דיון: טיסה כקבוצה להופעה של מקפליי

Lex 1

New member
../images/Emo45.gif אבל יש עוד כמה דברים...

אני עוד יומיים בת 17 אז אני חושבת שזה גיל מספיק גדול כדי שהאמא הדאגנית שלי תאפשר לי ליסוע לבד. כמו כן הבעיה העיקרית היא הכסף, קראתי גם את העדכון, 4700 זה זול לכל מה שהם מציעים לנו אבל עדיין אין לי את הסכום הזה,
ויהיה לי קשה מאוד לגייס אותו ואני לא בטוחה שההורים שלי ישר יקפצו לתרום לי אותו. בנוסף, המלון מספק רק ארוחת בוקר אז בנוסף לבזבוזים אנחנו גם נצטרך לשלם על ארוחות צהריים וערב. ונורא יקר באנגליה! כשהייתי שם שנה שעברה לעצירה של כמה שעות לא יכולנו להרשות לעצמנו לקנות כלום! יעד מועדף, אני מניחה שלונדון כי יש הרבה מה לראות שם, ככה שלא נשתעמם במשך שישה ימים, וכן שישה ימים עדיף על פני שלושה כמו שגם מנהל המכירות טען. ובקשר לתאריך - באוקטובר יש את סוכות בתחילת החודש ואם נצא לשישה ימים נפסיד יום או יומיים של לימודים. לעומת זאת אם ניסע בדצמבר יש את חנוכה ולא נפסיד ימי לימוד אבל זה יותר יקר. וזה בכלל יוצא על ימי החופשה או תאריכים אחרים בחודשים האלה? אניווי, אני גם עדיין צריכה לדבר עם אמא, זה לא סופי אבל זאת אופציה.

McFly rullz

New member
חחחח

אם אני אבוא...*הלוואי אמן ואמן אבל לא נראה לי ממש* אז אני לא אוכל שם אוכל חחח כי אני לא אוכלת שם...[לא כשר] אז יש מצב שהם יורידו את המחיר של האוכל?או לא...? אוווווווווווף אני כ''כ רוצה...אבל בטח אבא שלי יגיד לא! אני אשאל אם בת דוד שלי רוצה גם לבוא כי רצינו לתכננן נסיעה ביחד לחו''ל... אווףףף דאמטטטטט

Lex 1

New member
אמממ שאלתי את אמא ו....

היא לא מסכימה
זה היה צפוי. היא טוענת שאיןלה כסף להביא לי ואני לעולם לא אצליח לגייס בעצמי, חוצמזה היא גם מפחדת מכל הקטע שזה מלא בנות שהיא בחיים לא ראתה ולא סומכת על כל הרעיון שזה חברה לא מוכרת במיוחד. אמממ ננסה להתחיל בשכנועים קטנים, אולי זה יעזור.

McFly rullz

New member
חחחח צודקת!

אבל אפשר להביא אוכל מהבית... שאני טסתי לאיטליה לשבוע אני ואמא שלי קנינו פה הרבה מנה חמה,טונה,שוקו עמיד והסתדרנו מצוין... לא חייב לבזבז שם כסף על אוכל...

חחח

אפשר להכין לנו סדוויצ'ים מהארוחת בוקר ולהביא מנה חמה וכאלה. יאואוו איך אני מפנטזת
אבל בנתיים אין לי מושג אם יסכימו או לא

McFly rullz

New member
כמוני כמוך..

אני מפנטזת ומפנטזת... בסוף זה לא יקרה
אוף הלוואי הלוואי הלוואי שאלוהים יעשה שאאבא שלי יסכים..!!!!!!!

Lex 1

New member
פחחחחחח XD סתם.. התחרטתי על ההודעה ><

את יודעת שאני אוהבת אותך, נכון?

Lex 1

New member
חחחח **שיחה מתמשכת עד לאור הבוקר במסן**

אורהבוקר! חחחח XD משחק מילים

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gif

אני אשמח אם תדברי איתי במסרים ואפילו בטלפון על העניין

butbut

New member
../images/Emo26.gif יש לי שאלה!

כמה זה יוצא [בכסף כאילו]בערך כול הסיפור הזה?

butbut

New member
לכמה ימים?

כאילו יש להם עוד הופעות חוץ מבלונדון. אני חושבת שצריל למצוא מחיר יותר רלוונטי גם לשאר הבנות,כי לא כולן כאן מלייניות!להזכירכן!! אני חושבת שצריך לברר קודם לאן רוצים לטוס..כי לא רק לונדון זה האופציה. בטח יש גם ארה"ב ולא יודעת איפה יש להם עוד הופעות.. וחוץ מזה זה תלוי כמה ימים.

אבל בארה"ב זה עוד יותר לא רלוונטי!

טיסה לשם הרבה [
] יותר יקרה וצריך גם ויזה וזה בכלל עולה הרבה כסף וסיפור לעשות!

butbut

New member
יש להם הופעות במקומות אחרים ככה שזה

ייצא לנו יותר זול?

לא יודעת אם זה יצא יותר זול אבל בטוח שיש

להם עוד הופעות ברחבי אנגליה..

למעלה