דיון: טיסה כקבוצה להופעה של מקפליי

T h a t G i r l

New member
טנקס!

אין לי מושג לאן אבל אני יודעת שלאן שזה לא יהיה זה דפק לי סיכוי לטוס לראות הופעה של מקפליי:( זה לא פייר! |בוכה|

מאיושSP

New member
בקטנה, יהיו לך עוד הזדמנויות=]

אופס, לא התכוונתי לאן.. התכוונתי לאיזה תפקיד כאילו:)

T h a t G i r l

New member
אני מקווה שיהיו עוד הזדמנויות:(

ואין לי מושג..חח אני הולכת להתגייס אל הלא נודע חחח

מאיושSP

New member
חח באמת? לא היו לך מיונים וזה?

איזה מוזר זה.. לא הגיוני שיש לך תריך גיוס סופי ועוד לא קבעו למה את מתגייסת לא? 0:

סליחה שאני מתערבת אבל בכלל לא.

יש כאלו שרק שבוע ואפילו פחות לפני שהם מתגייסים אומרים להם איפה הם הולכים לשרת.. המערכת של הצבא קצת דפוקה.. כןכן.. ><

LittleJoanna

New member
בטוח ידחו לך !!!

לכולם דוחים!!! אל תדאגי, ידחו לך את הגיוס בחודשייםלפחות!!!

T h a t G i r l

New member
אז זהו שכבר דחו לי 3 פעמים

הייתי אמורה להתגייס בינואר 8.1.07 ואז דחו לי את זה ל16.7.07 [הייתי אמורה להיות כבר חיילת:| אמאלה!] ואח"כ ל18.9 :( לא נראלי שידחו לי את זה כבר..וגם אם ידחו בטח כבר אז תסגרו הכל ולא יהיה לי מקום:( וגם הכסף יהיה קשה להשיג כמה שבועות\חודשים לפני בערך..:(

shakedy69

New member
../images/Emo45.gif יאפפפפ!

צריכה למצוא עכשיו עבודה...=/ הסכימו לי אם אני עובדת ומשלמת חצי, והשאר ההורים משלמים....יאווווו מאיפה אני מוצאת עכשיו עבודה ומרוויחה 2500 שקל?!

מאיושSP

New member
תאמיני לי שאת יכולה, אני חסכתי כבר

4500 ש"ח רק מעבודה של בייביסיטר! וגם קצת בפארק הקופים
אומנם לקח לי איזה שנה וחצי אבל חסכתי.. ואת צריכה רק חצי הרי נכון? תעשי בייביסיטרים, תבקשי מההורים שלך לעשות עבודות בבית ושישלמו לך על זה.. זה אפשרי=] רק צריך להתאמץ קצת..

ADI jons

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|

אבל מאי תגידיי .. כמה זה עולהה בס"כ ? כי אני מאוד רוצהה לטוסס ולפגוש את מקפלייי !! אז עם את יכולה לענות ליי .. ובקרובב פלייזזזז

M C F L Y 1

New member
../images/Emo45.gif ווואאי אחלה רעיווןן ../images/Emo24.gif

ללא נראאה לי שירשוו לי אבבל אני יעבוד על זזה ! בכל מקררה , הייתתי שמחה להצטרףף D:

simpsonit

New member
../images/Emo45.gif

אעעעעעע גאדדדדדדד בארוררררררררר אממ אני בת 16 וחודש ^^ =]]]]

D o u g i e

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אמג כלכךךך !!!!!!!!1 כבר דיברתי עם אמא והיא כנראה מרשה אם זה לא יותר מידי כסף! אני חושבת שצריך לעשות את זה בחנוכה:]

simpsonit

New member
אני גם חושבת שעדיף בחנוכה

אני פוחדת שזה יפול לי על איזה מתכונת או אולי בגרות לא דעת

D o u g i e

New member
ו...כן! מאי כנסיD:

קוראים לי גם מאי! הייXD והם ענו לי גם על המייל, ואני חושבת שצריך להתקשר אלייהם. דיברת איתם או משו? תוסיפי אותי במסן בבקשה: [email protected]

מאיושSP

New member
דיברתי עם המנהל בטלפון,

ואין בחנוכה.. זה כנראה יוצא על זמן בצפר=/ מוסיפה :]

למעלה