דיון: טיסה כקבוצה להופעה של מקפליי

yby12

New member
חחחחחח בדיוק דיברתי על זה עם מאי../images/Emo45.gif

ברור שכן. ואני בת 16 וחצי :)

מאיושSP

New member
תקשיבו כולן! זה ממש חשוב!

לכל מי שלא מסכימים לה בגלל שההורים לא מכירים את האנשים וזה.. אז חשבתי על זה ודיברתי עם ההורים שלי וגם הם אמרו שזה לא הולך ככה.. אז שאפשר להיפגש כולם אפילו עם ההורים ועם המנהל הזה מתישהו באוגוסט כדי שלא יהיה מאוחר מדי. כי הרי המנהל הזה בכל מקרה חייב לחתום להורים שלכן (כל מי שמתחת לגיל 18) שהוא אחראי עלינו וזה.. ככה זה.. אז אפשר להיפגש והכל זה ממש משנה את כל ההסתכלות על המצב=] דברו על זה עם ההורים

Lex 1

New member
אוו זה מעולה! ../images/Emo13.gif זה יכול אולי לפתור את הבעיה

אהה! מחר אני מקבלת את הדרכון היווני שלי! >< חחחחח סתם הרגשתי צורך לשתף...

Lex 1

New member
אוו שרשור גרוע >< זה אמור להיות להודעה החדשה

של מאי [?] מתחתיי. לגבי הטיסה אופקורס.

מאיושSP

New member
פאאאאק! כ-ו-ל-ם לפתוח את ההודעה!!!!!!!!!!

זה מה שהמנהל כתב לי במייל, אלה כל הפרטים על מה אתם משלמים. והנה באה הבעיה, מה שמודגש.. התאריך המדיוק יהיה לפי היעד שנבחר להתמקד עליו שלדעתי עדיף ללכת על לונדון ז"א 18.10יש גם את אופציה ב' שזה אומר בוומבלי ב-6.12 ( וומבלי יהיה יותר בעיתי מחבינת אריגון החבילה).המלון יהיה מלון ברמה של 3 ככובים על בסיס BB ( כולל ארוחת בוקר) כמובן שהוא יהיה מלון באזור מרכז לונדון. לגבי בעיית הגיל אנו נברר זאת עבורכם, אין מאמין שלא תהיה בעיה מחבינת גיל. כמובן, שמבחינת ONTOUR, אנו נסכים להוציא נערות / נערים רק מעל גיל 17 בכוחות עצמם. מתחת לגיל זה על קבוצה יצטרך להיות לפחות הורה אחד. * מה שאומר שבשביל כל מי שמתחת לגיל 17, אנחנו נצטרך מבוגר. זאת אומרת לא מבוגר לכל ילדה, אלא רק מבוגר אחד שיהיה בשביל כל הבנות.. אבל אני לא מאמינה שיהיה הורה שיסכים לקחת עליו כזאת אחריות להיות עם 20 בנות בחו"ל.. בכל מקרה, אם מישהי רוצה להתחיל לבקש מאבא/אמא שיבואו איתה.. זה יעזור. אם לא, אני אנסה להגיד לו שיארגנו לנו מדריך או מישהו מבוגר משלהם.. ואם הם לא יסכימו אז אין טיול ואין הופעה.
המחיר כולל: טיסה + מלון + כרטיס כניסה למופע. במידה ויהיו בקבוצה הזו מעל 15 איש יתווסף גם העברות למלון + נציג. במידה והיו מעל 25 איש יהיו גם העברות להופעה. המחיר יהיה סביב ה-800 יורו במידה ואנו הולכים על ההופעה באוקטבור. מחיר הכרטיס הכולל בתוכו גם את המשלוח ואת העמלה לספק יהיה 95 פאונד לכרטיס. אני לא מאמינה שהכל יכול לההרס עכשיו. אווף באלי להרביץ למישהו. :(

מאיושSP

New member
ומה עוד, שאם אנחנו מתחת ל25 בנות,

אין לנו הסעות למופע. זה ממש לא בסדר! הוא אמר לי שהכל כלול בהתחלה! בקיצור, המצב מחורבן.

מאיושSP

New member
אוקי יש שינוי!! דיברנו איתו! כנסו דחוף!

סורי שאני מבלבלת אתכם כל הזמן, פשוט כל שניה כל דבר משתנה! בקיצור, מאי השניה דיברה איתו.. ואם אנחנו בטוח 15 בנות אז יהיו לנו הסעות והכל, וגם יהיה לנו נציג מהחברה שיבוא איתנו לחו"ל! אבל אם אנחנו פחות, נצטרך להשיג הסעות ומישהו מבוגר. **בנווות, בבקשה עד יום רביעי, להודיע ס-ו-פ-י-ת מי יכולה לבוא, מי באה! באמת בנות, זה כ"כ חשוב!! כי אם אנחנו לא נדע כמה בנות אנחנו אז לא יהיה לנו נציג והסעות!** ואם בכל זאת יש הורה שרוצה להצטרף, זה יהיה מצוין!!! אז בנות, כל מי שיש לה תשובה סופית שתשלח לי מסר ותכתוב בו שהיא בטוח יכולה לבוא! וגם בפורום לכתוב..

M C F L Y 1

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לא מרשיםם ליי
גאאאד זה היה כ"כ צפויי ! אמא שליי אומררת שהיא לאא מכיררה את הבנות ולא סומכת עללי במיידה כ"כ גדוללה שאני יהייה " לבד " בעעיר ענקית כמו לונדדון .. אני בווכה פה כאילו משהוא חבט לי לפררצוףף כדור באולליננגג !

מאיושSP

New member
תקשיבי,

ומה אם אמא שלך תצטרף? ואם לא, באמת שאפשר שנעשה כולנו מפגש עם ההורים כדי שכולם יכירו וזה..=] ואנחנו לא לבד בלונדון! יש איתנו נציג (אם אנחנו מעל 15 בנות) תסבירי להם, תדברי איתם ואולי הם יבואו איתנו D:

M C F L Y 1

New member
אווקי . הלכתי , דיבררתתי ותשובתםם ::

הם לא מצטררפיים , אין להם זמןן [ או רצוון ]
היא מפחדת עליי .. והיא הבטיחחה לי שאני אטוס היא ואני ללונדדון בגיל 15 .. אאזז סווררי מאייצ' , אחללה רעיוון --> היתתי שמחחה להצטרףף אבל לפחות למפגש פורום אני אבבוא ! :))
אוהבבבת 3>

M C F L Y 1

New member
אאאה והיא הוסיפפה ..

שאם הייא תשלח אוותי זה יהייה בשבילה כמו הפקררותת .. כ"כ דרממטטיתת [ כמוניי
] .. בקיצוור אני מבוואאססת !~מזילה דמעעה~

butbut

New member
זה בסדר,גם אמא שלי החליטה להיות "קשה" ..

וזה גם אותי הרגיז. אבל תחשבי על זה שהיא רק דואגת לך. אולי עכשיו היא נראית לך ביץ'..[כמו שאמא שלי חח] אבל עם הזמן את תיראי שזה לא הכי נורא בעולם.

McFly rullz

New member
נכון...חחח

ראיתי שלהרבה פה לא מסכימים... כמוני..חחחחח בואו נחשוב חיובי--שנהיה גדולות נראהאותם:) הם יהיו להקה מעולהה גם עוד שנים אני בטוחה! חייכו.הכל לטובה!

M C F L Y 1

New member
טננקקס ../images/Emo24.gif

אני מאמיינה שהיא צוודקקת [ באיזה שהוא מובבן
] טווב יהיוו לי עווד הזדמנוייותת לא !? חחח , עודדת אוותתי הללהלהלה :p

roni poynter

New member
וואו איזה קטע בדיוק אני ומורן דיברנו על זה..

ואני גם מאוד מקווה שהםם יישארוו להקה.. ואז כשניהיה גדולות נטוסס אליהםם.. בתקווה שהם יישארו עדדיןןן... בואוו נתחיל להתפללללל..!!XDD

roni poynter

New member
אה וופס מורן זאת זאתי שאמרה את זהה.. חחחXD

שחכתי פשוט איך קוראים לה בפורוםם..

D o u g i e

New member
../images/Emo70.gifשמעו בנות!!../images/Emo70.gif

זה ממש ממש ממש חשוב; אנחנו ממש צריכות לדעת מי ב-ט-ו-ח באה. לפני כמה שעות דיברתי איתו בפלא, אנחנו חייבות 15 בנות בשביל שתיהיי לנו הסעה למלון, להופעה נצטרך להגיע לבד, אבל אנחנו נקבל תדרוך בבקשה תודיעו לנו, אם מישהי רווצה ת'מסן שלי לפרטים אז הנה: [email protected] תודה!

talosh1234

New member
אני לא חושבת שיש מישי שיודעת בוודאת שהיא באה.

זה קצמת קשה לחשוב על זה בזמן כל כך קצר.. בכל זאת זה מרחק ימי ואל סתם נסיעה לתל אביב..

למעלה