דיון: טיסה כקבוצה להופעה של מקפליי

D o u g i e

New member
אני יודעת

אבל במקרה הזה, שואלים את ההורים זה או שמרשים - או שלא. זה נורא נורא חשוב, אז בבקשה מי שיכולה, שתיצור איתי קשר במסן שרשמתי למעלה.

Lex 1

New member
אני אשב מחר לשיחה מעמיקה עם אמא, נראה אם זה

יועיל במשהו >< אחרי הכל, בדק' אלו משמ אני חוגגת יומולדת. פחחח לא
. אני אודיע מחר סופית |לא מפתחת ציפיות [וגם לא נושכת כריות
]|

kelly7i

New member
למה אין הסעה להופעה?

צריך להתווכח וזה, לערב אולי איזה הורה אולי משו[?]

D o u g i e

New member
כדי

שתיהיי הסעה להופעה אנחנו צריכות להיות 25 בנות. מה שנראה כלא אפשרי כרגע!

מאיושSP

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifעידכון חשוב! בנות להיכנס כולן!../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

תראו, דיברתי עם המנהל שוב והמצב סבבה:) הוא מבין שאי אפשר להחליט מהיום למחר, הוא אמר שכל מי שמעוניינת (גם אם לא מסכימים לה כרגע..) שתשרשר להודעה הזו
ובהודעה מספר טלפון/פלאפון של ההורים! כדי שהוא יוכל לדבר איתם לגבי הכל.. ולהסביר להם קצת.. אין שום התחייבות הם יכולים לא להסכים.. ובנוגע לבעיות שהיו עם הסעות וכו'.. אין בעיה כבר. יהיה לנו גם נציג שיצטרף אלינו וגם מדריך שיהיה איתנו בהופעה, במלון ובלונדון כשנטייל והכל! שזה מצוין! כל מי ששאלה מה נעשה בשאר הימים
הנה התשובה, יש לנו מדריך. וכמובן גם הסעות מהשדה תעופה, להופעה וכו'. אז כל מי שמעוניינת לשרשר להודעה הזו
+ מספר לתקשר עם ההורים.

../images/Emo45.gif

את מודעת לעובדה שזה לא בטוח לשרשר מספרי טלפונים להודעות בתפוז? שישלחו לך במסר. אגב, לא נראה לי שאני אצטרך מס' פלאפון של ההורים - אחרי הכל, אני כבר לא קטינה. בכלל לא.
[אני טסה אם אני מצליחה לחסוך 5000 ש"ח. עד דצמבר. לא להופעה באוקטובר.]

../images/Emo4.gif

אז אנ'לא חושבת שאני אוכל לבוא. אין מצב שאני משיגה 5 אלף עד אוקטובר. במיוחד שיש לי התחייבויות קודמות. >< באסה.

מאיושSP

New member
=/ זה פשוט שההופעה בדצמבר תהיה הרבה יותר

יקרה.. אז אין שום הבדל..

מאיושSP

New member
תיקון: את הטלפון של ההורים לשלוח לי במסר.

'אמנדה האחת צודקת' זה לא בטוח לשים כאן טלפונים P:

yael0000

New member
../images/Emo211.gif אחלה נטייל בשאר הימים אבל איפה?

אני מצטערת שאני כזאת צפציפית וכל זה אבל אני טסה לאנגלייה גם כדי לבקר במקומות ספציפיים, ואני חושבת שאם אני שמה כ"כ הרבה כסף אז אממ לפחות שאני אהיה במקומות האלה...

מאיושSP

New member
אני לא יודעת עדין ספציפית איפה נהיה,

אבל נטייל בלונדון.. סביר להניח במקומות המוכרים וזה=] לאן שהמדריך ייקח אותנו.. אז רגע, שלחת לי טלפון של ההורים? את מעוניינת?

למעלה