געגועים אליכם

fay valentine

New member
ניא.

1. מה שמכם ? מיי (מירב) ראש-דלעת. 2. בני כמה אתם ? 22 -___-;;; היית חייב לשאול... 3. מאיזה אזור בארץ אתם ? חיפה!! 4. .באיזה כיתה אתם ? ג'. שנה אחרונה לתואר , יא מנייאק.. 5. איך עבר עליכם היום ? מצויין. סבבה סוף הדרך. 6. לא. 7. לא. 8. no, no, and definitely not . 9. רואים עדיין אנימה ? בוודאי. 10. אחרי כמה סדרות אתם עוקבים ? ארבע פלוס אחת (כי אני גם עוקבת אחרי סמולוויל). 11. כמה פרקי אנימה ביום אתם רואים ? תלוי מתי אני מתחילה לראות - אם בחצות אז 5 פרקים, אם באחת וחצי בלילה אז רק שניים שלושה פרקים. 12. יש סדרת אנימה כלשהי שאתם רוצים להמליץ עליה ? דת' נוט. שעשוע של שעות. (במיוחד כשקוראים את המנגה באוטובוס ומפחידים את כל מי שיושב מסביב עם החיוך המטורף שעולה על הפרצוף תוך-כדי ) . 13. עדיין עוקבים אחרי האנימה ? או שפרשתם לגמרי מבליץ' ? דווקא כשחשבתי שאני אפרוש, זה חזר להיות קצת יותר כיפי. אז אני ממשיכה לעקוב. 14. אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים באנימה ? ... נשמע מעניין. נראה מעניין. הכל אחלה. 15. לא. 16. לא. 17. איזה סאגה עלילתית, הכי אהבתם בבליץ' ? סול"ס הראשונה. 18. איזה שיר פתיחה הכי אהבתם ? טונייט טונייט טונייט. או אסטריסק. 19. איזה קליפ פתיחה הכי אהבתם ? אסטריסק. 20. איזה שיר סיום הכי אהבתם ? MOVIN 21. איזה קליפ סיום הכי אהבתם ? HAPPY PEOPLE!! 22. מה הפרק הכי אהוב עליכם בבליץ' ? קשה לי להגיד.. אני אוהבת את השלושה פרקים של ממוריז-אין-דה-ריין, אני אוהבת את פרק 37 עם צ'אדו, ואת הפרקים של הקרב בין איצ'יגו לקנפאצ'י מסאגת הסול"ס הראשונה. 23. ... לא. 24. אפשר לעשות פינת התמונות שונן איי השבועית? 25. כלום. זהו להפעם. no further questions, your honor.

JeeChan

New member
333>

גומן על השאלות >: ? רק למה מאנייק :/ ? ואממ בקרוב אעשה הצבעה על פינות שונות P: ואז מוזמנת להשתתף כמנהלת הפינה הזאת :]

fay valentine

New member
ה"מנייאק" זה ביטוי, לא משהו אישי.

-____-;; אני שונאת להגיד את הגיל שלי... 22... כל כך זקנה...

Noya Nyan

New member
... גמני רוצה לענות!!~ ^^

נתחיל בבסיסיות: 1.מה שמכם ?
נוי~ 2.בני כמה אתם ?
עוד מעט 15? ^^ 3.מאיזה אזור בארץ אתם ?
לא גרה בארץ ^^; 4.באיזה כיתה אתם ?
ט' 5.איך עבר עליכם היום ?
בסדר, אני מניחה? XD 6.יודעים שהיום יום ירושלים ?
באמת?! O: [ראו: "לא גרה בארץ"] 7.מה המסן שלכם ? [אם יש]
כמעט ולא מתחברת אבל - [email protected] 8.מה האייסיקיו שלכם ? [אם יש. איכס תוכנת השטן >:]
מי זוכר?~ קצת שאלות על אנימה: 9.רואים עדיין אנימה ?
אכן כן DD: 10.אחרי כמה סדרות אתם עוקבים ?
הרבה &__& 11.כמה פרקי אנימה ביום אתם רואים ?
כמה שמספיקים? XD 12.יש סדרת אנימה כלשהי שאתם רוצים להמליץ עליה ?
תראו Romeo x Juliet זה טובבב~ כל שאר הסדרות שראיתי אני בטוחה שרובכם מכירים. &__& קצת שאלות על בליץ' 13.עדיין עוקבים אחרי האנימה ? או שפרשתם לגמרי מבליץ' ?
בליייץץ'''' 3333> ברור שעוקבת. 3333> 14.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים באנימה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין].
אומגגג 33> האנימה מעולה! האנימציה כלכך השתפרה!! הסאונדטראק מעולה! ^_^ אני אוהבת את הסאגה הזאת 33> הוויזארדים 33> היייצ'ייייי 33> אראנקארים זה טוב, איילת! לא משעמם! ;__; *מהנהנת* אומג, אני לא יכולה לחכות עד שסגאת HM הולכת להיות משודרת, ארג. &__&
15.עוקבים אחרי המנגה ?
ככככן!!~ 16.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים במנגה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין].
האע, HM. סאגה נהדרת! &__& אהבתי את המיני-ארק של רוקיה עם קאיין-דונו, זה היה כלכך מקסיים 33> רוקיה שולטת עם הקידו שלה 33> ו-אומג. זאל (יותר נכון, סזאייל). אומג סקסי בטירוף אני אוהפתותו. &___& איצ'יגו מת P: סתם P: אבל אולקי שולט. הוא כלכך הולך להחטיף לגרימי בגלל שהוא לקח את האישה שלו (אוריהימה) .
17.איזה סאגה עלילתית, הכי אהבתם בבליץ' ?
סול"ס~ 33> (אבל HM מתקרבת אלייה, מאוד.) 18.איזה שיר פתיחה הכי אהבתם ?
מתלבטת בין Rolling Star ו- D-technoLife 19.איזה קליפ פתיחה הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ].
אממ... D-technoLife ו-ALONES 20.איזה שיר סיום הכי אהבתם ?
ואוו, הרבה: LIFE, Baby it's you ו- Sakura Hiyori 21.איזה קליפ סיום הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ].
MOVIN' , דה D: 22.מה הפרק הכי אהוב עליכם בבליץ' ?
פרק 17. בגלל שהכותרת שלו זה "איצ'יגו מת!" XDDD וכל פעם שאני מסתכלת על הכותרת, אני חושבת "רגע, איצ'יגו מת? ס__ס" והולכת לראות את הפרק. XDD וכל פעם שאני רואה הוא אפעם לא מת!!! ;___; XDD ותמיד בכתוביות סיום אני צועקת עליהם "רגע, אבל הוא לא מת!! .__." XDD ואוו. כן. XDD אבל באמת, כל פעם שאני צופה בו אני מוצאת את עצמי רואה את כל הפרק שוב ושוב 3> ועכשיו ברצינות - פרק 54 - הסוף, ופרק 55 - ההתחלה ^^. אני וחברה שלי כשראינו את הפרק: היא: האע, ס_ס. התחבושת הזאת על הלחי של איצ'יגו עושה אותו יותר סקסי.
אני: האע.
נכון. קצת שאלות על הפורום 23. יש לכם רצון לנסות להחיות את הפורום חברתית ? או שמאמינים שזה כבר לא יקרה, או שנוח לכם כמו שהוא עכשיו ?
אני לא מכירה פה אפחד חוץ מאיילת, אז... &___& אבל אני אשמח להכיר עוד אנשים! ^^ [noya is lonley, noya needs more friends... please make noya happy? -puppy face-] 24.מעוניינים להחזיר פינות שבועיות שונות לחיים ?
טוב ^_^ רק, איזה? O: 25.|מה מרגיש שחסר לכם בפורום ?
אנשים שקוראים את המנגה?! x__x" זה פורם בליץ'. אני רוצה לדבר על בליץ'! ;; 26.מעוניינים במפגש פורום בשבועות ?
ראו "לא גרה בארץ" ;__; 27.אם כן באיזה תאריך ? [22 בבוקר ?, או תאריך אחר ?]
כנ"ל...

JeeChan

New member
אמ"גגגגג את נויה O:

*מוסיף למסן* ותמיד יכולה לדבר איתי על בליץ' ^^;; 33>

Ayelet chan

New member
XDDD כן, זאת נויה~

אנשים! אנשים! להסתכל לכאן! זאת נויה שאני כל הזמן מדברת עלייה~ (שהיא גרה בחו"ל ואני מתגעגעת אלייה. ;_; )

Tiger Eye16

New member
אני ^^

1.מה שמכם ? הדס ^^ 2.בני כמה אתם ? 17 וחצי 3.מאיזה אזור בארץ אתם ? מרכז (ראשל"צ) 4.באיזה כיתה אתם ? י"א |אוי האימה...| 5.איך עבר עליכם היום ? מתכונת בתנ"ך XDD 6.יודעים שהיום יום ירושלים ? עכשיו זה נכון XD 7.מה המסן שלכם ? [אם יש] [email protected] |פקאצ'י להחריד.. אני יודעת תתעלמו >_______> | 8.מה האייסיקיו שלכם ? [אם יש. איכס תוכנת השטן >:] איוול!!!!!!!!! פיור אוויל!!!!!!!!!!111 קצת שאלות על אנימה: 9.רואים עדיין אנימה ? כע!! 10.אחרי כמה סדרות אתם עוקבים ? אממ כרגע 4 11.כמה פרקי אנימה ביום אתם רואים ? כשאין לי זמן 10 XDD כשיש זמן יותר |אוי העיניים| 12.יש סדרת אנימה כלשהי שאתם רוצים להמליץ עליה ? לא לפורום הזה ^^ קצת שאלות על בליץ' 13.עדיין עוקבים אחרי האנימה ? או שפרשתם לגמרי מבליץ' ? ברור שעוקבת!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים באנימה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. מעניין!! ברור שמעניין!!! אבל אבל... עוד מעט שוב פילרים : - ( 15.עוקבים אחרי המנגה ? כה 16.אם כן, מה דעתכם על האירועים הנוכחיים במנגה ? [נה לסמן ספוילר אם אתם רושמים לגבי ביקורת יותר רחבה על האירועים, מאשר סתם זה משעמם, זה מעניין]. אממממ אממממ אממממ לפעמים זה נהיה מעניין ברמות אבל בדר"כ כלל.. אממממ אמממ לא ממש >>> 17.איזה סאגה עלילתית, הכי אהבתם בבליץ' ? סו"ס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.איזה שיר פתיחה הכי אהבתם ? אמממ את כולם חוץ מטונייט טונייט טונייט |אני בהכחשה שהשיר היה קיים| 19.איזה קליפ פתיחה הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. וואו... הכל!! |כולל השיר הנוראי שלעיל| 20.איזה שיר סיום הכי אהבתם ? הוקובושי!! 21.איזה קליפ סיום הכי אהבתם ? [אומנם זה גם מתייחס לשיר, אבל יותר מבחינת האנימציה, הבימוי, מה שקורה בקליפ]. הוקובושי!!! 22.מה הפרק הכי אהוב עליכם בבליץ' ? 39!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (כלומר את החצי השני שלו XDD) קצת שאלות על הפורום 23. יש לכם רצון לנסות להחיות את הפורום חברתית ? או שמאמינים שזה כבר לא יקרה, או שנוח לכם כמו שהוא עכשיו ? אממ אין לי בעיה לנסות ... 24.מעוניינים להחזיר פינות שבועיות שונות לחיים ? למה לא ^^ מוכנה לעזור! 25.|מה מרגיש שחסר לכם בפורום ? לא יודעתץץץ חיים? 26.מעוניינים במפגש פורום בשבועות ? בגרויות!!!!!!!!! >>>>>>>>>>>>>>>>> 27.אם כן באיזה תאריך ? [22 בבוקר ?, או תאריך אחר ?] ~כשמתשיהו יגמרו לי המבגרויות ומתכונות השנה >> |כיתה י"א זאת כיתה נוראה| כה שאלה, הולכים לתרגם את העונה השנייה של Saiunkoku Monogatari??

JeeChan

New member
בהצלחה בבגרויות 3333>

ובקשר לשאלתך. כרגע לא ממש שמעתי על קבוצה שהכריזה שתתרגם את העונה השניה, אבל אני דיי בטוח שירימו את זה במהרה. סדרה טובה אחרי הכול P:

למעלה