עונה ^^
נתחיל בבסיסיות:
1.מה שמכם ? אור ם:
2.בני כמה אתם ? 20 ^_^
3.מאיזה אזור בארץ אתם ? רחובות D:
4.באיזה כיתה אתם ? 3 שנים אחרי יב' P:
5.איך עבר עליכם היום ? בינתיים עובר טוב ^_^ עבודה, עבודה ועבודה P:
6.יודעים שהיום יום ירושלים ? לא ם: זה מחר! :]
7.מה המסן שלכם ? [אם יש]
[email protected] 8.מה האייסיקיו שלכם ? [אם יש. איכס תוכנת השטן >:] [נראה לי שזה זה, בטוח ב99 אחוזים] קצת שאלות על אנימה:
9.רואים עדיין אנימה ? יאפ ^_^
10.אחרי כמה סדרות אתם עוקבים ? אממ לפי מייאנימהליסט 88, אבל אם לא מחשיבים סדרות של עונות קודמות, אז לעונה הזאת עוקב אחרי 27
11.כמה פרקי אנימה ביום אתם רואים ? לצערי כרגע 1 ליום בגלל העבודה, בסוף שבוע משו כמו 10-12 פרקים ליום.
12.יש סדרת אנימה כלשהי שאתם רוצים להמליץ עליה ? אממ על כל הסדרות של העונה החדשה ם: רשמתי עליהם פה:
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=60&msgid=98320807 קצת שאלות על בליץ'
13.עדיין עוקבים אחרי האנימה ? או שפרשתם לגמרי מבליץ' ? עוקב ^_^
14.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים באנימה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. כה :} כל כך הרבה יותר טוב מהמנגה ם: האקשן מעולה והעלילה מעניינת ^_^
15.עוקבים אחרי המנגה ? כן
16.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים במנגה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. משעמם עד פיהוק, כל פעם שקורה משו מלהיב, קובו מפצה על זה עם המון המון שיעמום שהורס הכול. נראה לי אוריהימה שכחה לגמרי את כל מה שהיא רצתה לעשות.
17.איזה סאגה עלילתית, הכי אהבתם בבליץ' ? סול סוסייטי ^_^
18.איזה שיר פתיחה הכי אהבתם ? אממ נראה לי השיר פתיחה החמישי של יואי ^_^
19.איזה קליפ פתיחה הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. השני 3>
20.איזה שיר סיום הכי אהבתם ? החמישי של יואי ^_^
21.איזה קליפ סיום הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. השלישי 3> כל קליפ מפוצץ בספויילרים שלא קולטים O:
21.מה הפרק הכי אהוב עליכם בבליץ' ? אממ נראה לי זה 58 או 59 לא זוכר במדוייק ולא אציין מה שקרה שם, כי אין לי כוח לסמן ספויילר XD קצת שאלות על הפורום
23. יש לכם רצון לנסות להחיות את הפורום חברתית ? או שמאמינים שזה כבר לא יקרה, או שנוח לכם כמו שהוא עכשיו ? אשמח לזה ^^ למרות שזה יהיה קשה O_O
24.מעוניינים להחזיר פינות שבועיות שונות לחיים ? בשמחה :} אם יהיה רצון ממכם, אני אדאג לתחזק כמה פינות בעצמי ם:
25.מה מרגיש שחסר לכם בפורום ? חיים.השמחה של אנשים להיות פה, הקשר המשפחתי בין הגולשים, החוזק בהיכרויות, שהיום קיימות אבל מחוץ לפורום.
26. מעוניינים במפגש פורום בשבועות ? בשמחה
כל זה לא יוצא על יום שאני עובד XD
27. אם כן באיזה תאריך ? [22 בבוקר ? או תאריך אחר ?] כמו שרשמתי ב26 ^^ ולסיום שאלה אחת שאתם רוצים להפנות אליי, או אל שאר הפורום. אין לי שאלות לעצמי ואליכם רשמתי בשאלון ^_^ שיהיה לכם המשך יום נעים 3>