דברים קצרים

MaybeLyn

New member
זה משגע אותי! מה הם אומרים??

לבחורה הזאת יש כמה סרטונים של טוקיו הוטל מטיילים בארץ, מופיעים ומדברים על המדינה בגרמנית שוטפת, כמובן. לא יודעת אם העלו את זה כבר, אם לא - אז זה משהו שכל מעריצה ישראלית תשמח לראות. אבל מה? אני לא מבינה מילה ממה שהם אומרים וזה משגע אותי! הם מדברים עלינו ועל המדינה שלנו ואין לי מושג מה הם אומרים! למישהו יש עיצה?

N i t z a n 42

New member
כנסי

יש באתר הזה==> http://www.tipo.co.il/zone/?zone=38371348997329 תרגום לחלק, תסתכלי בעידכון של ה12.10 ויש מצב שיש גם בעידכונים אחרים אז תחפשי אם בא לך..

LiHiLuSh

New member
../images/Emo187.gifעם אתם חושבים ש...../images/Emo8.gif

עם אתם חושבים ש...יובל הסלבס שלנו המובולבל הוא סקסי (והוא לא) עזבו לא יצא לי טוב
קיצרר עם אתם רוצים להיו תאיתנו ועם יובל הסלבס הפדופיל אתם מוזמנים
ממש כיף שם משחקים מדברים ורואים דברים חאחאח חוחו מיוחדים ? חח
קיצר אחלה קומונה מוזמנים ויש שם ממש צחוקים
במיוחד איתי |גבות| כן כן ספיר הם מופנים אליך שתבואי |גבות|
http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=24180&smsMsg=

NoNameYar

New member
בקשה לעזרה!

יש לחברה טובה שלי יומולדת והיא מתה על טוקיו הוטל אז עוד כמה חברות ואני חשבנו על להדפיס לה סווצ'רט כמו שביל בא איתו לארץ... (השחור הזה עם הסמל של ט"ה בלבן מקדימה) אז... יש למישהו מכם אולי תמונה גדולה גדולה של הלוגו? לא משנה באיזה צבע, צבעים אפשר לתקן אבל לא מצאתי בשום מקום לוגו מספיק גדול... בבקשה תעזרו! תודה מראש! ^^

crazysapir

New member
זאתי התמונה הגדולה היחידה שמצאתי../images/Emo140.gif

זה טוב? אם לא..אני ישתדל לחפש עוד..

ElinorLahav

New member
דחוווף ../images/Emo9.gif

טוב נו לא כ"כ (אם לא היתי רושמת לא הייתם נכנסים
) אאוווקי , אז היה את המשחק של השירים הזה בפלייקס וכל מי שזכה אמור לקבל פרס... מייישו כבר קיבל אותו ?!

0oSharoNo0

New member
חשווב.... כנסו

תגידו שמעתם על התאונה שהייתה אתמול והיה הרוג אחד בן 15? (הוא 16) אז אני בערך הכרתי אותו.. ז"א ראיתי אותו כמה פעמים והוא גם היה ידיד של חברות שלי.. אפילו טוב של אחת... בכל מקרה סתם רציתי לכתוב את זה.. לשחרר קצת ולשתף אתכן... אני עדיין לא מאמינה שזה קרה
פרי חדד ז"ל - תנ.צ.ב.ה

למעלה