דברים קצרים

SpongBobit

New member
קלטו מה עשיתי ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

הוספתי לויקפדיה לתאריך נולדו/נפטרו/קרה היום ל-1.9 לספטמבר את ביל וטום !לנולדו כמובן
http://he.wikipedia.org/wiki/1_%D7%91%D7%A1%D7%A4%D7%98%D7%9E%D7%91%D7%A8#.D7.A0.D7.95.D7.9C.D7.93.D7.95 ואגב, אין עדיין מאמר על טום..אם מישהי תוכל לפתוח זה יהיה ממש טוב,וגם על גוסטב וגיאורג ! ולעדכן את זה של ביל

SpongBobit

New member
ציטוט משם.../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

"האתר שהזכרת, לא ידוע בתקשורת כמו tokiohotel.co.il האתר הזה הוא הרשמי! האתר קיבל אישור מהמפיקים של הלהקה! וכן, לפי הכתובת ולפי הרשמיות שיש לאתר מהמפיקים של הלהקה הוא אכן רשמי! אין על מה להתווכח פה."

crazysapir

New member
לא!די פאק! הוא לא רשמי

תבינו עכשיו פותחים אתר רשמי רציני יותר עם גורמים חיצוניים! אולי היה אשיור ובלה בלה אבל עכשיו האתר הרשמי באמת שיהיה בחו"ל וכאלה בונים

PerfectSP

New member
יש על ביל וטום בויקיפדיה באנגלית../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

אם תרצו ויהיה לי כוח אני אתרגם את זה... חצי מהחיים שלי אני מתרגמת את הערכים מויקיפדיה

LiHiLuSh

New member
אוי אוי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אוף פרצו לי לאייסי ואני לא מצליחה להתחבר ומקללים את החברים שלי

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gif חח מה לא נורא ../images/Emo69.gifלא משנה כבר הצלחתי

לחזור לשם D: והחלפתי סיסמה וכוס אמא של מי שפרץ לי D:

LiHiLuSh

New member
../images/Emo23.gif

את יודעת ניכנסתי גם לאיזשהו אתר מגניב חיחי אני מעצבת ומתרגמת XD ילדה קנתה והיא ועוד כמה מנהלות ויש שני מעצבות ואני אחת מהם ויש מתרגימים ואני אולי יתרגם גם XDD XDDDDDDDDDD וששלך היה מוכן שלחי לי אותו

LiHiLuSh

New member
../images/Emo25.gifחוחו כבר עשיתי לוגו ופירסום חח אבל

רק בסוף השבועה אני יוכל להפרסם ותירהו איזה יפה עשיתי XP XD

SpongBobit

New member
תראו מה אני וחברה הכנו ../images/Emo9.gif**טבעת ט"ה**

אני ממש גאה בתוצאה !D: ויהיה על זה לקה XD והכף יד הקטנה זה של אחי , אני מצלמת את היד והוא בא ונתן לי כיף

למעלה