אבל אחרי המכתב סוחט הדמעות שאני כותבת להם ברגע זה אולי עוד יש סיכוי. מתוך המכתב: "זאת תיהיה מתנה מושלמת ליום הולדת שלי, זאת באמת תיהיה החוויה הכי מדהימה שאני אחווה אי פעם. אני מוותרת על המון דברים (כמו הכסף של היום הולדת שנורא רציתי לנצל כדי לקנות המוןהמון בגדים) כי זה באמת חשוב לי, ואני מוכנה להלחם על זה ולוותר על עוד המון דברים למען זה. " ובאתר שלהם כתוב: "לעיתים אף נשלח נציג מטעמנו יחד עם קבוצת לקוחותינו כדי לוודא שהכל הולך חלק" איתנו נראה לי הם ישלחו אפילו שניים
בעמוד הראשון כתבתי בגדול "רק לאמא ואבא השווים" >< בשני כתבתי על החברה הזאת, העתקתי את מה שהם כתבו באתר בעמוד השלישי כתבתי את כל הפרטים, כמה עולה מה כלול וכל אלה בעמוד האחרון כתבתי להם כמה אני רוצה את זה והכל זה היה מתיש.
גם אימא שלי תגיד לי בדיוק את אותו המשפט, ואני כבר בת כמעט עשרים.
חוצמזה, היא תגיד גם ככה: "מה פתאום שאני אתן לך לנסוע? ועוד ללהקה הזאת?! אין מצב." אבל בסופו של דבר היא תגיד לי, "תעשי מה שאת חושבת שאת צריכה לעשות," עם פרצוף כזה:
, ולי, כרגיל, זה ינגן על המצפון, אז אני אתחיל להתלבט אם לנסוע או לא [ואם מקודם זה היה 50/50 אם לנסוע או לא, עכשיו זה יהיה 80/20 לטובת ה"לא לנסוע"], ובסוף... אני לא יודעת מה יקרה בסוף. ><
אבל באמת, רוב הסיכויים שזה ילך ככה. כאילו, דיברתי עם אבא שלי, והוא אמר לי, "את כבר גדולה מספיק, תעשי מה שאת רוצה לעשות," ואני כזה: "יאי!" ואז נזכרתי שאימא שלי תצטרך לאשר את זה, אז.. איך אומרים? נפלו פניי. >< אני מקווה שהיא תסכים לי לטוס סתם, כי אני ממש ממש ממש רוצה לטוס. [אני לא אספר לה שזה הופעה, אני אגיד לה שאני טסה ללונדון לבקר, כמו שבתדודה שלי עשתה לפני כמה זמן... LOL]
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אעאע אני מה זה רוצה!
ברור!! כסף אני לא חושבת שתהיה בעיה כי אני עובדת וגם אני אבקש מתנת יומולדת מוקדמת (יש לי בדצמבר) מכל המשפחה!
עכשיו אני פשוט צריכה לשכנע איכשהו את ההורים שלי.. אין אני אהיה מה זה קרצייה.. אבל לא בטוח שהם ייתנו לי.. אויי לראות אותם בלייב זה נראה לי כ"כ הזוי!! אעאעאע.. יוו.. אממ ואני בת 14 וחצי
כי אמא לא מכירה אתכן והיא דואגת.. אבל בגלל זדיברתי איתה כל כך יפה היא הבטיחה לי לטוס לאנגליה או איתה והמשפחה או אם בת דודה שלי שיש לה משפחה שם.. כיכ ל הזמן מזמינים אותנו, והיא אמרה שהיא תברר לי מתי יש הופעות ואז אני יטוס D:::::::::::::::::::::::::: גאדדד אני חולה על אמא חח P:
ישבתי עם אמא שלי ודיברתי איתה, והיא הסבירה לי שיש הרבה הוצאות גדולות בחודשים הקרובים וגם לא שווה לנסוע לשם רק כדי לראות את ההופעה כי אני לא חושבת שנעשה שם משהו אחר חוץ מזה. היא הציעה לי שבחופש הבא אני אסע לסאמר סקול באנגליה עם בן של מישהו מהעבודה שלה, במקרה הוא גם בגיל שלי P: (כ"כ חסר לה והוא איזה קוף מוזר ><) ואם מקפליי יופיעו שם במקרה (מי יודע? אולי פעם ראשונה יהיה לי מזל) ונלך גם להופעה שלהם. אני מניחה שאני צריכה לחכות שהם יגיעו לישראל, או שניסע אליהם ונחטוף אותם ונטיס אותם לכאן בלילה ואז נפשיט אותם ונקלח אותם
ואז כמובן אני ודאגי נלך לטייל על חוף הים והוא יגלה לי שהוא מאוהב בי בסתר עוד מלפני שנודלתי (?!). ואז נאלץ אותם לעשות לנו הופעה פרטית שכוללת ריקודים אירוטיים וחושניים D: הווו,הפנטזיות. בכל מקרה, תהנו לכם אי שם בלונדון