דבר טוב
דבר רע
- ראשון

אוף!

ממממ עוד 13 יום יומולדת? ו83 באזרחות:O
אני שונא את המחשבי עריכה במגמה! בכלל אני שונא את המגמה הזו! אי אפשר לעבוד שם!

danduuu

New member
83???../images/Emo2.gif איזה כיף לך../images/Emo7.gif

הכי גבוה שקיבלתי באזרחות זה נראה לי 20 ומשהו חח

מממ..

:יום חביב...
:86 בספרות..
..המורה הנבלה הזו כיסחה אותי בנקודות,וכשאמרתי לה את זה היא היא התחמקה מתשובה.גרר שתמות

danduuu

New member
חח לא טוב לך 86? תתחלפי איתי../images/Emo3.gif

בספרות אני לא עוברת את ה-70 ומשהו

זה לא שלא טוב לי,

אלא שאני לא רגילה לציון כזה בספרות.תמיד הייתי מקבלת בסביבות 95,ומתחילת השנה נראה שהמורה החדשה מתנקמת בי על הפטפוטים שלי בשיעורים שלה כי הכי גבוה שקבלתי במבחן שלה היה 88 וזה מתסכל,כי זה חומר שאני יודעת טוב מאוד וכי המגן שלי הולך לרדת בגללה><

Liquid Dreams

New member
:|||||||||||||

ארבע שעות מתמטיקה:||| פאק, למה? ;;;;;
מחר אין לימודים כי חצי מהמורים לא מגיעיםD::::

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

- תיאטרון היום בערב, ושוב לא הלכתי לבצפר היום. עוד יום חופש
אבל אחרון...
- יש לי עוד שעה וקצת מבחן בכימיה, ממש גדול, וכל דקה שעוברת אני קצת יותר לחוצה. לפחות אני לא צריכה שום אוטובוס... אין לי כוח להתעסק בזה עכשיו...

danduuu

New member
יש לי התקפת טיק טיק XD כבר גמרתי

חצי קופסה
:שיעור נהיגה ממש ממש טוב
בכלל היה כיף כמו תמיד בביצפר
:אין לי כוח ללמוד לתנ"ך, יש לי 27 פרקים ועוד לא למדתי חצי והמבחן מחר

Super Alonit

New member
גם לי בא לעשות לי יום חופש...../images/Emo7.gif

: היו לי היום 3 שעות תולדות האמנות(!), 3 שעות מתמטיקה(!) ואז עוד בונוס של שעה ספורט עם ריצה. ווהו. הלוואי והייתי לוקחת היום יום חופש.
: חוצמזה החיים נפלאים, ומחר יום קצר ואז סופשבוע!

../images/Emo187.gif

נפגשתי היום עם שתי הבנות שאני כותבת איתן לספר המחזור והיה נחמד. :] לא הספקנו הרבה אבל לא נורא, ניפגש עוד כמה פעמים ונסיים. סופ"ש מתקרב! D:::: ראינו בשעתיים הראשונות בבי"ס את "היום שאחרי מחר" וזה אחלה סרט. ראיתי אותו פעם וזכרתי אותו לטובה.
אבל חצי ממנו ישבתי שם מבועתת, וגם אחרי שעה אחת התחיל לכאוב לי התחת נורא. XD בלעכס, אני שונאת ללמוד ביום שישי. לא רוצה בי"ס מחר. ;[ ואחרון XP לא הייתי איזה שבוע בפורומים ועכשיו יש לי הרבה להשלים.

אה, עוד משהו רע ;[

הורידו את בנות גילמור בהולמרק!!!
ואין לי מושג למה, אני לא חושבת שנגמרה העונה.... וגם אם כן אז למי אכפת, שימשיכו לשדר את הבאה. זבלים. ;[ אתמול לא יכולתי לראות ושכחו להקליט לי אז אני גם לא יודעת אם היה אתמול פרק או לא ואני חושדת שאם כן היה אתמול הוא היה פרק סיום העונה ]:

A Hilit

New member
וואי גם אמא שלי שמה לב!../images/Emo12.gif

היא אמרה שהפרק האחרון היה נראה כאילו הוא פרק סיום עונה אבל לא היה כתוב שזה פרק סיום העונה.. והיום היא באה להפריע לי לראות טלויזיה בשביל הבנות גילמור שלה ובסוף לא היה חעחע
למרות שהיה כתוב שיהיה בערב..לא'דעת לא ממש הבנתי.

אני מקווה שלא היה אתמול ]:

אוף נו גם כן הולמרק האלו, משדרים עונה אחת ואז מורידים את הסידרה לחצי שנה ואז שמים שוב ללא הודעה מוקדמת ><

A Hilit

New member
ממ נו טוב..

הפסדתי שעתיים ראשונות בגלל חידון ט"ו בשבט לכיתות ז' [כן אני יודעת שט"ו בשבט היה כבר
] ואני במועצה אז היינו צכים לארגן את המקום.
השעתיים היו ביולוגיה
ולא שזה הכי נורא אבל המורה גם נתנה חומר למבחן והכתיבה מלא.. חח ניסיתי להיכנס לשיעור כי שעמם לי תחת בחידון. אז אמרתי לה: "באיזה חדר אתם עכשיו?" [כי הם החליפו חדר חד פעמית] והמורה כזה: "זה בסדר אני יודעת שאת במועצה את לא צריכה לבוא" אני: "אבל..אני כן רוצה
" אבל היא כבר הלכה ולא שמעה מה שאמרתי לה
..מיותר לציין שהיא גם הרכזת שכבה אז היא הייתה מאוד עסוקה ולא ממש היה לה זמן להתייחס אליי.. תמיד דופקים ת'שחורים

Amir Noy

New member
יום חמישי!! קיבלתי תעודה היום!!!

:התעודה די פסדר סך בכל..כפי שמורתי בעלת הקמטים אמרה "תעודה חביבה עמיר" והכי
:בקרוב אני קונה גיטרה חשמלית ^^
:יש לי עכשיו לשפר את הציון באנגלית...ההורים שלי מתעקשים שאני אלך לביצפר לאנגלית >< ולהתחיל לחרוש למת'... התעודה לא עלתה לתפוז כי היא שוקלת 100 בייטים יותר >< אז קישור: http://img212.imageshack.us/my.php?image=080207fb8.jpg D:

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-שישי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Super Alonit

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo183.gif בא לי חורף.

אוף, למה מתחיל להיות חם? בקושי הספקתי להנות מהחורף הזה ואפילו לא יצא לי להיות בשלג
: סופשבוע
איזה כיף. אני מקווה להנות ולישון מספיק כדי לפצות על השבוע המעייף הזה.
: אני צריכה ללמוד לבוחן בביולוגיה על DNA ושיט כזה ואני לא מבינה כלום.

למעלה