דבר טוב
דבר רע
-יום שני

חח עוגיות מזל?

לא.לא היה לנו את זה.היו לנו משהו אחר.על אנרגיית הרוח.משעמם>< נעע חס וחלילה,את לא תכשלי...מאמינה בך! אוח,קטע השמיעה היה ממש דפוק><..גם אצלנו הרוב סיימו כשנגמר קטע השמיעה.לא היה קשה במיוחד.נקווה לציון טוב..

טוב...

אתה רואה, איתי? הנה כתבתי.. רע - נפרדנו, אני וחברה שלי. טוב - אני מרגיש מצוין בכללי. יום חמישי כל מגמת מוזיקה מופיע מול כל הבצפר בהפסקה שעה שלמה. אולי אחד הבסיסטים לא יוכל להגיע, ואני אצטרך להחליף את מקומו ולנגן בשלושת-רבעי מההרכבים.

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif- רביעי../images/Emo41.gif

היום עובדים על ספר מחזור :p
הרבה ש"ב בערבית =[

נממ

שעתיים חופשיות באנגלית, שעה חופשי במת' (אני חושבת שהמורה שלי התפגרה או משהו
), שיעור לשון שבו התדרדרנו איכשהו לדיון מאוד מעניין במקום לסיים ללמוד את ע"ע
עדיין בוכה על המחנכת החדשה, עדיין לא התחלנו לצלם את הסרט בקולנוע שהיינו אמורות לסיים לצלם שבוע שעבר והשחקן הראשי הודיע לנו שהוא לא יכול בכלל בשבועיים הקרובים. = אנחנו מתות. יש פה מישהו שבא לו להבריז מהבצפר ללא כל הצדקה במשך יומיים ולשחק בתפקיד של ערבי?^^ יש לכם אפילו סצנת נשיקה עם מישהי *פאפי פייס*

danduuu

New member
"אני חושבת שהמורה שלי התפגרה"XDDDDD

אם הייתי בן בכיף הייתי משחקת את התפקיד הזה
אני גם משחקת בתיאטרון והכל, אם הייתן צריכות בת אז בכיף הייתי עוזרת לך אישה

נו, היא מהמורות הזקנות האלו שאף פעם

לא מפסידות שיעור, או שהיא התפגרה או שלא יודעת מה קרה לה
ותודה מותק
אני רק לא חושבת שתהיי משכנעת כל כך בתור גבר ערבי
אבל אני מעריכה את זה

danduuu

New member
עם קצת זיפים למה לא?

ואין בעד מה, בשבילך הכל
חחחחחחחחחחח כן גם אצלנו יש את המורות האלו, שאם הן מחסירות שיעור או משהו דומה לזה אנחנו בהלם אבל ישר עפים הביתה בלי לחשוב על זה יותר מדי

כל כך מכירה את המורים האלהXD

יש לי מורה לפיזיקה כפרעליו, הוא בן 800 בערך, והוא לא הפסיד אף שיעור מאז תחילת שנה שעברה (כשהגענו לתיכון וזה). גם כשהוא ממש חולה הוא בא לשיעור (ומדביק כמה אנשים בדרך) וכשפעם אחת היה חולה מדיי בשביל להגיע לבצפר היינו בטוחים שהוא עוד שניה מת. וכמובן שלמחרת הוא חזר

dralan

New member
אני

טוב - חופש כדי "ללמוד" למגן
, עברתי טסט פנימי היום, וביום ראשון אילת!!!
רע - אין כרגע

למעלה