דברים קצרים

crazysapir

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

tsofa

New member
יוו שמעתי על זההה כנסוו, דחוףף !

חברה טובה שלי היא ידידה שלוו והיא סיפרה לי ש... הרי זה קרה ביום שישי אז לפניכן הוא דיבר עם אחותו והוא היה כלכך נרגש על זה שהוא אמור לעשות טאוריה יום ראשון או שני לא זוכרת והיא מספרת לי איך הוא התרגשש.. ועכשיוו , הוא לא יעשה את זה לעוללם ! ואחותו אומרת כזהה.. מי יריב איתי עכשיו ואני כלכך התגעגע אליו ודבריםם כאלללה =( זה כלכך עצוווב ! אני מזהה בכיתי שהיא סיפרה לי את זהה.. ומי שלא יודעת למה התאונה קרתה ומעוניית לדעת אז.. הם הביאו איתם ברווז באוטו מנתיבות לזימרת ופרי (ההוא שנפטר) ישב במושב האחורי מאחורה ושתי חברי מצדדיו.. והם כזהה בשביל הצחוקים שמו את הברווז מול הפרצוף של זה שנהג וכל זהה ואז הוא לא השטלת על האוטו וקרתה התאונה .. כמה שניות אחרי פרי יצא כמה צעדים מהאוטו וחבר שלו שאל אותו עם הוא בסדר פרי אמר לו שכן והוא שאל אותו שוב "אתה בטוח שאתה בסדר?!" ופרי אמר לו כן וכמה שניות אח"כ הוא נפטרר =[ כמה שזהה עצוווב ! ומשו אחרוןן, בהלוויה חבר שלו זה שנהג בא לאמא שלו והביא לה את העגיל של פרי וצעק "זאת אשמתי" "אני הרגתי אותו" וכל זהה והווא בככהה ! ואז אמא של פרי חיבקה את זה שנההג , זהו :|

0oSharoNo0

New member
אמממ זה לא היה בדיוק ככה...

פרי דווקא ישב מקדימה ליד הנהג אבל הוא לא היה חגור.. והנהג כן... הברווז היה מאחורה והוא באמת הפריע לנהג אבל לא בגללם הוא עשה את זה כי הוא מפגר! (צריך לשחוט אותו...!!!!) ואחרי התאונה חבר שלו דיבר איתו כי הוא ראה שהוא מדמם והוא אמר לו שהוא באמת בסדר... ואז אחרי כמה דקות בא אמבולנס והכריז על המוות...:'( ועוד משהו.... בדיוק רגע לפני התאונה (או לפני שהוא מת) הוא אמר לחבר שלו שהוא אוהב אותו חטפתי פשוט צמרמורת כששמעתי את זה...

0oSharoNo0

New member
כןן.. זה עוד לא נקלט...

ותודה לכולם... בסוף לא הלכתי לשבעה... לא יכולתי וגם נראה לי שזה יהיה קשה.. זה עוד ממש טרי (אפילו שלא ממש הכרתי אותו..)

dorkiflitz

New member
מבינה אותך. משתתפת בצערך.../images/Emo16.gif

אני הייתי קרובה של טרי (מעיין בן חורין) שנרצחה.. ועוד כמה זמן ימלאו שנה לרציחה. לא מעכלת.

כנסססו כנסססו כנססססו [נו אסור לרשום דחוף!]XD

תראו כמה אני נחמדה :]] ביררתי לעצמי מתי יש את השידור חוזר של הטקס וזה עכשיו! זה התחיל לפני קצת יותר מחצי שעה [ב-6 בערב] והייתה כבר את הזכייה הראשונה של טוקיו הוטל בסינגל הטוב ביותר "מונסון" ככה שיש לכם לראות עוד 3 זכיות !!ואת ההופעה שלהם של רדי סט גו ומונסון! כנסו לאתר- http://www.tmf.be/v4/tv ואז תלחצו עלTV ושם יהיה כתוב משו TMF online תלחצו ואז זה יהיה השידור החי שיש עכשיו! תהנו D: כל מי שלא יודע, אתמול היה את הטקס וטוקיו הוטל זכו ב-4 פרסים, בכל הקטגוריות שהם השתתפו הם זכככו וביל היה ממש בשווווק !!0.0 הוא כזה בונבון יאללה מה אני חופרת לכו תראווו!! בהתחלה קצת לא רואים טוב אבל אחרי כמה דקות רואים מצוין!

LiHiLuSh

New member
רוף לא רואים כלום וזה לא זז

אולי מישהו יכול לישם ביוטב את מתי שקוראים לבנים והוכל XD

lid15

New member
טקס EMA יהיה ב-1 לנובמבר!

בנתיים כולם להצביע כמו מטורפים לטוקיווווו!

PerfectSP

New member
וואי,יש לי איזה 30תמונות מהטקס הזה../images/Emo178.gif../images/Emo190.gif

tissue

New member
../images/Emo207.gif (?)

יש לי בקשה אחת קטנה, אתם יכולים להביא לי בבקשה קישורים למילון עברי גרמני באינטרנט? תודה רבה

למעלה