לא.
פ פונצית גירל האמיתית New member 19/2/07 #40 נממ אין היום שום דבר מעניין במיוחד. בדיוק אותה הסיבה ^ + הפרוייקט המעיק.
S Super Alonit New member 19/2/07 #57 אוי. הפרוייקט הזה.../images/Emo5.gif בהצלחה איתו וזה ותסיימי עם זה הכי מהר שאת יכולה, אני וחברות שלי נתקענו עם זה יום לפני מועד ההגשה עד אמצע הלילה.
אוי. הפרוייקט הזה.../images/Emo5.gif בהצלחה איתו וזה ותסיימי עם זה הכי מהר שאת יכולה, אני וחברות שלי נתקענו עם זה יום לפני מועד ההגשה עד אמצע הלילה.
י ילדת הפרעות New member 19/2/07 #43 שבתי מהגלות...../images/Emo3.gif אז כן, אם כבר, אני אנצל את ההודעה לחזור, נעלמתי לזמן מה בגלל כל מיני סיבות, אבל אני שמחה לחזור ומקווה שתקבלו אותי בחזרה חזרתי הביתה אחרי שעה חזרתי כי אני חולה ומקיאה כבר יומיים, הספקתי להקיא גם בבי"ס :S (לא טוב לי)
שבתי מהגלות...../images/Emo3.gif אז כן, אם כבר, אני אנצל את ההודעה לחזור, נעלמתי לזמן מה בגלל כל מיני סיבות, אבל אני שמחה לחזור ומקווה שתקבלו אותי בחזרה חזרתי הביתה אחרי שעה חזרתי כי אני חולה ומקיאה כבר יומיים, הספקתי להקיא גם בבי"ס :S (לא טוב לי)
י ילדת הפרעות New member 19/2/07 #44 הא, ושכחתי עוד משהו.. ראיתי את המקומות של החפרנים...תתכוננו כי חזרתי!! *מוהוהעהעהעהההה*
S Super Alonit New member 19/2/07 #49 תרגישי טוב!../images/Emo24.gif כיף לך לפחות שלא למדת, אני התענתי עד שעה שתיים.
א אטומיק בייגל New member 19/2/07 #50 גם אני. ]: (נו רבע ל2, אותו דבר) תארי מה זה להישאר ללמוד גאומטריה אחרי שכל השכבה הלכה הביתה. |מתה|
S Super Alonit New member 19/2/07 #78 גאומטריה זה עוד בסדר לעומת סדרות. אני מזה עקומה בקטע הזה. ולמה כולם הלכו הביתה חוץ ממך?
א אטומיק בייגל New member 19/2/07 #86 אני לא לומדת סדרות אז גאומטריה זה ממש נוראי בשבילי, בינתיים. ולא רק אני, רק הקבוצה שלי במתמטיקה (והקבוצה של החכמים של הטיפשים XD סתם קבוצת מיצוי).
אני לא לומדת סדרות אז גאומטריה זה ממש נוראי בשבילי, בינתיים. ולא רק אני, רק הקבוצה שלי במתמטיקה (והקבוצה של החכמים של הטיפשים XD סתם קבוצת מיצוי).
S Super Alonit New member 20/2/07 #96 מיצוי? ../images/Emo12.gif אני פשוט ממש טובה בגאומטריה, לכן אני אוהבת את זה וזה קל לי.
S Super Alonit New member 20/2/07 #109 איזה עקום זה../images/Emo122.gif רק אצלכם יש דברים כאלה מטורפים...