מזל טוב!
י ילדת הפרעות New member 27/2/07 #51 מזל טוב! ../images/Emo65.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif
S Super Alonit New member 28/2/07 #55 וואיייי מזל טוב!!!!!1 ../images/Emo24.gif איזה כיף לך! יש תוכניות עכשיו לחופש האינסופי הזה?
B blacknwhite New member 27/2/07 #43 אוףף../images/Emo122.gif עכשיו אחרי חמש וחצי, ורק עכשיו הגעתי הביתה מבצפר (ולא, לא עברתי בשום מקום בדרך). מסביר את עצמו? אני עייפה בטירוף... ומחר יש מבחן+בוחן וזה רק מתחיל... היה יום חביב, פגשתי המון אנשים לא קשורים במסדרונות אוטוטו פורים+יומיים חופש, והמחנכת שלי טסה לפולין לשבוע (או במילים אחרות- הרבה שיעורים חופשיים )
אוףף../images/Emo122.gif עכשיו אחרי חמש וחצי, ורק עכשיו הגעתי הביתה מבצפר (ולא, לא עברתי בשום מקום בדרך). מסביר את עצמו? אני עייפה בטירוף... ומחר יש מבחן+בוחן וזה רק מתחיל... היה יום חביב, פגשתי המון אנשים לא קשורים במסדרונות אוטוטו פורים+יומיים חופש, והמחנכת שלי טסה לפולין לשבוע (או במילים אחרות- הרבה שיעורים חופשיים )
י ילדת הפרעות New member 27/2/07 #52 נממ מחר לומדת רק שעתיים- מתחילה ברבע ל10 ומסיימת ב11 ורבע... ומחר יום כיף עם האחיות וההורים יוצאים לצימר ^^ האא ,ועוד מעט פורים! (למרות שיהיה נשף מעפן.... ) וסתם יום חביב כזה... אמממ גיליתי שגנבו לי את התחפושת ועוד כמה דברים שאני אשמור לעצמי...
נממ מחר לומדת רק שעתיים- מתחילה ברבע ל10 ומסיימת ב11 ורבע... ומחר יום כיף עם האחיות וההורים יוצאים לצימר ^^ האא ,ועוד מעט פורים! (למרות שיהיה נשף מעפן.... ) וסתם יום חביב כזה... אמממ גיליתי שגנבו לי את התחפושת ועוד כמה דברים שאני אשמור לעצמי...
S Super Alonit New member 28/2/07 #54 מושלם../images/Emo99.gif לא יצא לי להכנס לכאן ביומיים האחרונים, אבל מיום ראשון ואילך היה לי פשוט שבוע מושלם השבוע עד עכשיו פשוט נפלא. אני כ"כ מאושרת! מחר מבחן בביולוגיה על ספר שלם באקולוגיה ועוד לא התחלתי ללמוד ועדיין אין לי תחפושת
מושלם../images/Emo99.gif לא יצא לי להכנס לכאן ביומיים האחרונים, אבל מיום ראשון ואילך היה לי פשוט שבוע מושלם השבוע עד עכשיו פשוט נפלא. אני כ"כ מאושרת! מחר מבחן בביולוגיה על ספר שלם באקולוגיה ועוד לא התחלתי ללמוד ועדיין אין לי תחפושת
I Itay Simons New member 28/2/07 #59 ../images/Emo205.gifדבר טוב../images/Emo45.gif דבר רע../images/Emo31.gif-רביעי מבחן מצחיק בערבית כל התשובות רשומות לי במילון ואני מעתיק להנאתי אני עייף.
../images/Emo205.gifדבר טוב../images/Emo45.gif דבר רע../images/Emo31.gif-רביעי מבחן מצחיק בערבית כל התשובות רשומות לי במילון ואני מעתיק להנאתי אני עייף.
S Super Alonit New member 28/2/07 #60 ../images/Emo6.gif ככה עשיתי בצרפתית במשך 4 שנים עד שמתישהו המורה עלתה עליי... אבל מה אכפת לי, כבר פרשתי מהשיט הזה שנה שעברה. מבחן מגעיל בביולוגיה. רבע ממנו עשיתי וכל השאר היה ניחושים עלובים ואנ-דנ-דינו ומחר מבחן בתולדות האמנות. אולי תהיה מחר שביתה(?) ועוד מעט פורים וחופש ויהיה כייייייייף!
../images/Emo6.gif ככה עשיתי בצרפתית במשך 4 שנים עד שמתישהו המורה עלתה עליי... אבל מה אכפת לי, כבר פרשתי מהשיט הזה שנה שעברה. מבחן מגעיל בביולוגיה. רבע ממנו עשיתי וכל השאר היה ניחושים עלובים ואנ-דנ-דינו ומחר מבחן בתולדות האמנות. אולי תהיה מחר שביתה(?) ועוד מעט פורים וחופש ויהיה כייייייייף!
S Super Alonit New member 28/2/07 #69 אה ושכחתי משהו ממש חשוב ../images/Emo9.gif קיבלתי 100 בפרוייקט באנגלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 yeah.
אה ושכחתי משהו ממש חשוב ../images/Emo9.gif קיבלתי 100 בפרוייקט באנגלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 yeah.
B blacknwhite New member 28/2/07 #63 אאה... יש יותר מתוחכם! חברה שלי היום במבחן בצרפתית אמרה שהיא "הולכת לשירותים", תקעה את המבחן בכיס, ועזרתי לה בחוץ עם כל התשובות (מצד שני, יש מצב שתפסו אותה... פחות כיף.)
אאה... יש יותר מתוחכם! חברה שלי היום במבחן בצרפתית אמרה שהיא "הולכת לשירותים", תקעה את המבחן בכיס, ועזרתי לה בחוץ עם כל התשובות (מצד שני, יש מצב שתפסו אותה... פחות כיף.)
פ פונצית גירל האמיתית New member 28/2/07 #66 נממ מחר פורים^^ הלך יחסית בסדר במבחן במיתולוגיה למרות שבכלל לא למדתי. אולי זכרתי את הרוב אבל יצאתי עילגת ברמות וני עייפה><
נממ מחר פורים^^ הלך יחסית בסדר במבחן במיתולוגיה למרות שבכלל לא למדתי. אולי זכרתי את הרוב אבל יצאתי עילגת ברמות וני עייפה><
S Super Alonit New member 28/2/07 #71 ברוב בתי הספר הפורימון ביום שישי אבל אנחנו חייבים להיות יוצאי דופן- חופש יום שישי וחמישי בערב מסיבה במועדון בת"א כל הלילה.
ברוב בתי הספר הפורימון ביום שישי אבל אנחנו חייבים להיות יוצאי דופן- חופש יום שישי וחמישי בערב מסיבה במועדון בת"א כל הלילה.
פ פונצית גירל האמיתית New member 28/2/07 #78 אנחנו בצפר מורד../images/Emo3.gif יום חמישי זה תענית אסתר ככה שאסור לחגוג, וכולם או עשו את זה ברביעי או בחמישי, אבל אנחנו קיבוצניקים ולא אכפת לנו מדברים מטופשים כמו דת וחוקים יאאאא
אנחנו בצפר מורד../images/Emo3.gif יום חמישי זה תענית אסתר ככה שאסור לחגוג, וכולם או עשו את זה ברביעי או בחמישי, אבל אנחנו קיבוצניקים ולא אכפת לנו מדברים מטופשים כמו דת וחוקים יאאאא