דבר טוב
דבר רע
-ראשון

blacknwhite

New member
אחלה יום../images/Emo9.gif

- אין לי ממש כוח לטניס, אבל אני ממש חייבת ללכת (כי לא הייתי איזה חודש...) ואני כן רוצה לשחק. אז אני הולכת
- גם יום נחמד באופן כללי, השמים כחולים והשמש זורחת... והיתה לי היום שעה חופשית בביה"ס, אז לקחתי את עצמי ושכבתי על הדשא בחוץ, מתחת לשמים, עם highest hopes באוזניות... 40 דקות שלמות... מומלץ בחום לכל מי שיש לו הזדמנות!

Super Alonit

New member
וואו. נשמע חלומי../images/Emo9.gif

אין לנו בכלל דשא בבי"ס.
כמה עלוב מצידנו... מאחלת לך עוד המון ימים קסומים כאלו!

Super Alonit

New member
ואני חשבתי שהבי"ס שלי מטורף...

מגמת חצר? יש מגמה כזו?
מה עושים בה, מטיילים בחצר?
(הלוואי. אני מצטרפת אם כן
) אצלנו יש בחוץ בעיקר מדרגות וסלעים, מדי פעם איזה עץ מתפורר אבל זה בהחלט מקרה מיוחד. וזה באמת עלוב בי"ס בלי דשא, המקום אשכרה נראה כמו בית כלא. מעין גוש אבן ענקי מלא בחולי נפש פסיכופטים (כמו חברים שלי למשל).

זה רק ביטוי../images/Emo6.gif

נכון לכל אחד צריך להיות שתי מגמות הרחבה? אז אנשים שחסר להם אחת/אין להם בכלל נוהגים לקרוא לזה "מגמת חצר". כי כל מה שהם עושים זה לשכב על הדשא בזמן שאנחנו לומדים
והאמת שגם הבצפר שלנו מכוער, אפילו בית כלא השרון יותר יפה:S

Super Alonit

New member
אהבתי../images/Emo6.gif

עדיף דשא על פני מה שיש אצלנו... אצלנו כל מי שאין לו שיעור נמצא במחששה. ומצטערת אם אני פוגעת פה במישהו שמעשן, אבל זה מסריח.

XDDDD

אצלנו יש קצת צמחים בחוץ אבל זה די מעפן.
וזה בדיוק אותו הדבר עם האנשים.
הכי גרוע זה שצריך להיות בבי"ס מ8 ורבע עד חמישה לאחת, ואם התבטלו לך שעות 4-5 במקום ללכת ב11 את תישארי לשני שיעורים חופשים X_X

blacknwhite

New member
אצלי יש קצת דשא מסביב למגרש

הכדורגל... והוא לא משהו, אבל כשיש נייטוויש, מה זה כבר משנה?
אח.. יום מדהים. זאת אומרת, 40 דקות מדהימות- אבל זה שווה את כל היום הזה. תאמינו לי. אתם ממש, אבל ממש, חייבים לנסות את זה פעם
ואגב, אצלנו בד"כ יש יחסית הרבה על הדשא, אבל זה היה כבר בשעה שמי שעדיין בביה"ס כנראה לומד...

blacknwhite

New member
מצד שני... פתאום חשבתי על זה...

אם, ורק אם, אני שנה הבאה באמת עוברת ליאס"א במקרה (עברתי את הבחינות ואת הראיון. יש סדנא בפסח ואז זה החלטה שלי) אז שם, כפי שכבר יצא לי לראות, יש ה-ר-ב-ה דשא. והוא אפילו ממש ירוק ויפה. בכלל, כל הבניין(ים) שם נראים נקיים ויפים וגדולים ו... אמאל'ה

Super Alonit

New member
וואו. נשמע אחלה מקום.

תוכלי לשכב שם כל היום (בהנחה ולא תלמדי) ולשמוע נייטוויש

blacknwhite

New member
כן, יש רק שתי בעיות...

א. זה גם פנימיה. קורה. ב. כל הרעיון של המקום הזה הוא לדאוג שלא תהיה לי שניה פנויה לשכב על הדשא ולשמוע נייטוויש...

Liquid Dreams

New member
אצלנו יש יותר דשא ממה שאפשר לדמיין+

++ אנחנו נמצאים בתוך הגן התעשייתי ויש שם המווווווווווווווווון דשאD:

למעלה