דבר טוב
דבר רע
-ראשון

../images/Emo4.gif

:שוב,כלום><
:עוד חרא של יום.כל מה שקרה היום היה חרא
..וגם כן המחזור הזה,גורם לי להיות רגישה מבד"כ><

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

היה יום כ"כ מצחיק בביה"ס... באופן כללי, לא משהו ספציפי. ואני במצב רוח טוב כל היום
היו קטעים
אממ... שומדבר שאני יכולה לחשוב עליו. אולי רק שאנשים מסביבי מדוכדכים, וזה כולל את הפורום.
ענק לכל מי שבבאסה! ואני יודעת שאתם לא תבינו מה אני רוצה לכם מהחיים, אבל בכל זאת- מופסה!!!

blacknwhite

New member
סיפור שלם... מופסה זה לא החלק

המצחיק באמת... פשוט שני חברים שלי דיברו על "מלכי העולם" (וזה כלל גם את פו הדב
) ואחד מהם בדיוק צרח "מופסה!!" פלוס תנועת ידיים דרמטית, וכמעט הפיל מישהו שהלך לברר על מה הם מדברים
כמה שהוא נבהל...

נמ.

הלכתי היום להצטלם עם הקבוצה שלי לספר המחזור והיה ממש מצחיק וכיף, ואני לא שונאת את התמונות שיצאו! ^^ (לפחות ממה שראיתי במצלמה, בטח בגדול זה יהיה זוועה.) היינו בגן שעשועים ואחרי שסיימנו להצטלם נשארנו שם ושיחקנו והיה כיף.
אורנית השמנמנה הביאה היום לבי"ס חבילה של מדבקות של סמיילים פרוותיים צבעוניים.. XD והדבקתי כמה על הפלאפון וזה חמוד D: וגם שמתי עליו כלבלב חום כזה מתפוצ'יפס ^^
המורה לספורט אמרה לנו בשבוע שעבר שהיום ומחר היא בטיול שנתי ויש לנו איתה שעה ראשונה היום ומחר אז למרות שאסור לנו לעשות את זה, באתי ב9 היום ואני אעשה את זה גם מחר. :]
השמוקים לא אמרו לנו שגם המחנך שלי בטיול השנתי הזה, בכוונה כדי שלא נבריז, אז הפסדתי שעת שינה. >_>
אני כל הזמן עייפה ואני כמעט נרדמת בבי"ס. X_X בעיקר מדעים, ערבית ומתמטיקה שבשיעורים האלו אין לי עם מי לדבר אז אני משתעממת וכמעט נרדמת. XD

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gifדבר טוב../images/Emo45.gif דבר רע../images/Emo31.gif-רביעי

מחר שביתה?#?@?@$?
נמנמ אין :]

נמנמ..

:תרמתי דם!תרמתי דם!(חח שנה שעברה מישהו עבר במסדרון וצעק את זה
),והיה לי הרבה דם לתרום:),היום המורה לפסיכו' שיבחה אותי על יכולת הקשב המופלאה והמפוצלת שלי(גם מפטפטת,גם מקשיבה ומשתתפת במהלך השיעור
) ואממ סתם היה נחמד היום.
:לא הרגשתי כ"כ טוב אחרי תרומת הדם,ואני ממש עייפה

Super Alonit

New member
כל הכבוד! ../images/Emo13.gif

גם אני הייתי רוצה לתרום דם אבל א. אני לא יודעת איפה אפשר ו-ב. אני פוחדת ממזרקים ענקיים.
אגב, את באמת מוכשרת, אני די מוגבלת- אני מסוגלת או לפטפט או לאכול או להקשיב. דאטס איט.

אממ..

אני משערת שבכל תחנת מד"א אפשר לתרום דם. פשוט היום מד"א באו אלינו היום לביה"ס כדי להתרים דם אז ללא מחשבה שנייה פשוט הלכתי לתרום,כי אני יודעת שהמצב של בנק הדם רע מאוד.לתרום דם זה גם לא נורא כ"כ.כולה דקירה קטנה ואז כבר לא מרגישים כששואבים את הדם.בעיניי זה כלום לעומת העובדה שאולי הדם שלי יכול להציל מישהו.אחרי זה הייתה לי קצת סחרחורת והדם לא ממש עצר וקצת כאב לי כשהוציאו ת'מחט אבל שטויות...זה כלום. חח נו,לפחות אני מוכשרת במשהו
,למרות שבשביל המורים זו קללה.

Liquid Dreams

New member
D:::::::: נחמדנחמדנחמד.

מצאתי אתמול תחפושתD:::::::::::
אע.. לא מצאתי את הדיסק שרציתי? ++ לא יודעת. היום היה נחמד.

למעלה