O:
נתחיל בבסיסיות: הו, זה מעניין. 1.מה שמכם ? צ'אלרס. 2.בני כמה אתם ? אני קטן, עזבו אותי. 3.מאיזה אזור בארץ אתם ? חור בלב הארץ. 4.באיזה כיתה אתם ? ע"ע 2. 5.איך עבר עליכם היום ? איזה יום? הרגע קמתי. 6.יודעים שהיום יום ירושלים ? כן. 7.מה המסן שלכם ? [אם יש] אין. 8.מה האייסיקיו שלכם ? [אם יש. איכס תוכנת השטן >:] למה שיהיה לי דבר כזה? קצת שאלות על אנימה: הו. 9.רואים עדיין אנימה ? ודאי. 10.אחרי כמה סדרות אתם עוקבים ? 871. וחצי. 11.כמה פרקי אנימה ביום אתם רואים ? 2-4 ביום ממוצע. 12.יש סדרת אנימה כלשהי שאתם רוצים להמליץ עליה ? לאקי סטאר. זה פשוט מבריק. לא לפרוש אחרי פרק 1! קצת שאלות על בליץ' 13.עדיין עוקבים אחרי האנימה ? או שפרשתם לגמרי מבליץ' ? אני שוכח מהאנימה לכמה זמן, ומדביק, שוכח ומדביק... 14.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים באנימה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. אני דיי נהנה. 15.עוקבים אחרי המנגה ? לא, פרשתי מתישהו. זה נהיה נורא. 16.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים במנגה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. OOO: 17.איזה סאגה עלילתית, הכי אהבתם בבליץ' ? אני חושב שאת ההתחלה. כאילו, פרקים 1-17. כן, אני יודע שזו תשובה לא צפויה. 18.איזה שיר פתיחה הכי אהבתם ? אני לא ממש זוכר. 19.איזה קליפ פתיחה הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. עזוב אותי באמאש'ך, סבאל'ה. 20.איזה שיר סיום הכי אהבתם ? פח. 21.איזה קליפ סיום הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. מישהו באמת מסתכל על הקליפים בסיומות? 22.מה הפרק הכי אהוב עליכם בבליץ' ? את הספיישל המדמם של שעה שלמה. הימים הטובים. (פרקים 53-54? משהו כזה) קצת שאלות על הפורום: OMG. 23. יש לכם רצון לנסות להחיות את הפורום חברתית ? או שמאמינים שזה כבר לא יקרה, או שנוח לכם כמו שהוא עכשיו ? הו, זה ממש מענייו אותי. 24.מעוניינים להחזיר פינות שבועיות שונות לחיים ? כן. 25.|מה מרגיש שחסר לכם בפורום ? פינה של המלצה שבועית לאנימות אחרות. 26.מעוניינים במפגש פורום בשבועות ? הו. לא. 27.אם כן באיזה תאריך ? [22 בבוקר ?, או תאריך אחר ?] 22 בבונקר. ולסיום שאלה אחת שאתם רוצים להפנות אליי, או אל שאר הפורום: ג'יצ'אן (סבאלה, ג'יגה, אור, קפטן, אני כבר לא יודע איך אתה רוצה שאני אקרא לך), נכון שזה לא בסדר שלא מתרגמים לאקי סטאר 6? ];