דברים קצרים

florit11

New member
פתחתי בלוג.

פתחתי בלוג ליצירות שלי. אם מישו רוצה לפרסם משו.... שיפנה אליי... אני כבר אדאג לפרסם את זה בכל האתרים החשובים... (אן ולרה בעיקר... XD) http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=482769

florit11

New member
תודה... ^_^

בקרוב יעלה לשם פאנפיק על טוקיו הוטל שאני ועוד כמה בנות מישרא רוצות לכתוב. טוקיו הוטל בקאבר הארי פוטר. אם מישהי רוצה להבין אין הגענו, תיכנסו לבלוג של אן ולרה, לעידכון של אן כשהיא פירסמה פאנפיק שבו ביל יוצר ממש ביץ' ולתגובות תקראו את התגובות שלי (פלורית) ושל דור אולי אז תבינו.. XDDDD

0rin

New member
../images/Emo210.gifגם לכם זה מציק שהם כ"כ אוהבים את צרפת?

אני לא יודעת מה אתכם... אבל אותי האמת, זה דיי מבאס... למה הם אוהבים כ"כ את הצרפתיות? אפשר להבין שצרפת היא מקום יפה ורומנטי וכו'...אבל עם זאת זה גם השם שיצא לצרפת.. מקום רומנטי ויפה..עיר האורות.. מה? הבנות שם יפות? בכל העולם יש בנות יפות... גם בישראל! נראה לי הם הופיעו בצרפת יותר ממה שהם הופיעו בגרמניה! וכל הקטע הזה שהם מעלים בנות לבמה... למה בהופעה היחידה שלהם בארץ הם לא עשו את זה? אם יש משהו שגורם לי להתעצבן וגם לקנא זה הקטע הזה.. עם צרפת! שיפסיקו עם צרפת..צרפת, צרפת, צרפת, צרפת. אין לי מקום אחר לפרוק את זה אז זה המקום היחידי... כי אני מניחה שיש עוד בנות פה שמרגישות כמוני... ראיתי את הסרטון שביל שר עם נערה צרפתייה את Schrei והיא ממש לא התלהבה או משהו..עמדה שם כמו קוץ ב...אתם יודעים איפה! על הדרך יש לי כמה שאלות: 1. לפניי ההופעה שלהם בישראל, איפה הם הופיעו? ואחרי ההופעה שלהם בישראל איפה הם הופיעו? 2. לפי מה שהבנתי, ביל אמר שהם בהחלט יבואו עוד לישראל... מישהו/מישהי יודע/ת מתי? יש תאריך? זהו...פרקתי את התסכול של נערה שאוהבת כל כך את טוקיו הוטל! אהה... לפניי ההופעה אהבתי רק את טום! חיבבתי את ביל וגם גוסטב וגיאורג גם..אבל יותר את ביל. אבל אחרי ההופעה אני ממש ממש אוהבת את טום ואת ביל גם..אבל לא יותר מטום XD ואת גוסטב וגיאורג אני מעריכה הרבה יותר ומחבבת הרבה יותר! בכלל אני עכשיו מעריכה הרבה יותר את טוקיו הוטל (שלא תחשבו שלא הערכתי אותם לפניי!!!)

keren eckshtein

New member
תראי הם היו בצרפת אולי 13 פעמים , הופיעו

במגדל האייפל , ביום העצמאות לצרפת . צרפת מאוד אוהבת אותם הם נהפכו שם ממש להיסטוריה יותר אפילו מגרמניה אין מה לעשות

0rin

New member
../images/Emo210.gifבקרוב עלינו 13 הופעות...חח

בינתיים זה בגדר חלום! עד 2009 שהם יגיעו פעם נוספת
או אולי לפניי? חח

crazysapir

New member
חחח כנסי אני יסביר לך כמה דברים ויענה לך על ש

ויענה לך על השאלות.. חחח למה את מצפה^^ בצפרת מתים עליהםםם ממש ממש , ז"א תוך 24 נגמר הכרטיסים , פה בישראל בקושי נגמרXDD את יודעת תחשבי על זה בצורה כזאת: אדם שאוהב אותך אז את תראי לא ביחזרה כזה ז"א חוץ מזה שטוקיו הוטל מאוד קשורים למעריצים שלהם וזה לא קשור לעובדה שהם אוהבים יותר את צרפת..מאיפה לך? תראי איך הם אוהבים את ישראל, רוסיה שגם יש שיגעון שם הם שרו ברוסיה שיר ברוסית כי ברוסיה את יודעת איזה הערצה מטורפת יש שםץץ בגדול טוקיו הוטל ממש ממש ורואים את זה[ לפי דעתי הם רמאים את זה הכי יותר מכל להקה אחרת] שהם אואהביחם את כל המעריצים שלהם ומשתדלים איתם. מה לפי דעתך מסמן שהם אוהבים יותר את צרפת?.. זה אל נראלי בגלל העובדה שיש שם בנות יפות , כי עובדה שעלך ישראל הם לא הפסיקו לחפור כמה שהתל אביבות יפות. הם מופיעים הרבה בצרפת כי יש ביקוש רב [ברור שגם בגרמניה] אבל הם כרגע בין לאומיים והם פשוט היו בסיבוב הופעות , בסיבוב הופעות את מופיעה בהרבה מקומות בעולם!!איפה שיש ביקוש כמובן תראי סתם לדוגמא מי קמיקל רומאנס -להקה מאוד נחשבת כיום ומפיעה בכל העולם אולמות מפוצצים , אז מה הם פחות מופיעים בארה"ב העיר שבה הם באו ממנה? אני לא חושבת.. חוץ מזה למעירצים הגרמנים הם מביאים פה ושם ספיישלים אחרי הכל. אבל מצד שני אני די מסכימה עם העניין של המעירצות הצרפתיות טואם שמעת על הכסח שהיה בין המעריצות הגרמניות והצרפתיות שהגיע לעיתונים , על זה שהם רבו של מי טוקיו הוטל, זה טיפשי טוקיו הוטל לא שייכים לאף אחד! טוקיו הוטל הם להקה שמתפרסמת בעולם ועושה סיבוב הופעות , במקומות שיש ביקוש רב הם יגיעו יותר. ואני בטוהמ שהיא התלהקה ראית איך היא קפצה עליו
על כל מקרה הם לא מעלים בכל מקום אנשים כנראה מיסיבות כלשהן אני ממש ממש בטוחה שזה לא בגלל שהם "פחות" אוהבי את ישראל וכאלה ממש ממש ממש לא! כי עובדה שאחרי זה הם סיפרו כמה שהם נהנו פה ומחכים בקוצר רוח לחזור שוב... אל תשכחי שהם בקושי פגשו את המעריצות הישראליות כי הם היו פה יום וחצי[ מכיוון שהם ניסו להכניס באמצע סיבוב ההופעות את ישאל אז לא היה מקום רב] ויש לזה המשך אבל זה קשור לשלאות שלך : . בקשר לשאלות שלך 1.לפי ההופעה בישראל הם היו במוסקובה -בירת רוסיה ב- 27.9 ולאחר ההופעה בישראל היו באמסטרדם .שההופעה התקיימה שם ב 8.10 2. טקויוה וטל אכן אמרו שהם יבואו לארץ ואני בטוהח שישר יחשיבו את ישראל בסיבוב ההופעות הבא שלהם [ שהוא יערך כנראה ב2009 ] היו שמועות שיתקימו בארץ 3 הופעות אבל גם טוקיו הוטל אמרו שהם רוצים לבוא לישראל לחופשה בלי שום קשר להופעות. להיות בחוף הים להסתובב בארץ במקומות שהם לא הספיקו. כרגע אין תאריך [ אל שתכחי שהם דעיין באמצע סיבוב ההופעות שלהם שאגב גרמניה כלולה בו כ-מ-ו-ב-ן-!] שאגב במופע בגרמניה הם הולכים להשמיע במיוחד שם שיר חדש שלהם! מקווה שעזרתי
אם שי עוד שאלות אני ישמח:) ונץב אני אוהבת את ביל וגיאורג

0rin

New member
../images/Emo210.gifתודה רבה לך ../images/Emo13.gif

חח ב-2009 אני כבר אהיה בת 18 + אבל לא נורא..בטח זה יהיה נוסטלגיה בשבילי וכמובן שאני אלך להופעה
אממ..תודה שוב.. גם על זה שענית לי על השאלות!!

dorkiflitz

New member
יותר מקנאת. ועכשיו הצרפתים מנסים לגרום לטוקיו

להוציא שירים בצרפתית! אני הייתי אומרת שזאת היסחפות מצידם.. אבל.. מילא.

0rin

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo2.gif חוצפניות הצרפתיות האלו!! חח

PerfectSP

New member
גיאורג מנגן עם מפרט../images/Emo69.gif ../images/Emo190.gif

בן אדם! לא מנגנים עם מפרט על בס!!!!@#$%^&*@#$#%^&*)(^&#$

crazysapir

New member
חחח זה מה שעושה אותו מיוחדXDDD סתם צוחקת

אני פשוט לאהוב גיאורג

PerfectSP