דבר טוב
דבר רע
-ראשון

dralan

New member
אני

טוב - הייתה לנו הכתרה מעולה אתמול!!!!! אנשים פשוט התגלגלו מצחוק! טוב - קיבלתי 100 בבגרות בע"פ :)

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אני. שונאת. מתמטיקה.
האימון טניס התחיל גרוע. והייתי עם ילדים שקטנים ממני בכמה שנים טובות היום!
והחלק הכי עצוב- לא היה לי יתרון עליהם בגובה...
האימון דווקא נגמר מעולה
והמורה למתימטיקה אמנם כלבה, אבל בצורה משעשעת ביותר... תראו לי עוד מורה שבמקום לשלוח להרשמה שולחת ילד להביא לה עלה אדום מהחצר?

../images/Emo187.gif

סיימנו לכתוב לספר המחזור.
זה יצא קצת עילג אבל זה עוד מילא. העניין הוא שעשינו את הרוב היום אחרי בי"ס, איזו ילדה מהכיתה, תום ואני. סיימנו ב12:55, יצאנו מבי"ס ב16:30 בערך.
בזמן שכתבנו מדי פעם יצאנו מהכיתה ללובי והקשבנו/הסתכלנו על כמה ילדים מהשכבה שעשו חזרות לדבר של פורים ביום שישי, ארבעה ניגנו+שרו ושניים עשו ג'אגלינג וכזה. זה היה מגניב. ^^
הייתה היום פעולה מיוחדת כזאת במד"צים ואורנית ונוע באו והסתובבנו טיפה ארבעתנו (עם תום) והיה נחמד כזה. XP
יש לי בעיות עם התחפושת וזה מתסכל. ;[ ועדיין אין לי ממש תחפושת ליום ראשון. =\

Itay Simons

New member
../images/Emo205.gifדבר טוב../images/Emo45.gif דבר רע../images/Emo31.gif-חמישי

פורים :] מתחפשים בערב ^^
עוד נכשל במתמטיקה. ניחא :)

danduuu

New member
מתמטיקה זה איכס, אל תדאג אתה לא

היחיד שנכשל בזה
:עשינו מן מסיבת פורים בכיתה חחח סתם איפרנו אחד את השני והבאנו חטיפים וכאלו ואז החלטנו לשיר שירי פורים וללכת לכיתות באמצע שיעור ולהפתיע אותם וזה היה כ"כ מצחיק
הם לא ידעו מאיפה זה בא להם חח.
:בזמן שקפצנו ככה נאבדו לי 10 ש"ח =/ אני שונאת לאבד דברים זה מציק לי.
: לא הצלחתי לרוץ בספורט היום ואני ממש רוצה לעשות את הבגרות בריצה למרות שיש לי פטור. אני מרגישה כמו איזה פדלאה [ככה רושמים בכלל חח?] כזאת כשכל שאר הבנות רצות ואני עושה הליכה רק...ואני מרגישה כ"כ שמנה ואיכסית כזאת ואוף

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

תיאטרון בערב (או אולי בלילה
) וסתם היה יום חביב
אין לי כוח לארגן משלוח מנות עכשיו... אין לי עצבים לזה...

איזה יום!!!^^

:אחד הימים המצחיקים ביותר בביה"ס!למדתי רק שעתיים מת'(בארבע שעות הנותרות אני וחברות שלי דפקנו התנחלות בחדר של המורה שלי במטרה לעצב משלוח מנות כיתתי יפה).ואז הייתה ישבה של כתיבת טקס הסיום(שארכה שעתיים><) והגעתי הביתה רק ב3!><..כל אופן,היה יום מצחיק ברמות שאי אפשר לתאר בכלל!
:אין.

אוקיי...

יום חביב למדי, אין סיבה מיוחדת...ומחר יש "הפסקה פעילה" אז אולי אני כן אזכה להתחפש מחר בכל זאת
הא, ויש את ה"נשף" הזה יום שבת....
נמאס לי להתכונן למבחן במת', אני שונאת מת' ואני יורדת ל4 יחידות-לאכפת לי! מי תוקע מבחן יום אחרי פורים?!?!?!?!? וגם היום גיליתי שיום אחרי זה יש לי מבחן בהסטוריה ו~גם~ בספרות!! בא לי למות!! זה שלושה מבחנים ביומיים! !@%@^#&$%*$^*%^#^@%@#%!%#&$& כוס אמא של אשירה!

למעלה