געגועים אליכם

JeeChan

New member
עונה ^^

נתחיל בבסיסיות: 1.מה שמכם ? אור ם: 2.בני כמה אתם ? 20 ^_^ 3.מאיזה אזור בארץ אתם ? רחובות D: 4.באיזה כיתה אתם ? 3 שנים אחרי יב' P: 5.איך עבר עליכם היום ? בינתיים עובר טוב ^_^ עבודה, עבודה ועבודה P: 6.יודעים שהיום יום ירושלים ? לא ם: זה מחר! :] 7.מה המסן שלכם ? [אם יש] [email protected] 8.מה האייסיקיו שלכם ? [אם יש. איכס תוכנת השטן >:] [נראה לי שזה זה, בטוח ב99 אחוזים] קצת שאלות על אנימה: 9.רואים עדיין אנימה ? יאפ ^_^ 10.אחרי כמה סדרות אתם עוקבים ? אממ לפי מייאנימהליסט 88, אבל אם לא מחשיבים סדרות של עונות קודמות, אז לעונה הזאת עוקב אחרי 27 11.כמה פרקי אנימה ביום אתם רואים ? לצערי כרגע 1 ליום בגלל העבודה, בסוף שבוע משו כמו 10-12 פרקים ליום. 12.יש סדרת אנימה כלשהי שאתם רוצים להמליץ עליה ? אממ על כל הסדרות של העונה החדשה ם: רשמתי עליהם פה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=60&msgid=98320807 קצת שאלות על בליץ' 13.עדיין עוקבים אחרי האנימה ? או שפרשתם לגמרי מבליץ' ? עוקב ^_^ 14.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים באנימה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. כה :} כל כך הרבה יותר טוב מהמנגה ם: האקשן מעולה והעלילה מעניינת ^_^ 15.עוקבים אחרי המנגה ? כן 16.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים במנגה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. משעמם עד פיהוק, כל פעם שקורה משו מלהיב, קובו מפצה על זה עם המון המון שיעמום שהורס הכול. נראה לי אוריהימה שכחה לגמרי את כל מה שהיא רצתה לעשות. 17.איזה סאגה עלילתית, הכי אהבתם בבליץ' ? סול סוסייטי ^_^ 18.איזה שיר פתיחה הכי אהבתם ? אממ נראה לי השיר פתיחה החמישי של יואי ^_^ 19.איזה קליפ פתיחה הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. השני 3> 20.איזה שיר סיום הכי אהבתם ? החמישי של יואי ^_^ 21.איזה קליפ סיום הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. השלישי 3> כל קליפ מפוצץ בספויילרים שלא קולטים O: 21.מה הפרק הכי אהוב עליכם בבליץ' ? אממ נראה לי זה 58 או 59 לא זוכר במדוייק ולא אציין מה שקרה שם, כי אין לי כוח לסמן ספויילר XD קצת שאלות על הפורום 23. יש לכם רצון לנסות להחיות את הפורום חברתית ? או שמאמינים שזה כבר לא יקרה, או שנוח לכם כמו שהוא עכשיו ? אשמח לזה ^^ למרות שזה יהיה קשה O_O 24.מעוניינים להחזיר פינות שבועיות שונות לחיים ? בשמחה :} אם יהיה רצון ממכם, אני אדאג לתחזק כמה פינות בעצמי ם: 25.מה מרגיש שחסר לכם בפורום ? חיים.השמחה של אנשים להיות פה, הקשר המשפחתי בין הגולשים, החוזק בהיכרויות, שהיום קיימות אבל מחוץ לפורום. 26. מעוניינים במפגש פורום בשבועות ? בשמחה :) כל זה לא יוצא על יום שאני עובד XD 27. אם כן באיזה תאריך ? [22 בבוקר ? או תאריך אחר ?] כמו שרשמתי ב26 ^^ ולסיום שאלה אחת שאתם רוצים להפנות אליי, או אל שאר הפורום. אין לי שאלות לעצמי ואליכם רשמתי בשאלון ^_^ שיהיה לכם המשך יום נעים 3>

keep smiling

New member
להלה~

נתחיל בבסיסיות
1.מה שמכם? קיפי~ 2.בני כמה אתם? לקיפי אין גיל [18] 3.מאיזה אזור בארץ אתם? מרכז? 4.באיזה כיתה אתם? חחחחחח 5.איך עבר עליכם היום? מעולה, כתמיד~ 6.יודעים שהיום יום ירושלים? מחר, התכוונת.~ 7.מה המסן שלכם? [אם יש] [email protected] 8.מה האייסיקיו שלכם ? [אם יש. איכס תוכנת השטן >:] חחחחחח קצת שאלות על אנימה:
9.רואים עדיין אנימה? זו שאלת איילת!!@$!!@ רמאות!#@!$ 10.אחרי כמה סדרות אתם עוקבים? נאדה. 11.כמה פרקי אנימה ביום אתם רואים? זיט. 12.יש סדרת אנימה כלשהי שאתם רוצים להמליץ עליה? "החיים באומולנד" קצת שאלות על בליץ'
13.עדיין עוקבים אחרי האנימה ? או שפרשתם לגמרי מבליץ'? :< 14.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים באנימה ? [נא לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. .....~ 15.עוקבים אחרי המנגה? ........................~ 16.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים במנגה? [נא לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. ...............................................~ 17.איזה סאגה עלילתית, הכי אהבתם בבליץ'? ._. 18.איזה שיר פתיחה הכי אהבתם ? אין כמו Astrisk~ 19.איזה קליפ פתיחה הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה,הבימוי, מה שקורה בקליפ]. אמאלה מה אלה השאלות האלה 20.איזה שיר סיום הכי אהבתם ? -חושבת- ........ -חושבת- ................... Life היה שיר סיום, נכון? x_o 21.איזה קליפ סיום הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה,הבימוי, מה שקורה בקליפ]. אמאלה מה אלה השאלות האלה - 2 22.מה הפרק הכי אהוב עליכם בבליץ' ? אני צריכה לחשוב על זה~ קצת שאלות על הפורום
23. יש לכם רצון לנסות להחיות את הפורום חברתית ? או שמאמינים שזה כבר לא יקרה, או שנוח לכם כמו שהוא עכשיו ? בטח שכן~ 24.מעוניינים להחזיר פינות שבועיות שונות לחיים ? אין לי בעיה עם זה... 25.|מה מרגיש שחסר לכם בפורום ? גיבוש, אולי. :x 26.מעוניינים במפגש פורום בשבועות ? אני לא אגיע, אבל כדאי~ 27.אם כן באיזה תאריך ? [22 בבוקר ?, או תאריך אחר ?] בלופ למים~ ולסיום שאלה אחת שאתם רוצים להפנות אליי, או אל שאר הפורום. 6233? :<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< הודגש באמצעות מדגישומטיק

Ikari Shinji

New member
ובכן...

.מה שמכם ? אוראל 2.בני כמה אתם ? 19 3.מאיזה אזור בארץ אתם ? מרכז? 4.באיזה כיתה אתם ? צבא? 5.איך עבר עליכם היום ? טוב, אכלתי ראמן "^^ 6.יודעים שהיום יום ירושלים ? האיחוד האירופי מחרים אותו אז הוא לא ממש אומר משהו למישהו..
7.מה המסן שלכם ? [אם יש] [email protected] 8.מה האייסיקיו שלכם ? [אם יש. איכס תוכנת השטן >:] 310929773 קצת שאלות על אנימה: 9.רואים עדיין אנימה ? כן 10.אחרי כמה סדרות אתם עוקבים ? יותר מדי 11.כמה פרקי אנימה ביום אתם רואים ? 15-20 12.יש סדרת אנימה כלשהי שאתם רוצים להמליץ עליה ? Darker Than Black סה טוף O.O קצת שאלות על בליץ' 13.עדיין עוקבים אחרי האנימה ? או שפרשתם לגמרי מבליץ' ? עוקב, בטח שעוקב. סה טוף! 14.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים באנימה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. דעתי: סה טוף! O.O 15.עוקבים אחרי המנגה ? הגעתי לנקודה שבה מישהי אומרת למישהו משהו שעלול להפתיע את חלק מאלה שלא קוראים את המאנגה וצופים רק באנימה. 16.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים במנגה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. סה מיסויין! O.O 17.איזה סאגה עלילתית, הכי אהבתם בבליץ' ? ההתחלה? העובדה שלא היה את הסיבוך בין סול סוסייטי לאיצ'יגו "^^ 18.איזה שיר פתיחה הכי אהבתם ? רולינג סטאר, כי זה של הזמרת שאני הכי אוהב בעולם... YUI 19.איזה קליפ פתיחה הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. D-tecnolife היה לא רע בכלל מבחינת הקליפ וגם מבחינת השיר. 20.איזה שיר סיום הכי אהבתם ? LIFE - YUI. .תבינו לבד למה
21.איזה קליפ סיום הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. הנוכחי. 22.מה הפרק הכי אהוב עליכם בבליץ' ? הפרקים של איצ'יגו נגד רנג'י. קצת שאלות על הפורום 23. יש לכם רצון לנסות להחיות את הפורום חברתית ? או שמאמינים שזה כבר לא יקרה, או שנוח לכם כמו שהוא עכשיו ? אין לי בעיה עם שום דבר, אני נייטרלי. 24.מעוניינים להחזיר פינות שבועיות שונות לחיים ? למה לא? 25.|מה מרגיש שחסר לכם בפורום ? לא יודע, לא הייתי פה מספיק זמן 26.מעוניינים במפגש פורום בשבועות ? למה לא, נשמע מעניין. 27.אם כן באיזה תאריך ? [22 בבוקר ?, או תאריך אחר ?] תחליטו ותגידו לי, אבל תחליטו גם אם בא לכם לבוא לפסטיבל טעם העיר, בפארק הירקון, ב-28 לחודש. טעם העיר. כי סה טוף! O.O

Hinamori

New member
יאללה ^__^

1.מה שמכם ? חנ~~ D= 2.בני כמה אתם ? עוד חודש 14. 3.מאיזה אזור בארץ אתם ? המרכז [ראשון לציון~] 4.באיזה כיתה אתם ? ח'. אונד עליכם הייתה לנו שביתה חדםנעןחדעםדכח. 5.איך עבר עליכם היום ? היה בסדר, קצת מלחיץ בגלל המבחן. 6.יודעים שהיום יום ירושלים ? כן~ XD 7.מה המסן שלכם ? [אם יש] robinamori @ hotmail.com [בלי הרווח כמובן י.י] 8.מה האייסיקיו שלכם ? [אם יש. איכס תוכנת השטן >:] אין~! קצת שאלות על אנימה: 9.רואים עדיין אנימה ? יאפ. 10.אחרי כמה סדרות אתם עוקבים ? אהה, בערך 10 ככה? 11.כמה פרקי אנימה ביום אתם רואים ? תלוי. לאחרונה לא ראיתי הרבה דווקא >: 12.יש סדרת אנימה כלשהי שאתם רוצים להמליץ עליה ? וואן פיס ונודאמה זה פשוט טוב. *__* קצת שאלות על בליץ' 13.עדיין עוקבים אחרי האנימה ? או שפרשתם לגמרי מבליץ' ? עדיין עוקבת ^__^ 14.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים באנימה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. זה סבבה. רק רץ מהר מדיי, עוד מעט יהיו פילרים ._. 15.עוקבים אחרי המנגה ? כבר לא. 16.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים במנגה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. 17.איזה סאגה עלילתית, הכי אהבתם בבליץ' ? סול סוסייטי ^_^ 18.איזה שיר פתיחה הכי אהבתם ? אה... די-טכנולייף. 19.איזה קליפ פתיחה הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. גם די-טכנולייף XD 20.איזה שיר סיום הכי אהבתם ? הוקיבושיייי %#$%@$%@#^# 21.איזה קליפ סיום הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. ההוקשיבושי של יחידה 10 DDDDDD: 22.מה הפרק הכי אהוב עליכם בבליץ' ? 48. ^___^ קצת שאלות על הפורום 23. יש לכם רצון לנסות להחיות את הפורום חברתית ? או שמאמינים שזה כבר לא יקרה, או שנוח לכם כמו שהוא עכשיו ? בטח שיש~~ הלוואי שזה יקרה. 24.מעוניינים להחזיר פינות שבועיות שונות לחיים ? לגמריייי 25.|מה מרגיש שחסר לכם בפורום ? אמממ, אנשים חיים? XD 26.מעוניינים במפגש פורום בשבועות ? כןכן DDDDDD: 27.אם כן באיזה תאריך ? [22 בבוקר ?, או תאריך אחר ?] באיזה שיצא. רק לא על חשבון מפגשהם. 0.0 ולסיום שאלה אחת שאתם רוצים להפנות אליי, או אל שאר הפורום. שאלה לפורום... טוב. למה יש יותר אנשים שמעריכצים את בריטני ספירס מאנשים שמעריכצים את הרצל, ולמה להעריךץ את הרצל זה יותר מוזר ולא רגיל מלהעריךץ את בריטני ספירס?

Goggle Girl

New member
3:

1. עדי, הידועה גם בכינוי - "הזקנה". 2. 20 ._. בקרוב 21 ._.;;; 3. ראשל"צ 4. ;;;-;;; 5. הזוי. מי שרוצה שישאל בפרטי. לא מתחייבת לענות אבל. 6. וואלה? לול. 7. [email protected] 8. היה ואיננו. אם אי פעם ישוב - 129309566 9. כע D: 10. אם... בליץ' האמת. השאר זה סדרות של "להוריד ולראות ולמחוק" על משקל "דפוק וזרוק". נהנית יותר כשיש לי ברצף. 11. תלוי. כמה זמן משחק קינגדום הארטס שווה לפרק אנימה? 12. למען האמת קאנון 2006. 3> 13. אנימה רולז, ביטצ'ס. 14. הכל רץ מהר מדי. מה שהולך מעצם התוכן מדהים וגיאוני כרגיל, אבל הוא פשוט רץ אז איכות הביצוע נפגעת בצורה קיצונית. 15. לא~ 16. 17. זה ממש לא הוגן כי לכל סאגה היה הקסם שלה. הסאגה הראשונה הייתה חמודה ומדהימה מבחינת הדמויות, סאגת סול"ס הייתה... סאגת סול"ס, ואני מאלה שאהבו את הפילרים, אז... ם: והנוכחית רק התחילה '-' 18. אלונז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3>3>3> ואסטריסק. 19. אסטריסק כי זה היה פופ ארט מטורף ומדהים לפנים, ואלונז, כי הבימוי שמה מדהים בעיני (והוא איצ'יהימה 3> בונוס 3>) 20. MY PACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21. הם. וואו. נידמה לי שMOVIN'. ואחריו MY PACE. 22. 59
23. היה נחמד אם היו עוד אנשים, אבל אני מאמינה שזה לא תלוי בנו. בטח יהיה פרץ חדשים כשיתחילו סוף סוף לשדר בערוץ הילדים. 24. כן~~~~ 25. אנשים בעיקר ._. 26. @@ הו. וואו. אם... תלוי באיזה יום 3> 27. @@ וואו, מפגש בוקר... לא הכי נוח לאנשים שגרים רחוק אבל לי זה בסדר 3>

למעלה