דבר טוב
דבר רע
-ראשון

danduuu

New member
וואו איזה רעיון ענק../images/Emo47.gif

אני אקח את זה לשנה הבאה

Super Alonit

New member
המפ.

מחר שביתה!
ניצלתי מגזר הדין האכזרי של מבחן מזורגג על פסלים מתפוררים ומבנים פרה-היסטורים (=ארכיטקטורת יוון העתיקה)!
אני הולכת עוד מעט לשבעה.

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

היה יום כיף, חברה שלי באה אלי והיה משעשע (רק תשאלו את ענבר...
) ארגנתי לעצמי חלקים מהתחפושת, ויכול להיות שיש מחר שביתה
אין לי מושג אם יש מחר שביתה או לא! אני לא מצליחה להבין אם הביה"ס שלי 4 או 6 שנתי (אני בכיתה ט'- זה עושה הבדל) וגם אם אין לנו שביתה- יותר מחצי מהמורים מלמדים את י'-יב' בכל מקרה... אז יש או אין שביתה, סעמק? אה, וכואב לי הראש.

The Cat Woman

New member
נמ נמ נמ...

הייתי עם חבר שלי. נכון, זה היה אתמול בלילה... אבל זה היה אחרי 12 אז זה נחשב היום!
שיעורי בית- פסיכומטרי. לא כיף.

אההה יום נהדר!!../images/Emo9.gif

חברה שלי השאילה לי שמלה לקוספליי והיא פשוט פאקינג מושלמת, והיא אמרה שאני יכולה להשאיר אותה אצלי כמה זמן שאני רוצה כי היא לא לובשת אותה בכלל!!! היא מדהימה
הייתי היום עם חברות בחוצות ואכלנו מלא ג'אנק ועשינו שטויות בטויס אר אס ואחר כך סתם שכבנו על הדשא
מחר שביתה!
מחר שביתה וזה ביומולדת שלי:S

blacknwhite

New member
אה, מזל טוב גם לך!../images/Emo24.gif

טוב, בטח יהיה מחר נושא במיוחד בשביל זה, אז אני אחכה למחר עם הברכות הרציניות באמת

מה, מחר יש לשייקספיר יומולדת?../images/Emo3.gif

אזאזאז למרות שזה מחר: מזל טווובבבבב
(ושאר הסמיילים למחר

danduuu

New member
רביעי

הלכתי הביתה ב-12
מחר שביתההההההההההה
מבחן במתמטיקה שלא הלך כזה טוב =/

אוקיי...

אני לא סגורה על זה, סתם יום לא נחמד כזה...
הבי"ס שלי טיפש! #$^#^^#^&#%&%&#&@!#%$#^&$*@%@# הם כתבו באתר שאין שביתה אצלנו מחר ושהם מהסתדרות המורים בכלל, אבל באתר של ארגון המורים כתוב שהם חלק מהארגון!! גאד דאמט איתם!!$@^@#$&*& (סלחו לי, אני משחררת לחצים במקצת) הא, וגם מחר מבחן ענקי בלשון :S (עוד כמה חודשים ומסיימים לשון לכל החיים!!! יההה!!)

נמנמ.

באתי היום שוב ב9 כי גם היום השיעור הראשון הוא ספורט והמורה עוד הייתה בטיול שנתי ^^ זה היה יום של ארבע שעות והשעה האחרונה הייתה סדנא על התמכרויות וזה לא היה נורא ואף נסבל. P:
באחת השעות של אנגלית היינו בחדר מחשבים (המעפן >.>) ושמעתי מוזיקה בMP4 ושמעתי את פאלינג אגאין (לאקונה) איזה חמש פעמים ברצף וזה הרגיש כ"כ טוב
אה, והגעתי למסקנה שהעבודה הנוכחית באנגלית לא כ"כ נוראית
מחר שביתה בתיכונים ובחטיבות לא. ;;;;;;;;; אמא שלי אמרה שאני יכולה להישאר בבית כדי לא להיות מקופחת (שני האחים שלי בתיכון) XD אבל יש לי מחר שיעורים חשובים >< כוסאמק ><
לא היה היום משהו במד"צים כי היו שתי בנות מפגרות שמתעקשות להגיע והן פשוט כ"כ מעצבנות! X___X ודאמט, נורא מאוחר ועוד לא התקלחתי אפילו ;[

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gifדבר טוב../images/Emo45.gif דבר רע../images/Emo31.gif-חמישי

שביתה :)
אממממ אין כרגע :]

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

- אין לנו שביתה כי אנחנו כיתה ט'! אבל מה? בכל זאת שחררו אותנו אחרי שעה 3 כי חצי מהמורים לא הגיעו, אחרי שחצי שעה (מתוך השעה הרביעית...) רדפנו אחרי רכזת השכבה- שאתמול דווקא אמרה ש"כל היום נלמד"! אוף איתה
- לפחות שחררו אותנו בסוף. והיה די מצחיק. ויש תיאטרון בערב, וכמעט בטוח שהיום מתחילים ממש לכתוב את ההצגה
אה, ואני הולכת להשיג חצאית לתחפושת מחברה שלי...

למעלה