... גמני רוצה לענות!!~ ^^
נתחיל בבסיסיות: 1.מה שמכם ?
נוי~ 2.בני כמה אתם ?
עוד מעט 15? ^^ 3.מאיזה אזור בארץ אתם ?
לא גרה בארץ ^^; 4.באיזה כיתה אתם ?
ט' 5.איך עבר עליכם היום ?
בסדר, אני מניחה? XD 6.יודעים שהיום יום ירושלים ?
באמת?! O: [ראו: "לא גרה בארץ"] 7.מה המסן שלכם ? [אם יש]
כמעט ולא מתחברת אבל -
[email protected] 8.מה האייסיקיו שלכם ? [אם יש. איכס תוכנת השטן >:]
מי זוכר?~ קצת שאלות על אנימה: 9.רואים עדיין אנימה ?
אכן כן DD: 10.אחרי כמה סדרות אתם עוקבים ?
הרבה &__& 11.כמה פרקי אנימה ביום אתם רואים ?
כמה שמספיקים? XD 12.יש סדרת אנימה כלשהי שאתם רוצים להמליץ עליה ?
תראו Romeo x Juliet זה טובבב~ כל שאר הסדרות שראיתי אני בטוחה שרובכם מכירים. &__& קצת שאלות על בליץ' 13.עדיין עוקבים אחרי האנימה ? או שפרשתם לגמרי מבליץ' ?
בליייץץ'''' 3333> ברור שעוקבת. 3333> 14.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים באנימה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין].
אומגגג 33> האנימה מעולה! האנימציה כלכך השתפרה!! הסאונדטראק מעולה! ^_^ אני אוהבת את הסאגה הזאת 33> הוויזארדים 33> היייצ'ייייי 33> אראנקארים זה טוב, איילת! לא משעמם! ;__; *מהנהנת* אומג, אני לא יכולה לחכות עד שסגאת HM הולכת להיות משודרת, ארג. &__&
15.עוקבים אחרי המנגה ?
ככככן!!~ 16.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים במנגה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין].
האע, HM. סאגה נהדרת! &__& אהבתי את המיני-ארק של רוקיה עם קאיין-דונו, זה היה כלכך מקסיים 33> רוקיה שולטת עם הקידו שלה 33> ו-אומג. זאל (יותר נכון, סזאייל). אומג סקסי בטירוף אני אוהפתותו. &___& איצ'יגו מת P: סתם P: אבל אולקי שולט. הוא כלכך הולך להחטיף לגרימי בגלל שהוא לקח את האישה שלו (אוריהימה) .
17.איזה סאגה עלילתית, הכי אהבתם בבליץ' ?
סול"ס~ 33> (אבל HM מתקרבת אלייה, מאוד.) 18.איזה שיר פתיחה הכי אהבתם ?
מתלבטת בין Rolling Star ו- D-technoLife 19.איזה קליפ פתיחה הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ].
אממ... D-technoLife ו-ALONES 20.איזה שיר סיום הכי אהבתם ?
ואוו, הרבה: LIFE, Baby it's you ו- Sakura Hiyori 21.איזה קליפ סיום הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ].
MOVIN' , דה D: 22.מה הפרק הכי אהוב עליכם בבליץ' ?
פרק 17. בגלל שהכותרת שלו זה "איצ'יגו מת!" XDDD וכל פעם שאני מסתכלת על הכותרת, אני חושבת "רגע, איצ'יגו מת? ס__ס" והולכת לראות את הפרק. XDD וכל פעם שאני רואה הוא אפעם לא מת!!! ;___; XDD ותמיד בכתוביות סיום אני צועקת עליהם "רגע, אבל הוא לא מת!! .__." XDD ואוו. כן. XDD אבל באמת, כל פעם שאני צופה בו אני מוצאת את עצמי רואה את כל הפרק שוב ושוב 3> ועכשיו ברצינות -
פרק 54 - הסוף, ופרק 55 - ההתחלה ^^. אני וחברה שלי כשראינו את הפרק: היא: האע, ס_ס. התחבושת הזאת על הלחי של איצ'יגו עושה אותו יותר סקסי.
אני: האע.
נכון. קצת שאלות על הפורום 23. יש לכם רצון לנסות להחיות את הפורום חברתית ? או שמאמינים שזה כבר לא יקרה, או שנוח לכם כמו שהוא עכשיו ?
אני לא מכירה פה אפחד חוץ מאיילת, אז... &___& אבל אני אשמח להכיר עוד אנשים! ^^ [noya is lonley, noya needs more friends... please make noya happy? -puppy face-] 24.מעוניינים להחזיר פינות שבועיות שונות לחיים ?
טוב ^_^ רק, איזה? O: 25.|מה מרגיש שחסר לכם בפורום ?
אנשים שקוראים את המנגה?! x__x" זה פורם בליץ'. אני רוצה לדבר על בליץ'! ;; 26.מעוניינים במפגש פורום בשבועות ?
ראו "לא גרה בארץ" ;__; 27.אם כן באיזה תאריך ? [22 בבוקר ?, או תאריך אחר ?]
כנ"ל...