דבר טוב
דבר רע
- ראשון

Super Alonit

New member
כן, אבל אני מניחה שלא תוכלי ללמד

אותי כי זה לא בדיוק אותה רמה. אני ניגשת לבגרות על זה, יו נואו.
אני עדיין לא מאמינה שתהיה לי בגרות בביולוגיה- זהכ"כ הנכשל שהולך לדפוק לי את התעודת בגרות (וגם המתמטיקה).

Super Alonit

New member
תודה../images/Emo3.gif אגב, ידעת שיש מצב שאני באה

איתכם לת"א? ניצ'קה הזמינה אותי (בלי ידיעתכם כמובן)

יום שישי:)

:ים שישי,זה כבר משהו טוב,לא?
..התבטל לי סוציו' היום ולכן סיימתי ב10 וחצי,אבל בכל זאת נשארתי עם חברה שלי אצל המדני"ת כדי שתעזור לנו,ואממ מסתבר שאולי הקשרים של אבא בצבא יעזרו לי..האהאה פרוטקציות
:מבחן בתנ"ך מורחב על הבוקר><..והמבחן היה כ"כ כבד,יצאתי פשוט מותשת..לעזאזל!סעיף בתוך סעיף בתוך סעיף,וכל זה בשעה ורבע><

ש נ י1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

- היה אחלה בבית ספר
- יש לי מבחן ענק במוזיקה ביום ראשון והמורה נתנה את החומר רק אתמול

Itay Simons

New member
ממתי הם מצייתים לחוקים?

הם שמין זין יותר גדול מזה שהתלמידים שמים..

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

- ת-י-א-ט-ר-ו-ן. כמה שהחיים יפים! זה באמת כמו משפחה. יותר ויותר. ואיזה בראוניס... הבראוניס הכי טובים שתאכלו בחיים
וסתם היה יום נחמד
- אני לא יודעת למה לצפות היום בערב. שוב ארוחה משפחתית, אבל לא ראיתי את סבתא שלי מאז שהיא התחילה עם הכימותרפיה. אני לא יודעת אם כבר יש לה קרחת וזה... או שלא... ואני לא יודעת איך להכין את עצמי, ומה יהיה בכלל. אני לא ממש יודעת איך אני אגיב.

mary06

New member
../images/Emo10.gif

מחר לאהובי יומולדת 19 אבל הוא סגור בבסיס בדרום הארץ ): לפחות ההורים שלו נוסעים אליו אז אני מצטרפת..וקניתי לו נגן ואני רוצה להעביר מיוזיק מהמחשב שלו לנגן אז הייתי צריכה להסביר את זה להורים שלו ..אבל מי ענה לטלפון? ברור שאבא שלו יענה../: נאלצתי להסביר הכל ברוסית כי לא נעים לי לדבר עם אבא שלו בעברית..ואני פאקין גרועה ברוסית..קיצר השיחה הייתה מוזרה ביותר אבל לפחות הוא אמר שאין בעיה..
מבחן בפיזיקה..אני שונאת אותך פיזיקה..את הורסת לי תחיים פיזיקה שכמותך..אבל לפחות הלך בסדר..והיה תרגיל בונוס ודיי הצלחתי אותו אז זה יפצה על הסעיפים שלא הצלחתי בתרגילי חובה
מחר אני רואה את אהובי
אז היום נהיה כבר יותר טוב..
נדחו לי 3 מבחנים מעצבנים ועמוסי חומר למרץ ובהפרשי זמן טובים (סוף סוף התחשבות..) שיהיה לכולם סופ"ש מדהים, חמים וגדוש באחלה מוזיקה!

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-שבת../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

סופ"ש נחמד :p
יותר מדי ספרות

blacknwhite

New member
שבת אוטוטו נגמר../images/Emo10.gif

- היה יום חביב, לא עשיתי כלום חוץ מלהיות עם המשפחה ולדבר עם חברים (ולשמוע מוזיקה
) וחוצמזה, לסבתא שלי יש פיאה (ממש טובה...) ככה שלא נכנסתי ממש לשוק, והיא התחילה לסרוג מתוך שעמום, אז יש לי כובע צמר חמוד חדש
(והיא אפילו ממש טובה בזה!)
- הייתי אמורה ללכת עם המשפחה לקבר של סבא וסבתא שלי ובסוף לא הכלתי. אני לא יודעת איזה חלק מהמשפט הזה הוא העצוב יותר, אבל לא משנה.

ואייי אני אוהבת שיש מלא דברים טובים

בבת אחת
היום קיבלתי מפתח וניקיתי את החדר.. מחר מעבירה ת'דברים.. וכניראה ביום שני כבר מחוץ לבית!!
אתמול חזרתי לשיער שחור סופסוף, אחח איך התגעגעתי לזה!!
בין היתר גם הסתפרתי, זה יצא מוזר.. ומחר בצפר עד 5!@!!

Super Alonit

New member
עייפה. טו מאצ' ביולוגיה. ../images/Emo199.gif

: סופשבוע רגוע כזה. היה בסדר.
: מחר בוחן בביולוגיה שאני ככל הנראה הולכת להכשל בו.

למעלה