דברים קצרים

yaelka1

New member
לא ידעתי איפה לדחוף

וגם ראיתי שביקשו לא לנצל"ש יותר אז מממ אוקי להופעה חברה שלי הביאה מצלמה משנת תרל"ח אז כלללל התמונות יצאו לנו מטושטשות=\ אבל! ב2 שניות שהמצלמה החליטה לעשות לנו ג'סטה ולהיות מגניבה פשוט תפסנו את טום הסקסקי הזה שר! חחח רק שהוא נראה כמו פגוע מח שמנסה לתקשר עם היקום! גרר! *תנו להתגאות* [חחחח וסורי על ההשחטה פשוט התלהבנו יותר מדי!:p]

Leb Die Sekunde

New member
אאז תפסתן אותו שר..

והרסת את התמונה עם הזכויות? אי אפשר לראות כלום מה עוזר לך? חוץ מזה בבקשה אז לא מנצלשים אבל לפתוח הודעות חדשות זה יותר גרוע.. יכולת לרשום את זה בהודעה של -דחוף- של המנהלת תודה

rocket

New member
../images/Emo41.gif דברים קצרים ../images/Emo41.gif

כל מה שרציתם לנצל"ש - לכאן בלבד !!!!! לא לנצל"ש שרשורים אחרים!!!!

תמונה שקרעה אותי XD

הייתי בלונה פארק השבוע וראיתי את התמונה הזאת ברכבת שדים ואני וידיד שלי התפוצצנו מצחוק מכמה שהוא דומה לביל
*הכל בצחוק לא לסקול אותי באבנים בבקשה
*

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifבכלל לא לדעתיי....אולי אולי יש תתמונה

שביל כזה צועק אז אולי בפה..חח

lid15

New member
אבל נכון שהרכבת שדים הזו

גורמת לך יותר להתפקע מצחוק מאשר לפחד?! חחחחחחחחח זה כזה נתקע כל שניה וזה עושה קולות מטרידים חח

lid15

New member
חחחח שמת לב שיש שם איזה בובה של

אישה שהיא ערומה חח והיא מחזיקה כזה ראש?! מה ילדים בני 5 אמורים לחשוב!?!? XDD

LiHiLuSh

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif אני תמידד צוחקת שאני שם XD

חברה שלי עוצמת עניים כזה אינ אומרת לה תיפתחי יאמה חח זה לא מפחיד ויש מלאה אור והיא פותחת אה באמת לא מפחידחח
טיפשה חח XD

lid15

New member
XDDD חח מסקנה:

למה לבזבז את הזמן של לעמוד בתור לטימטום הזה כשאפשר ללכת לטופספין ?!!?!? חחח

LiHiLuSh

New member
חח מזה?

ומי בכלל עומד בתור? חחח אני אוהבת הכיי את המתקן של הסיבובים עם הקוף בעמצה והשירים הוא הכי כיף הכי הרבה ברצף שעשיתי אותה בלי לכולם ובלי כלום זה 21,ואינ הולכת לישבור אותו שוב !! חח אני לא מבינה איך אנשים מקיאים בזה בכלל חח זה ממש ממש כיף

SpongBobit

New member
אני לא אוהבת את הלונה פארק ../images/Emo6.gif

אם כבר את הסופרלנד.. אחרי שהייתי באיזה לונה פארק בגרמניה ובגרדה לנד, בארץ זה די עלוב XDDD,אבל גם כיף

LiHiLuSh

New member
אין תגובה

D: חחח רק השער שהוא טיפלה נפוח אהא עכשיו אני מדמיינת את ביל נו אתם רואים מה אתם עושים לי אוי

למעלה