33> ^_^

יש לי סלולרי חדש וקוראים לו Negi (מהייאטה נו גוטוקו) ועוד מעט יהיה לי מחשב נייד שיקראו לו שאנה. קוגימיה ריה 333333333> מה איתך ^_________^ 3> אני רוצה לפגוש נסגדת ;;

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif פרינסס טוטו זה קקה בלבן~~

אבל היית מה זה קושקושונית בתורה O:

coral chan

New member
../images/Emo210.gif 3:~

נתחיל בבסיסיות: 1.מה שמכם ? קורל. 2.בני כמה אתם ? 15 3.מאיזה אזור בארץ אתם ? מרכז. 4.באיזה כיתה אתם ? יום אחרון של הלימודים ב-י'. ;-; 5.איך עבר עליכם היום ? מעולה~ 3: 6.יודעים שהיום יום ירושלים ? כמובן. 7.מה המסן שלכם ? [אם יש] במסר~ [נו, הפחידו אותי עם הספמארים האלו. >>] קצת שאלות על אנימה: 9.רואים עדיין אנימה ? מה, ברור. 10.אחרי כמה סדרות אתם עוקבים ? אה... לא יודעת. שאלה קשה. 11.כמה פרקי אנימה ביום אתם רואים ? ממוצע? נראה לי פרק אחד. 12.יש סדרת אנימה כלשהי שאתם רוצים להמליץ עליה ? haibane renmei *ס* קצת שאלות על בליץ' 13.עדיין עוקבים אחרי האנימה ? או שפרשתם לגמרי מבליץ' ? פרשתי לגמרי. 15.עוקבים אחרי המנגה ? לא. 17.איזה סאגה עלילתית, הכי אהבתם בבליץ' ? הראשונה, בעולם האמיתי. 18.איזה שיר פתיחה הכי אהבתם ? asterisk 19.איזה קליפ פתיחה הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. D-technolife, כל כך. *-* 20.איזה שיר סיום הכי אהבתם ? hanabi 21.איזה קליפ סיום הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. כל הקליפי סיום היו מעפנים~ 22.מה הפרק הכי אהוב עליכם בבליץ' ? 20-21, כשראו את זאנגטס לראשונה. קצת שאלות על הפורום 23. יש לכם רצון לנסות להחיות את הפורום חברתית ? או שמאמינים שזה כבר לא יקרה, או שנוח לכם כמו שהוא עכשיו ? כןכןכן~ [רק אני חבל שאני לא עושה כלום בשביל זה XP] 24.מעוניינים להחזיר פינות שבועיות שונות לחיים ? יאפ. 25.מה מרגיש שחסר לכם בפורום ? אנשים שכותבים קבוע? 26.מעוניינים במפגש פורום בשבועות ? זה יהיה מפגש של אנשים מתים מפורום מת. ;; קודם צריך להחיות אותו. ולסיום - אין לי שאלה.

JeeChan

New member
לא ם: רק לאנשים שחשובים לי P: רק זה פורום

שיש בו הרבה כאלה ^_^

Serf SaN

New member
אזמה ;_; לי יש שרביט קסמים!

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג [אל תטרחו להבין את הקשר XD]

למעלה