דבר טוב
דבר רע
-יום שני

../images/Emo187.gif

מכירה את עומר, "ילד קטן והיפראקטיבי" מישרא? אם לא, חפשי את הבלוג שלו. הוא לומד ביאס"א בכיתה י'. אולי תוכלי לדבר איתו או משהו. :]

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-חמישי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ציון הגשה 100 בחיבור זה אחלה
יותר מדי ש"ב במתמטיקה...בלאט

danduuu

New member
שלילילילילי

: במקום להתחיל בעשר הברזתי מאנגלית למורה המוזר החדש שיש לנו
והתחלתי באחד עשרה וחצי
ולא רק זה, התברר שאחרי שיעור מתמטיקה אין לנו כלום ובסופו של דבר באתי לביצפר בשביל שיעור אחד
: הביצפר הבנזונה הזה יימח שמו, לא רוצים לתת לנו את החופש שמגיע לנו [!!!] לפני הבגרות בחיבור! יום ראשון+שני אני אמורה להיות בחופש והם ביטלו לנו את זה!!! איך אפשר בכלל?? הם חייבים לתת לנו חופש
אבל הכיתה שלי כבר תטפל בזה בדרכים לא חוקיות למיניהן
ואני לא הולכת לאינקיובאסססס זה כ"כ לא פייר
מישהו מהאיזור של הקריות וחיפה הולך? יש מצב שאני יכולה להדחף למישהו וללכת איתו להופעה? כי אחרת אני לא הולכת ואני כ"כ רוצההההההה [אם בכלל נשארו כרטיסים עדיין
אם המזל שלי...]

איזו חוצפה!למה הם לא רוצים לתת לכם

את החופש?זה מגיע לכם,לפחות יום אחד. היי גם אני חשבתי ללכת להופעה,אבל אני לא יודעת ממש פרטים עליה וגם לי יש את הבעיה שאין לי עם מי ללכת.אז אממ כיוון שלשתינו אין עם מי ללכת אפשר אולי לאחד כוחות וללכת להופעה יחד.

danduuu

New member
כי זה ביצפר בנזונה! מתנכלים לנו כי

אנחנו שכבה מטומטמת ואנחנו עושים מלא מלא בעיות XD המורים מתחרפנים כבר
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בבקשה תגידי לי שאת רוצה ללכת1!! אנחנו גרות סה"כ איזה עשר דקות נסיעה אחת מהשנייה וזה ממש לא בעיה ללכת ביחד!!! וואי זה יהיה כ"כ כיף ואת תעשי לי את היום אם תגידי לי שאת גם רוצה ללכת איתי
כפרעלייך

חחח שמעי אם כבר מתנכלים לכם...

מה יש להפסיד?תעשו יום חופש לעצמכם.
זו ממש לא בעיה ללכת יחד,ואני אשמח ללכת איתך^^

danduuu

New member
רגע את בטוח הולכת? כי אם כן זאת ממש

לא בעיה שנפגש באותו יום בלב המפרץ וניקח רכבת משם ביחד לת"א
תודיעי לי באיסיקיו אפילו, גם אם אני על אופליין אם את באה בטוח או במסר אפילו כדי שאני אדע אם להזמין כרטיס ושתזמיני גם את
[אני ממש מקווה שעוד יש כרטיסים
]

Itay Simons

New member
נמנמ גם לנו לא נותנים חופש

וגם באנגלית לא נתנו לנו...ותכלס הם צודקים והם הסבירו לנו, גם ככה אנחנו בפיגור עצום בחומר ואחרי זה זה עוד שעות להשלים בפסח...

danduuu

New member
אנחנו לא בכזה פיגור..אולי רק פיגור

שכלי
[לא בכוונה לרדת על אנשים מפגרים וסליחה אם אני פוגעת במישהו, אבל נו הבנתם למה אני מתכוונת] ולנו הם לא רוצים להביא אותנו בפסח, והם אמרו אם לא נספיק תלמדו לבד חחח אין להם כוח כבר לבוא בפסח..גם ככה אנחנו לא מקשיבים גם בתגבורים ועושים טובה שאנחנו באים אז עדיף כבר בלי בכלל.

אני:)

:היה כ"כ מצחיק בביצפר היום.יש לי כיתה ממש קרועה.
:היום קבלתי מכה ממש חזקה ביד מהידית של הדלת של השירותים של הביצפר ועד עכשיו כואבת לי היד.
.ולא מספיק זה,יש אנשים שנראה להם חשוד שכאבה לי היד כשיצאתי מהשירותים אז התחילו להעלות כל מיני השערות מדוע כואבת לי היד

danduuu

New member
אויש בובה מקווה שיעבור../images/Emo24.gif

XDDDDDDDDDD מזכיר לי את המחשבות הכחולות שלי כשדברים כאלו קורים

חחח לא רק לך יש מחשבות כאלה.

הילד שיושב לפניי הציק לי על זה והתחיל להגיד לי דברים כמו:"תפסיקי לעשות ביד"XDDDDDDDDDD חולה נפש!כולה נדפקה לי היד בידית של הדלת!איזה מומות יצירתיים יש בכיתה שלי...

חחחחחחח

שירותים של בצפר זה על הפנים P: לא משנה מה תעשי שם - שום דבר טוב לא ייצא מזה (אולי שלפוחית קצת פחות מלאה...)

תכלס XDDD

האמת היא שנכנסתי לשירותים כדי לבדוק אם לשם שינוי יש שם נייר.אבל לא,למה שיהיה נייר טואלט בשירותים של ביה"ס?

למעלה