דיון: טיסה כקבוצה להופעה של מקפליי

מאיושSP

New member
אבל בנות, כל מי שמעוניינית,

שתשלח לי במסר מספר טלפון של ההורים! אחרת זה לא יילך.. כי הוא לא יוכל לדבר איתם, וזה מה שהוא רוצה.. אז לא רק להצביע
, תשלחו מספרי טלפון!

D o u g i e

New member
תקשיבו - חשוב

דיברנו איתו שוב, ואנחנו ממש צריכות הורה שיתלווה אלינו, זה יהיה הרבה יותר זול ממלווה, אז יש מישהי שלא איכפת לה שאמא/אבא יבואו איתה? וזה בסדר איתם? בבקשה, קחו ת'מסן שלי ותדברו איתי בקשר לזה: [email protected] וכמה שיותר מהר, תודה :)

מאיושSP

New member
נכון, בלי הורה של מישהי, לא טסים.

כי אז רוב הסיכויים שזה יעלה ל-900 יורו.. ואין סיכוי לשלם ככה. =[

סבתא שלי! ../images/Emo6.gif

אני רצינית.
היא טסה באוקטובק ללונדון ממילא כי יש לה יומולדת, היא יכולה לתאם אותה לתאריכים שלנו. יש לה יומולדת ב-18.10 היא תהיה סבתא יפה חסונה ומגניבה ואנגרטית ומתוקה ומהדימה (:) *וצעירונת :p*

shakedy69

New member
אמממ שאלה בקשר לזה...

אני חייבת לדעת אם זה יוצא על זמן של בצפר כי מתחילות לי מתכונות ישר שאנחנו חוזרים מהחופש וכל הבלאגן של הבגרויות מתחיל אני חייבת לדעת מבחינת התאריכים איך זה מסתדר כי כן מרשים לנסוע אם אני משיגה חצי מהכסף ואני לא רואה אתי משיגה עד אוקטובור אזזזזזזזזזזז מתי זה בערך יוצא ה18 לאוקטובור זה חופש מה זה?חחח

shakedy69

New member
שיטטטטטטט זה מה שיש להגיד!

שיט אחד גדוללללללל!!!!!! לא עדיף בחנוכה שזה לא יוצא על כלום?וככה יהיה גם לבנות יותר זמן להשיג את הכסף למרות שזה יצא יותר יקר?

D o u g i e

New member
אי אפשר

זה יהיה הרבה יותר יקר... וזה יהיה רק בARENA ויהיו לנו מקומות מסומנים ולא נראה שומדבר מההופעה וניתקע בחרא מקומות ><

הולי שיט. ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

זה נהיה שרשורפלצת! OO מאי, ומאי השניה, אני חושבת שכדאי לפתוח שרשור חדש עם כל הדברים החדשים שנודעו, ולסכם שם הכל. לא ככה?

tzuf jones

New member
אני לא באהה /=

אבלל טל אם את קוראאתת תהודעהה אוליי נטוס ביחד כל הבנות דודות [ועכשיו אני דיי רציניתת!] בואי ננסה לשכנע ת'הורים -בבקשה!!!!!!!!!!!!!!- ולברר מחירים חח :] טובב אז נדבר על זה כבר באייסי :):)

talosh1234

New member
אם אני טסה זה אם בת דודה שלי נועה..

יש לה משפחה שם.. אין מצב לשכנע אז גם עדיף לא לחשוב על זה..

Bleed for Me

New member
../images/Emo124.gifנא לא לפרסם טלפונים על גבי הפורום

לפי החוקים של תפוז אסור כתבתי את זה מקודם,לאן זה נעלם?!

למעלה