דבר טוב
דבר רע
-יום שני

blacknwhite

New member
אני...

- בבוקר בכיתי קצת להורים שלי שאני מרגישה רע, אז נשארתי בבית היום, והייתי ממש צריכה לנוח. אז נחתי. ואז הלכתי ב-7 (בערב) לחזרה של התיאטרון בבצפר, והיה כרגיל מדהים, למרות שהיום באתי בלי מצב-רוח והייתי נורא שקטה כל המפגש כי גם הרגשתי רע וגם יש לי הרבה על הראש, אבל... אני מודה לעצמי ולמי שלא יהיה למעלה על זה שהלכתי לאודישן הראשון. אני מודה כל כך...
- אני באמת מרגישה קצת רע, אני עייפה ומטושטשת כל היום, סבתא שלי מתחילה כימותרפיה שבוע הבא. פתאום זה נראה כל כך אמיתי... עד עכשיו עשיתי כל מאמץ לא לחשוב על זה. אבל אם היא מתחילה כימותרפיה... לא תהיה לי ברירה. חוצמזה, בנימה קצת יותר משועשעת, את מכירים את הדברים האלה שרק בנות צריכות לעשות וזה כואב רצח? אז זהו, שזה כואב רצח

חחח התחלתי לכתוב... מה?

- היום הייתה בבצפר הפסקה של שעה שלמה בה ניג[נ]נו למען תרומות למסענו לפולין. אז שמתי תמונה. היה פנטסטי. היה לי סולו באס אינטרו וOUTRO ולא פישלתי באף אחד מהם.
- אממ... הייתה הגברה גרועה, והי'בניקים נדחפו לנו להפסקה ועלו גם עם שני הרכבים...

../images/Emo187.gif

היה יום מן יריד-יד-שניה כזה כדי לגייס כסף ליחידת הנוער של הישוב (WTF? *מרימה גבה*) ובעיקר למד"צים (זה אנחנו XP) ולמרות שבקושי היו אנשים, היה כיף. D: ומשהו ששייך לאתמול - הייתי בעיר עם שני חברים והיה כיףףףף. ^^ קניתי גרביים (שלושה זוגות ב15!!1), מסרגות וצמר ושרוכים של מיקי מאוס בין השאר. היום שמתי באחד מזוגות הנעליים שלי את השרוכים האלו יחד עם שרוכים סגולים וזה יפה. D:::
יום חמישי בבי"ס זה פשוט יום מסריח. שונאת אותו. זהו, אני מחרימה את ימי חמישי. לא באה יותר ביום הזה!
ואני מתה מעייפות עכשיו ואני צריכה כבר להתקלח אבל אין לי כוח. ><><>< אה, ויומיים ברצף לא הייתי בבית כדי לראות ורוניקה מארס ובנות גילמור אז הקליטו לי, והיום הפסיקו את ההקלטה של ורוניקה מארס מוקדם מדי וחסר לי הסוף! למה ורוניקה אמרה אומייגד? ;[ ג'ים, מישהו? ;[

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-יום שישי ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

- סופ"ש הגיעה :) ואתמול היה כיף P:
- אין לי כוח היום לכלום משום מה P:

Aqua Marine

New member
אני

לא הייתי היום בביה"ס
חולה =(, תפוס לי הגב, יש לי עבודה גדולה באנגלית לכתוב, ולהכין הרצאה על כיבים

הו ^^

היה היום סבל מינימלי בבי"ס, ועכשיו סופ"ש וכיף ^____^ ואתמול היה יריד יד שניה בישוב והייתי בו מטעם המד"צים ולמרות שהיו אולי עשרה אנשים שקנו דברים היה נחמד. ^^
מחרתיים כבר לא יהיה סופ"ש ;[ ואכלתי המון שטויות ביריד הזה. ><

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-שבת../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שבת
אני מפתח לי כמה תסמינים של מחלת הנשיקה וזה לא מוצא חן בעיניי

למעלה