דבר טוב
דבר רע
-ראשון

אוקיי

לא הייתה לנו שביתה כי רשת עמל הם מפגרים! זה למה!
רוב האנשים בכתה שלי חשבו שכן יש שביתה אז המון לא באו, לכן לא למדנו כמעט בכלל (חוץ משיעור אחד) ובגלל שאנחנו כן באנו למבחן בלשון היא וויתרה לנו על שאלה ונתנה לנו בונוס של 5 נקודות
(טוב, אז 5 יש לי....
)

Super Alonit

New member
היי, אל תזלזלי ב-5 נק' האלה../images/Emo3.gif

זה יכול להיות מועיל במקרה וזה כל מה שיש לך
ננה בננה לי הייתה שביתה!

Super Alonit

New member
איזה יום נפלא היום../images/Emo9.gif

שביתה!
יש מכירת חיסול בחנות יצירה פה בסביבה אז אני חושבת לקפוץ ולרוקן להם את המלאי ~חולת אמנות
~
סתם מצברוח רגעי נפלא שכזה. שלא יגמר.
עוד מעט שבעה.
יש לי המון כביסה וכלים לעשות. שיט.

נמ.

*לא הייתה לי שביתה כי אני בט'. >.> *זה יום ממש מגעיל מבחינת בי"ס. *עוד אין לי שמלה לתחפושת! >< (עמי ותמי, וכן, יש לי גם עמי
) *יש לנו כמה ימים לסיים לכתוב לספר מחזור ובקושי עשינו משהו =\ *כבר כתבתי את ההודעה הזאת ושניה לפני ששלחתי המחשב המפגר שלי עשה ריסטארט -___-" *יש מחר הופעה של מוניקה סקס בירושלים ואני לא ממש הולכת >< *בא לי רק לישון אבל אי אפשר, במיוחד לא כשלא ניגנתי כבר כמה ימים ואמא שלי מעוצבנת עליי בגלל זה, ונראה לי שיש לי מחר איזה בוחן על מושגים מתוך ה100 למיצ"ב המסריח הזה. דאמט. *היה היום איזה יום ערבית לכיתות ח' (וטפ?! ><) אז המורות הטיפשות האלו לערבית שמו בהפסקות מוזיקה בערבית וזה היה ממשששש מטריד >_______>
*מחר יום שישי וזה אומר סוף שבוע! (ונתעלם מהעובדה שיש מחר ערבית ובוחן |: כמה שאני שונאת ערבית X_X *אני שומעת סליפינג סאן. |קוטרית|

../images/Emo13.gif

:שביתה,סופסוף ראיתי NWO(אירוע של הWWE) שהיה די נחמד,וסתם נחתי היום.
:כואבת לי כל יד שמאל כולל הכתף בגלל תרומת הדם מאתמול

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-שישי../images/Emo41.gif

סופ"ש
ועוד מעט נוסע ראש העין ^^
כואבת לי הבטן =[

למעלה